Beck Depresyon Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
Psikolog Sümeyye Kandemir
Lisans eğitimim sırasında Özel Gündoğdu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde ve Balıkesir Devlet Hastanesinde gönüllü stajlar yaptım.
2012 yılında mezun olduktan sonra yatılı olarak hasta bakım hizmeti veren özel bir kurumda meslek elemanı olarak hastaların psikososyal gelişimini takip ettim ve idari işlerin yürütülmesinde rol aldım. 2013 yılında mesleki yeterliliğimi arttırmak ve daha fazla aktif rol almak amacıyla Balıkesir Altıeylül Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ nde yaklaşık iki sene boyunca psikolog olarak çalıştım. Boşanma süreci danışmanlığı, bireysel psikolojik danışmanlık, aile içi şiddet mağdurlarına psikososyal destek, sosyal inceleme hizmetlerinde deneyim kazandım. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü Beyaz Gül Projesi kapsamında “aile içi şiddet, evden kaçma, cinsel istismar, erken yaşta evlilik” konularında okullarda konferanslar verdim. Soma maden kazasından sonra sahada görev alarak yakınlarını kaybeden ailelere psikolojik ilk yardım yaptım. Ayrıca ilerleyen süreçte takip çalışmalarını sürdüren ekipte görev aldım.
2015 yılından itibaren aktif çalışma hayatıma ara verip farklı kültür ve coğrafyalarda yaşama fırsatı edinerek insana ve insanın doğasına dair daha fazla gözlem yapma olanağıyla mesleki vizyonuma katkı sağlamaya çalıştım.
2023 yılında Kahramanmaraş depremi sonrasında online bir platform aracılığıyla ulaştığım bazı depremzedelere gönüllü psikolojik destek verdim.
Alaniçi kitap, webinar ve eğitimler ile kendimi sürekli desteklemeye devam ediyorum.
Türk Psikologlar Derneği üyesiyim.
1988 yılı doğumlu, evli ve iki çocuk annesiyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sümeyye Kandemir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sümeyye Kandemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Kandemir, Psikoloji. Size Sümeyye Kandemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beck Depresyon Ölçeği, Çözüm Odaklı Terapi, Bireysel Terapi, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Sümeyye Kandemir adresi nerede?Sümeyye Kandemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serdivan Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Kandemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyye Kandemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sümeyye Kandemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Kandemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sümeyye Kandemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Kandemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sümeyye Kandemir ile iletişime geçmenizi öneririz.