Şema Terapi
Psk. Sümeyye Merve Maden
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Danışmanlığı
Yetenek Haritası
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Sümeyye Merve Maden
Psikodinamik yönelimli temel lisans eğitimi üzerine Bilişsel Davranışçı Terapi, Kişilerarası İlişkiler Terapisi, Psikodiyet, ISST Onaylı Şema Terapi eğitimlerini tamamladım. Ayrıca EMDR 2. düzey uygulayıcısı ve Türkiye EDMR Derneği üyesiyim. Bu doğrultuda yetişkinler için olumsuz yaşam olaylarının oluşturduğu değersizlik, sevilmeme, güvensizlik, suçluluk, yetersizlik gibi yaygın görülen düşünceler üzerine çalışmaktayım. Unutmayınız, EMDR uygun ve yetkin kişiler tarafından uygulandığı taktirde sağlıklı ve başarılı olmaktadır.
Yetişkinler için kişilik bozuklukları, depresyon, anksiyete, fobiler, obsesyonlar gibi birçok alanda çalışıyorum. Özellikle Yeme bozukluğu alanında, tıkınırcasına yeme, duygusal yeme, gece yeme sendromu, bulimiya nervoza sorunlarıyla Psikodiyet Yaklaşımıyla bütüncül perspektiften çalışıyorum. Bunun yanında MMPI (Çok yönlü kişilik envanteri) uygulayıcısıyım.
Sümeyye Hanımla görüşmelerimize başladığımız ilk günden itibaren süreci çok net bir şekilde çizdik. Her zaman beraber ilerleyeceğimizi ama çoğunlukla benim çabamla gerçekleşeceğini anladım. Kuralları da beraber belirledik. Bu şekilde olunca psikoterapi sürecinin fayda sağladığını bizzat deneyimledim. Zaman zaman umutsuzluğum vardı, bazen de heyecanlıydım. En nihayetinde yaşadığım travmatik şeyleri aşabildim, kendimi daha yeterli, değerli ve özgüvenli görüyorum artık. Bu süreçte kendisinin ilgiyle benimle olduğunu hissetmek de çok güzeldi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve destek almak isteyenlere Sümeyye Hanımla görüşmelerini öneriyorum.
ay...s
Kendisi güler yüzlü, çok tatlı bir insan. Terapiye başlarken herkesin gibi benim de aklımda soru işaretleri vardı çok güzel uyum sağladım sayesinde, kaygı üzerine çalıştık ve ilaç kullanmayı düşündüğüm bir durumdan döndüm. Merve Hanım bu süreçte bana eşlik ettiği için çok mutluyum..
a....s
Uzun zamandır hayatın -gerçek hayatın- başlamak üzere olduğu izlenimine kapıldım.Fakat her zaman yolumun üzerinde bi engel,borç,iş oldu.Bunlardan sonra hayat başlayacaktı.3-4 yılın sonunda anladım ki benim hayat dediğim şey engellerle dolu olan bu yoldu.Farkındalığım ile baş edememeye başladım, hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.Boş beyaz bi duvarı izlemeye dahi kalmayan tahammülüm, beni terapistin karşısına oturttu.Bazen oturduğum o sandalyeyle birlikte savrulmak istediğim seanslarım oldu.Ben becerememiştim yaşamayı, mutlu olmayı..Hissettiğim tam da buydu.Her seansın sonunda bilmediğim bi ben ile kalkmaya başladım, hepsiyle de anlaşamadım.Şimdiyse geçen 6 aya ve çabalarıma bakıyorum da Zaman ÇABALADIĞIMIZDA iyi geliyor.Bu süreci Sümeyye Merve Hanım ile geçirdiğim için şanslı hissediyorum.
Terapinin insanın kendine yapabileceği en iyi yatırım olduğunu düşünen biri olarak bir süredir iyi bir uzman arayışındaydım. Sümeyye Hanımla yaptığımız ilk seanstan itibaren işini ciddiye alışı, önyargısız, profesyonel tavrı ile doğru yerde olduğumu anladım. Sürecin başında olmama rağmen çok doğru biriyle çok güzel bir süreç içinde olduğunu hissediyorum.
Sümeyye hanımla görüşmem oldukça iyiydi. Sürecin nasıl ilerleyeceğini neler yapacağımızı bana açıkça anlattı. Beni dikkatle dinlediğini ve yargılamadığını hissettim. Bu yüzden herkese öneririm. Kendisine ilgisi ve bilgisini çekinmeden paylaştığı için teşekkür ederim
d....
Üniversite dönemimde yoğun stres, mutsuzluk, hiçbir şey yapmak istememe gibi şikayetlerle terapiye başvurmuştum Sümeyye hanıma. ara ara gitmekte zorlansam da uzun bir dönem terapiye devam ettim. Sonuç aldıkça daha çok umudum arttı. Terapi bir insanın kendine yapacağı en büyük yatırımmış. Bu zor süreçte benimle olduğu için çok memnunum
Sümeyye Hanıma geceleri yemek yememi durduramadığım ve yediklerimden sürekli pişman olduğum için başvurmuştum. İlk seanstan itibaren profesyonel yaklaşımını hissettim. Sürecimiz devam ediyor ancak şimdiden iyi ki karşılaşmışız diyorum..
Sümeyye Merve Maden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Merve Maden, Psikoloji. Size Sümeyye Merve Maden tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Kanserde Psikolojik Destek, Aile İçi İletişim Sorunları.
Sümeyye Merve Maden adresi nerede?Sümeyye Merve Maden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Merve Maden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyye Merve Maden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sümeyye Merve Maden isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Merve Maden, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sümeyye Merve Maden hangi dilleri konuşuyor?Sümeyye Merve Maden ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sümeyye Merve Maden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Merve Maden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sümeyye Merve Maden ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Merve Maden hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sümeyye Merve Maden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar