Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Kaygı Bozuklukları Tedavisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Alazia Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
Çocuk ve Ergen Terapisi
ş.....
Sümeyye hanıma “hayır demekte zorlanma” nedeniyle başvurdum. Daha önce pek çok terapi girişimim olmuştu. Sümeyye hanımla terapist danışan ilişkisinin kuvvetli bir şekilde kurduk. Beni gerçekten anladı. Şema terapi ile çalıştık. Süreçte sınırlarımı korumayı, geçmiş yaşantılarımın bugüne etkisini gördüm. Süreçte beni en çok etkileyen kendime dair farkındalığımdı. Kendi içsel yolculuğuma, kendi içimdeki küçük kızına şefkatle yaklaşmayı öğrendim. Kendisiyle iyi ki yolum kesişti. Uzun soluklu bir süreç geçirdik kendisiyle her görüşme beni farklı bir yere götürdü. Sanırım kendime yaptığım en büyük iyilik Sümeyye hanımla tanışmak ve sürece sadık kalmaktı
ha...a
Kendimi iyi hissediyorum severek ve heyecanla gidiyorum her seansa. Bazen çok konuşmak bazende saatlerce dinlemek, tespitlerine kafa yormak istiyorum. Ama en çokta söylediği bir kelimeyle bile geçmişe gidip ne kadar yaralandığımı ve göremediklerimi görmemi sağlamasını seviyorum.
hü...
Sümeyye Hanım’la yolumuz iş arkadaşımın sayesinde kesişti, arkadaşım çok memnunun kaldı ve önerdi Sümeyye Hanım’ı
Bende annem için Sümeyye Hanım’la iletişime geçtim. Annem ağır depresyon geçiriyordu saatlerce uyuyordu bizimle iletişimi oldukça azdı ve bunun yanında yıllardır da antidepresan kullanıyordu. Sürecin başlarında annem eve ağlayarak geliyordu anlattıkça hafifliyordu, haftalar geçti ona görevler verdi Sümeyye Hanım, annem de bu süreçte çok istekli çalıştı, Sürecin sonunda Annem artık hayata umutla bakan ailesi ve kendisi için yaşama sevinci içinde olan birisine dönüştü. Sümeyye Hanımla iyiki onunla yolumuz kesişmiş.
m....a
Kartopu misali büyüyen kardeş kıskançlığı ile başvuru yaptık Sümeyye Hanım'a. Oyun terapi sürecimizde bir anne olarak artan farkındalığım, iletişim dilimdeki yanlışlarımı bularak , dikkat ederek, sürece en güzel şekli ile uyumlu olmaya devam etmemizi sağladı. Bu sürece kıskançlık temelli başlamış olsak bile , bir ebeveyn olarak tüm içimde büyüttüğüm dağları erittim. Anladım ki çocuk, ebeveyn ışığının yansıması, problem çözme aşamalarında nasıl baş edeceğini bilememek, iki evlat arasında kalma stresi hayatımızda birçok alana etki etmiş. Tek bir yöne bakmak değil, geniş çerçeveden bakmamızı sağladı Sümeyye hanım.Ebeveyn görüşmelerinde her bir görüşümü dikkate alarak, en küçük detaylarımızı bile unutmadan dinledi beni . Uyguladığımız yöntemler ile çocuk-ebeveyn ilişkimiz pozitif yükselişe geçti. İyi ki hayatımıza bu dokunuş için, bu destek için başvuru yapmışız. Şuan doğru yaklaşım ile kızımın içindeki duygularını duymayı başarabiliyorum. Süreç sonundaki en büyük mutluluk bu .
mü...
Sümeyye hanım, beni yargılamadan dinliyor ve sorularıyla beni çok iyi yönlendiriyor. Bazı duygularımı fark etmeme yardımcı oluyor. Ona minnettarım
o.....
Sümeyye hanım kendimi tanımama yardımcı oldu. ben bile unutmuşken bana insan olduğumu nefes almaya ihtiyacım olduğunu; robotlaşan şu hayatımda benimde isteklerim, sınırlarım olabileceği konusunda farkındalık kazandırdı. Alanında uzman, insana insan olduğu için değer verip kendi potansiyelini açığa çıkarmasına yardımcı olan, nokta tespitlerle bulunan bir danışman kendisi
e ...k
Sümeyye hanıma ailevi sorunlarım nedeni ile başvuruda bulundum. Süreçte beni ilgi ile dinlemesi, anlaşıldığımi hissettirmesi bana çok iyi geldi. Ve bu süreçte kendimle ilgili farkındalık kazanmami sağladı. Hayata başka bakış açıları ile bakmak mümkünmüş. Hayatıma dokunduğu ve farkındalık kazandırdığı için çok çok teşekkür ederim size minnettarım
şe...l
Günden güne iyileştiğim ve iyi ki bu kararı almışım dediğim bir süreç. Desteğe, farkındalığa ihtiyaç duyan herkesin Sümeyye hanımla tanışmasını isterim. Danışan terapist bağını hissettiğim, kendimi güvende bulduğum biriyleyim. Dilerim daha güzel olacak her şey :)
z.....
Sümeyye Hanım işinde uzman danışanına elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan bir psikolog. Terapi de neyi niçin yaptığınızı hangi tedavilere neden başvurduğunu gayet açıklayıcı bir biçimde anlatmaktadır bu da terapi sürecinde kendinizi daha iyi hissetmenizi ve daha çok yol katetmenizi sağlamaktadır. Eğer psikolojik olarak yardıma ihtiyacınız var ise Sümeyye Hanım bu konu da sizin için doğru kişi olabilir. Onunla şu an da olumlu giden bir terapi sürecindeyiz. terapiye karşı olan kaygılarımı bitirmeye yakın derecede azaltmama yardımcı oldu. Kendisine minnettarım mesleğinde ve hayatında nice başarılar diliyorum…
Sümeyye Tetik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Tetik, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Sümeyye Tetik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Online Danışmanlık, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi.
Sümeyye Tetik adresi nerede?Sümeyye Tetik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camikebir Mahallesi Dere Sokak No 27 Da 11 Kat 3 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Tetik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sümeyye Tetik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sümeyye Tetik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Tetik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Sümeyye Tetik hangi dilleri konuşuyor?Sümeyye Tetik ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sümeyye Tetik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Tetik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Tetik hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Sümeyye Tetik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.