Süt dişi tedavileri dahil olmak üzere koruyucu ve estetik tedaviler, 20 yaş diş çekimi, amalgam ve kompozit dolgu, tek ve çok köklü kanal tedavileri, kapsamlı diş taşı temizliği, küretaj, diş ve/veya implant üstü zirkonyum, emax, full porselen uygulamaları, gece plağı tedavisi yapmaktadır.
Çamlıca, Kavakdere Cd. 190 Cad B Blok No:150, Bursa
DentGroup Bursa Çamlıca Şubesi
u.....
estetik gülüş tasarımı yaptırdım Sümeyye Hanıma . Süreç hızlı ve ağrısız ilerledi. Çok sempatik ve ilgili bir uzman
me...
Estetik dolgu yaptırdım beğenmediğim dişlerimi harika yaptı çok güzel yaptı eli aşırı hafifti artık tek tercihim Sümeyye Hocam :)
s....c
Kendisi gayet güleryüzlü sabırlı ve gerekmeyen hiçbir işlemi yapmayan, gerekli olmayan hiçbir ücreti talep etmeyen, son derece iyi niyetli bir doktor. Biz çocuğumun diş çekimi için kendisine gitmiştik, süt dişleri çekildi, alttan yeni dişleri geldi, tedavi sürecimizi sonlandı ama belirli aralıklarla rutin muayenimize gideceğiz.
ü....ü
Kendisi benim şu zamana kadar gitmiş olduğum en iyi diş hekimi diyebilirim. Gerek güleryüzü gerek yaptığı işlem olsun, gerçekten çok memnun kaldım. Benim daha önce yapılan kanal tedavili dişimin dolgusu düşmüştü, kendisi bunun dolgusu ile ilgilendi, dolgu işlemi yaptırdım. Tedavi sürecim sonlandı, bu süreçte herhangi bir problem yaşamadım.
n....b
Kendisine diş temizliği işlemi yaptırdım, çok memnun kaldım. Bu süreçte benimle gerçekten çok iyi ilgilendi, yaptığı işlemde çok hassas davrandı, acımaması adına çok dikkat etti, dişlerimdeki dolguların da kontrolünü yaptı, tedavi sürecim sonlandı, bir şey olursa tekrar kendisine gidebileceğimi söyledi.
ya...
Dişlerimde herkesten duyduğum sarı görünüm vardı ve rahatsızlık hissediyordum Sümeyye Hanıma geldim beyazlatma istedim bu işlemi beyazlatma olmadan sadece diş taşı temizliği ile halledebileceğini söyledi ve yaptık çok memnun kaldım ellerine sağlık
h....k
Alt dişlerimde hissettiğim bir ağrı vardı eski kaplamalarımın değişip kanal tedavisi ve tekrar bir kaplama yapılması gerekiyordu tedavi sürecim ağrısız ve sorunsuz bir şekilde geçti kendisine teşekkür ediyorum
e....t
Kendisi her bakımdan çok iyi bir doktor, eli çok hafif, hastaları ile çok iyi ilgileniyor. Benim üst çenedeki dişlerden diş çekimi işlemi olmuştu, kendisi diğer taraftaki dişlerimde de sorun olup olmadığına baktı, son kontrolüm de yapıldı, mutlu ve memnun kaldığımı söyleyebilirim.
g....k
Ben kendisine yirmilik diş çekimi işlemi yaptırmıştım. Bu süreçte süre konusunda hiç bir sıkıntı olmadı, tedavi sürecimde de herhangi bir enfeksiyon durumu yaşamadım, tedavimle ilgili bilgilendirmesi falan da benim için yeterliydi, memnun kaldığım bir süreç oldu.
e....u
Kendisi çok ilgili bir doktor, aynı zamanda çok anlayışlı ve çözüm odaklı bir doktor olduğunu söyleyebilirim, tedavi sürecinde birden fazla alternatif sunuyor, şüpheyle yaklaştığım her tedavide bana farklı çözüm yolları sunuyor ve hangisi bana uyarsa o şekilde bir tedavi süreci yürütüyor, bu anlamda çok başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum, çevremde de kendisini tavsiye ediyorum. Ben kendisine diş çekimi yaptırdım, bunun dışında dolgu işlemlerim de oldu, bugün yine kendisine randevum var, diş beyazlatma için gideceğim, dişle alakalı her konuda tercih ettiğim doktor olduğunu söyleyebilirim.
Sümeyye Umudum isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Umudum, Diş Hekimi. Size Sümeyye Umudum tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sümeyye Umudum adresi nerede?Sümeyye Umudum şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlıca, Kavakdere Cd. 190 Cad B Blok No:150 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Umudum isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyye Umudum online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sümeyye Umudum isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Umudum bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sümeyye Umudum ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Umudum hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sümeyye Umudum hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri