Uzm. Dr.
-Fibromiyalji
-Nevralji
-Migren
-Ameliyat sonrası ağrılar
Şuan da ÖZEL METROPOL TIP MERKEZİ'nde görev yapmaktadır.
se...
Süreyya hocam size gelmeden önce yürümekte zorlanıyor dum su an çok iyiyim agrilarimdan kurtuldum bel ağrısı çekenlerin tereddütsüz gelmesini tavsiye ederim
er...
Süreyya bey size gelmeden önce ağrılarım yüzünden yürümekte zorluk çekiyordum uyguladığınız tedaviden sonra eskisi gibi yürümeye başladım ve ağrılarımdan kurtuldum
Sayın Süreyya Gültekin Hocam,
Size ilk randevuma geldiğim gün (Eylül 2021’de) belim çok ağrıyordu ve çok zor yürüyordum. Korkmama rağmen ameliyat dışında da çare öngörmüyordum. Yapacağınız tedaviyi, güleryüzlü ve benim anlayacağım şekilde öylesine güzel açıkladınız ki, o anda iyileşeceğime inandım. İlk seanstan sonra her geçen gün daha da iyi oldum. Bir haftanın sonunda artık ağrı kesici kullanmıyordum. 3 hafta sonra yaptığınız 2. seanstan sonra iyice iyileştim. Aradan 1 yıldan fazla geçti, artık ameliyat sözü etmiyorum. Binlerce teşekkürler beni iyileştirdiğiniz için. Sağolun, iyi ki varsınız.
i̇...n
Boyun fıtığı ile ağlayarak gittiğim hastaneden gülerek ayrılmak tam 4 sene oldu ve hiç bir sıkıntı yaşamadım Allah razı olsun çevremde de çok arkadaşımızi götürdük hepsinin kullandığı tek kelime Allah razı olsun
m ...ö
Bel agrisi şikayetiyle gitmiştim yaptığı iğne sayesinde ağrım önemli ölçüde azaldi cok teşekkür ederim hocam Hastalariyla çok yakından ilgilenen ve çok güler yüzlü bir doktor iyiki tanıştım kendisine çok teşekkürler hocam
g....g
Bel fıtığımdan dolayı yürüyemez haldeyken Süreyya hocaya gittim. Bir seans ile eski halime geri döndüm. Herkese tavsiye ediyorum.
Bel ağrısı ve bacakta uyuşma şikayetiyle başvuru yaptım doktor bey igne tedavisi uyguladı. Bunun sonucunda ilk gün bacaktaki uyuşma ve sonraki günlerde belde ki ağrı da komple geçti. Doktor beye detaylı açıklamaları ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
k*...*
Daha önce 2 defa bel fıtığı ameliyatı olmama rağmen devam eden bel ağrılarım nedeniyle, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Süreyya Bey'den randevu aldım. İlk seanstan itibaren faydasını büyük ölçüde gördüm. Daha sonra boyun ağrısı için tekrar randevu aldım, yine çok memnun kaldım. Bir sorum olduğunda kendisine rahatlıkla danışabiliyorum; cevapları oldukça açıklayıcı ve anlaşılır bir dille veriyor. Çevremde de kronik ağrıları olan bir çok dostuma gönül rahatlığı ile önerdim, her biri Süreyya Bey'in iletişiminden, hastaya yaklaşımından ve tedavi sonucundan oldukça memnun. İlgi ve alakası için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
g....b
Uzun süredir devam eden migren şikayetim artık antidepresan ve ağrı kesicilere de cevap vermiyordu.Haftada 3 ve üzeri ataklar tüm hayatımı etkiliyordu.Süreyya hocamla Migren botoksu denemeye karar verdik.Bir ay oldu ve ağrılarım yarı yarıya azaldı en önemlisi agrı kesici işe yarıyor hafiften ilaç dozlarını da azaltıyoruz .Kendisine çok teşekkür ederim bundan sonraki tedavim kendisine emanet
e....k
Ben boyun fıtığı kıreclenme ve düzleşme şikayeti ile gıtmıştım ama giderken haraket edemıyordum artık hayattan soğumuştum diyebilirim geçmiyordu hayatımı olumsuz etkiliyordu kullanmadığım ilaç denemedığım yöntem kalmadı dıyebilirim o vurulduğum iğneler hattı hesabı yok ama bir arkadaşın önerisi ile ilk seansta şifa buldum çok teşekkürler Süreyya bey iyiki varsınız sizi herkese öneriyorum hep olsun sız gibi doktorlar
Süreyya Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süreyya Gültekin, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Ozon Terapi. Size Süreyya Gültekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Akupunktur Tedavisi, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Kifoplasti, Minimal Invaziv Cerrahi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi.
Süreyya Gültekin adresi nerede?Süreyya Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemikler Mah. Anadolu Cad.No:593 İzmir
- Şemikler Mah. Anadolu Cad.No:593 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süreyya Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süreyya Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süreyya Gültekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süreyya Gültekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Süreyya Gültekin hangi dilleri konuşuyor?Süreyya Gültekin ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Süreyya Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süreyya Gültekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süreyya Gültekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süreyya Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Süreyya Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar