Doç. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum,
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
İstanbul 1 adres
Laparoskopik Myomektomi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Total Laparoskopik Histerektomi +117 daha fazla
Laparoskopik Myomektomi
marmara üniversitesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Total Laparoskopik Histerektomi
Cinsel Terapi
Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi)
Da Vinci Robotik Cerrahi
marmara üniversitesi
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Kolposkopi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
marmara üniversitesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
marmara üniversitesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Tubal Sterilizasyon
marmara üniversitesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Tüp Bebek
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İnvitro Maturasyon
e....s
Kendisi tek kelime ile harika bir doktor. Aylarca gebe kalmak için başka doktorlarda zaman kaybettim. Suna Kabil Kucur'a sadece 2 kez giderek gebe kaldım:) Doğru tahlillerle sorunumu tespit etti ve yumurtlama takibiyle başarılı sonuç aldık:) İyi ki kendisiyle tanıştım ama keşke daha önce tanışsaydım diyorum.
şe...
Hamileliğimde 9 ay boyunca kendisine gittim. Güler yüzü anlayışı ilgisi sabrı ile dört dörtlük bir doktor insan olarakta çok sevmiştim. Yurt dışına gitmiş çok üzüldüm. Umarım hakettiği yerlere gelir.
m....e
Suna hocamla gebeliğimin 6. Haftasında tanıştım. Gebeliğin türlü handikaplarını sayesinde sağlıkla atlattık ve bebeğimizi kucağımıza aldık. İyi ki çıkmış karşımıza. Gerçekten hakkını vererek işini gönülden yapan muhteşem bir insan. Ulaşılabilirlik konusunda da çok iyi her an yardımcı olmuştur bize sağolsun. Her seferinde iyi ki çıkmış karşımıza dedik. Şimdilerde ise akademisyen oldu, her şeyin en güzelini hakeden güzel hocamız. Yolu açık olsun
di...i
Sevgili doktoruma myom ameliyatı oldum ertesi gün ayağa kalktım ,hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım sonrasında. Korktuğumdan çok daha kolay geçti bu süreç sayesinde .Çok ilgili Güleryüzlü bir doktor herkese tavsiye ederim.
c....s
Annemin kapalı rahim ameliyatını yapacak bir doktor ararken Suna Hanımı bize tavsiye ettiler. İyi ki kendisine gitmişiz, ameliyat çok başarılı geçti, annem 2-3 günde ayağa kalktı. Kendisi çok iyi bir insan olmanin yaninda çokta iyi bir cerrah. Kendisine sonsuz teşekkürler, minnettarız.
a....g
Gebelik sürecinde Eşime olan ilgisi, yaklaşımı, ulaşılabilirliği ve kendi dalında olan tecrübesi kesinlikle muhtesem. Keza doğumda da aynı şekilde bir doktordan daha fazlasını istiyorsanız Suna Hanım'a gorunmenizde fayda vardır. Riskli gebelik sürecini profesyonel olarak yürüterek eşime ve çocuklarıma bir şey olmadan doğumu başarılı şekilde sonuçlandırmıştır. Suna Hocaya bu vesile tekrar teşekkür eder. Ailesi ile birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim.
Süper ötesi bir doktor!!! Suna hoca ile tanışmamız çocuk sahibi olmak istiyoruz kararından sonra Medipol hastanesinde hangi doktorlar var acaba diye bakıp daha sonra eşimin hocamızın makalelerini okuyup, çok güzel çalışmaları var kesinlikle Suna hocaya gitmeliyiz demesi ile oldu ️ Kafamda önceden başka bir doktorun söylediği aslında anatomik bir durum olup hiçbir şekilde olumsuz bir düşünce yaratmaması içinde hasta ile paylaşılmayan bilgiyi doktorun benimle paylaşması ile aklımda bir sürü deli sorular vardı, taaa ki Suna Hocaya gidene kadar. Kendisi benimle durumun aslında anatomik olduğunu hatta sende öyle bir durum bile söz konusu değil diyip sanki anlayacakmışım gibi birde bana ultrasondan gösterip, güzelce muayenemi edip, beni uğurladı. Taaa ki 1 ay sonra büyük bir sevinçle, hocamızın yanına tekrar gittiğimde daha ben birşey demeden yoksa hamilemisin demesi ile kutsal yolculuğumuz başladı. Bu yolda kesinlikle, manevi anlamda desteğini hiçbir şekilde esirgemeyen, korkularınız olduğunda sizi rahatlatan, hep içinizi ferah tutmanızı sağlayan bir doktor. Ayrıca sadece hamilelik süreci değil sonrasında da sizinle bağını koparmayan çok sevgili, değerli bir doktor. Şiddetle tavsiye ediyorum!!!!
d.....
Tüp bebek tedavisi sonucunda hamileliğim vardı ve Suna Hanım ile devam etmeye karar verdim. Mükemmel bir doktordur kendisi. Çok ilgili ve alakalıdır, telefonla her an ulaşabilirsiniz. Sanki aileden biri gibi davranıyor hastasına. Tecrübesi, bilgisi ve verdiği güven çok memnun etti beni. Bebeğim ters geldiği için sezaryen oldum ve sonrasında hiç sorun yaşamadım. Kontrollerim düzenli yapıldı ve hekimin kendisi telefonla arayarak halimi hatırımı sordu.. Bazı doktorlar gibi Latince terimlerle kafa karıştırmıyor, her konuyu anlayabileceğiniz şekilde açıklıyor. Her şeyden önce insan. Herkese tavsiye ediyorum
z.....
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım Suna Hanım'a. Öncelikle doğum kontrolü için gittim ve daha sonra doğumumu yaptım kendisi ile. Normal doğum yaptım; benden kaynaklı sıkıntılı bir süreçti ama Suna Hanım sayesinde daha rahattım. Doğuma gece geldim ve benden 5dk sonra Suna Hanım hastanedeydi. Doğumda panik atak gibi bir şey geçirdim ama bana çok yardımcı oldu. Sürekli yanımdaydı ve hiç yalnız bırakmadı. Her zaman çok pozitif bir hekim. Onu o kadar çok seviyorum ki Suna Hanım anlatılmaz yaşanır.
Yeni doğum yaptım ve çok memnun kaldığım bir süreç oldu. Hamileliğimin takibi ve doğumumda yardımcı oldu Suna Hanım. Gayet rahatlatıcı bir hekimdi; konuşmaları ve tavırları olsun çok memnun kaldım. Son dakikaya kadar normal doğum olsun diye uğraştı ama sağlık sorunlarım nedeni ile sezaryen oldum. Çok yardımcı oldu süreç boyunca. Çok olumlu ve pozitif bir hekim. Kontrollerim düzenli olarak yapıldı ve hamileliğimde rutin kontrollerimde de çok ilgiliydi. Bir sonraki doğumumda da mutlaka kendisini tercih edeceğim.
Suna Kabil Kucur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suna Kabil Kucur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Suna Kabil Kucur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Embriyo Dondurma, Beşinci Gün Transferi, Laparoskopik Myomektomi, Rahmin Alınması, Preoperatif Değerlendirme, İntrauterin İnseminasyon, Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi), Robotik Cerrahi, İkili Tarama Testi, Histerektomi.
Suna Kabil Kucur adresi nerede?Suna Kabil Kucur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suna Kabil Kucur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suna Kabil Kucur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suna Kabil Kucur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suna Kabil Kucur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Suna Kabil Kucur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suna Kabil Kucur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suna Kabil Kucur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suna Kabil Kucur hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Suna Kabil Kucur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Suna Kabil Kucur hangi sigortaları kabul ediyor?Suna Kabil Kucur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları