Üniversite sürecinde çeşitli stajlar yaparak ve Psikoloji Öğrenciler Topluluğunda görev alarak aktif bir süreç geçirdim. Her şeyin insan için olduğuna inanarak , etik ilkelere bağlı kalarak ve aldığım eğitimlerle bilimin ışığından giderek Psikolog kimliğimi devam ettirmekteyim.
Bütüncül Psikoterapi
Grup Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Psk. Suna Öğür
Sınav kaygılarım vardı beraber atlattık tavsiye ederim
Suna hoca ile ilk görüşmemi gerçekleştirdim. Problemlerimi anlattığımda beni samimiyet ile dinledi ve iyi bir kontak kurduk. Çok hızlı bir şekilde tanı koydu. Açıkçası beni bukadar hızlı anlayacağını tahmin etmiyordum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
d.....
Suna Hanımı kaygı bozukluğumla baş edemememin üzerine tesadüfen keşfettim. İyi ki yollarımız kesişmiş, bana çok iyi geldiniz. Bu süreçte bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim.
g.....
İçe dönük biri olarak kendimin bile görmeyi, bilmeyi reddettiğim travmamı, tüm profesyonelliğiyle tedavi etti. Artık hayat yolunda karşıma ne çıkarsa tereddüt etmeden danışabileceğim, güvendiğim bir psikoloğum olduğu için çok şanslıyım.
Gerek güler yüzlülüğüyle gerek sıcak kanlılılığıyla insana güven veren biri Suna hanım. Kabul etmemekte isyancı olduğum davranışlarımı yeni bir pencere açarak bana gösterdi. Çok teşekkür ediyorum
m…...k
Suna Hanım çok ilgili ve güleryüzlü bir hoca .Seans boyunca empati kurarak benimle iletişim halindeydi.Sorunlarıma yardımcı olmaya çalıştı ve benim bir şeyleri farkına varıp değişmemi sağladı. Bana farklı pencereler açtı.Kendisine çok teşekkür ediyorum
me....
Suna hanım öfke kontrol konusunda bana çok yardımcı oldu. Psikoloji alanında aldığı eğitimlerle kendini geliştiren biri. Çok teşekkür ederim
Suna hanım hem duruma çok profesyonel yaklaştığı gibi bir o kadar da samimi davranışları ile güvenimi kazandı. Böylelikle kaygı bozukluğunu gidermemde çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
ta...t
Tavsiye üzerine terapiye başlamıştım. Suna hanım güler yüzü enerjisiyle kurduğu iletişimle ve olaylara faklı bakış açısıyla bakabilmesi iyi bir klavuz olması sebebiyle kaygılarımla başa çıkabilmemde sorunlarını çözmemde bana çok yardımcı oluyor. Pozitif bir şekilde hayatıma devam edebilmemi sağladığı için çok teşekkür ederim.
Suna Öğür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suna Öğür, Psikoloji. Size Suna Öğür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Grup Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Bütüncül Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Danışmanlık.
Suna Öğür adresi nerede?Suna Öğür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suna Öğür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suna Öğür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suna Öğür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suna Öğür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Suna Öğür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suna Öğür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suna Öğür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suna Öğür hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Suna Öğür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Suna Öğür hangi sigortaları kabul ediyor?Suna Öğür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar