Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Tümünü gösterHizmetler
Botoks
Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Özel Ceylan International Hospital
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Sürel Solakozlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sürel Solakozlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sürel Solakozlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Sürel Solakozlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği.
Sürel Solakozlu adresi nerede?Sürel Solakozlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi No:614 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sürel Solakozlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sürel Solakozlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sürel Solakozlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sürel Solakozlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sürel Solakozlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sürel Solakozlu hangi sigortaları kabul ediyor?Sürel Solakozlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra