Serinyol Beldesi Tayfur Ata Sökmen Kampüsü, Hatay
i̇...n
Merhaba... Adım İlknur,Adana'da ikamet ediyorum.Sayın Sündüs Gençay'a Adana Yüreğir Başkent Hastanesinde,Hastanenin Yönlendirmesi Sonucu Muayene Oldum.Ve doktorum ameliyatın şart olduğunu aksi taktirde Nefes alma problemimin devam edeceğini ve bunların yanısıra burnumdaki kırıktan dolayı şekil bozukluğunun yaşamımın ilerleryen zamanlarında bana psikoljik sorun yaratabileceğini söyledi.Ameliyat Oldum ve bir sonuca varılmadı şikayetlerim 3 misli arttı.Beni 2.kez ameliyata aldılar tekrar başarısızlıkla sonuçlandı.Doktoruma Bu durumdan dolayı olan hoşnutsuzluklarımı dile getirdiğimde ise benim istisna olduğumu ve burnumun aşırı problemli olduğunu söyledi. Kısacası yakınlarıma yada tanımadığım insanlara Sayın Sündüz Gençay'ı Kesin Suretle Önermiyorum...Bu yorumları karalama olarak düşünmeyin lütfen.Çünkü;benim durumumu ancak benim gibi MADURLAR anlar. ( Sonuçta hepimiz can taşıyoruz.Ameliyat sonrası ağrılarımız,şişliklerimiz ve bunlara bağlı olarak sosyal ve iş hayatımızın aksaması gibi sorunlarımız oluyor.Tüm bunlara Katlanmamıza rağmen sonuç alınamaması ise hepsinden daha can yakıcı... ) TEŞEKKÜLER İlknur Belhan
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sündüz Gencay Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sündüz Gencay Arslan, Kulak Burun Boğaz.
Sündüz Gencay Arslan adresi nerede?Sündüz Gencay Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serinyol Beldesi Tayfur Ata Sökmen Kampüsü Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sündüz Gencay Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sündüz Gencay Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sündüz Gencay Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sündüz Gencay Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sündüz Gencay Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sündüz Gencay Arslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sündüz Gencay Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.