Akupunktur Tedavisi
Ozon Tedavisi
Sigara Bırakma
Subkütan Enjeksiyon
Sümeyye Taş Muayenehanesi AKUTRANS
1993 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 1993 yılında Karabük Ovacık Sağlık Ocağı’nda, 1994 yılında Denizli Sarayköy – Sığma ve Sarayköy Merkez Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak görev yaptım. 1997 yılında Akupunktur ve Hipnoz ile tanıştıktan sonra memurluktan istifa edip Akupunktur ve Hipnoz eğitimleri almaya başladım. 1998 yılında Denizli’de “Alternatif Tıp Merkezi” adında kendi muayenehanemi açtım. 2002 yılında Gazi Üniversitesince işbirliğinde Sağlık bakanlığınca düzenlenen Akupunktur sertifikasyon kursunu tamamlayarak sağlık bakanlığından resmi “Akupunktur Eğitim Sertifikasını” aldım. 2005 yılında sağlık bakanlığınca çıkarılan yönetmelik kapsamında “Medikal Estetik Uygulama Sertifikası” nı aldım. 2014 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans eğitimini tamamladım. Sağlık bakanlığınca çıkarılan “Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Yönetmeliği” kapsamında 2014 yılında Üsküdar Üniversitesince ve 2017 yılında Yıldırım Beyazıt Üniversitesince düzenlenen “Hipnoz Eğitimi Kursunu” tamamladım.yine 2017 yılında Yıldırım Beyazıt Üniversitesince düzenlenen Hacamat(Kupa) uygulama eğitimini tamamlayarak '' Hacamat (Kupa) uygulayıcı sertifikasını'' aldım. Halihazırda Antalya’da “Akutrans” adlı kendi muayenehanemde Akupunktur, Hipnoz, Aile danışmanlığı ve Hacamat uygulaması alanında hasta kabul etmekteyim.
Yaklaşık 20 yıldır Akupunktur ve Hipnoz uygulaması ile hastalarıma himet vermekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Sümeyye Taş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sümeyye Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Taş, Akupunktur. Size Sümeyye Taş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ozon Tedavisi, Nöralterapi, Subkütan Enjeksiyon, Sigara Bırakma, Mezoterapi, Kırışıklık Tedavisi, Lipoliz, Kavitasyon, Hacamat (Kupa) Tedavisi.
Sümeyye Taş adresi nerede?Sümeyye Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altındağ mahallesi, 100.Yıl Bulvarı, Polat Apt. No: 14 Kat:1 D:3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyye Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sümeyye Taş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Taş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sümeyye Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sümeyye Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.