ş....ü
iki oglumuzu hocamıza genel kontrol için götürdük çok.memnun kaldık detaylı muayene etti tane tane anlatti isini severek yaptığı çok belli.tesekkur ederiz.
Süreyya hocamıza 2 aylık bebeğimizi götürdük enfeksiyon rahatsızlığından dolayı , hocamız gerçekten çok ilgili ve alakalıydı bebeğimize yaklaşımı olsun, açıklamaları olsun çok iyiydi, böyle hocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin, hocamıza teşekkürler
or...l
Çok ilgili hanımefendi. Biz çok memnun kaldık bebeğimizin her şeyiyle ilgilendi, böyle doktorları her zaman bulmak kolay olmuyor.
Misafir olarak geldiğimiz Ankara'da bebeğimizin rahatsızlığı ve rutin kontrolü sebebiyle internetten araştırarak Süreyya Hanım'ı buldum. Burada yazılanların azının olduğu fazlasının olmadığını gördük. Burada görüp de bulduğumuz için bu yazıyı kendime borç bildim. Kendisine teşekkür ederim.
as...6
Merhabalar...Iki oglumu dogduklarindan beri Süreyya hanıma götürüyorum...Güler yüzü, hekimligi kisacası her anlamda muhtesem bir insan.Yegenimin tiroid hastası oldugunu ilk teshis eden doktor.Onun yönlendirmesiyle Hacettepe tipa götürdügümüzde oradaki doktorlar teshisi koyup sizi buraya gönderen hekim kim ise gidin ve tesekkür edin, doktorlugu süpermis diye yorum yapmislardı..ama malesef asg tıp merkezinden ayrıldıgını ögrendim ve inanilmaz üzüldüm...insallah kendisiyle tez zamanda kavusmak dilegiyle...Asena Kesen (Yagız ve Ediz'in annesi)
ar...n
Her meslekte olduğu gibi önce "insan" olmalı insan.Hayatımda tanıdığım en tatlı ,işini en iyi yapan doktorlardan biri Süreyya Hanım.Herkesle ayni sabır ve aynı enerji ile ilgilenen,insana güven veren muhteşem bir insan.Keşke İzmir"de yaşasaydı
dediğim bir doktor.
bu...u
2 Torunum Süreyya Hocamın denetiminde kısmet olursa üçncü torunum 4 nisanda dünyaya merhaba diyecek ve Süreyya hocama gidecek neden mi bilgisi ilgisi çocuklara ve ailelere yaklaşımı alışılmışın dışında candan sevecek insana pozitif enerji veren bir insan iyi varsın hocam iyiki seni tanıdık çocuklarımız sana sen Allah'a emanet Saygılarımla.
ar...k
SÜREYYA HOCA GERÇEKTEN KONUSUNDA ÇOK UZMAN KIZIMI 2 SENEDİR TAKİP EDİYOR İLAÇ SEÇİMİ AİLEYE OLAN YAKLAŞIMI MUHTEŞEM İYİ Kİ SÜREYYA HOCA İLE YOLUMUZ KESİŞMİŞ
on...n
Ilgınızden ve bılgınızden dolayı tesekkur ederım
fu...r
oğlum 14 aylık ve doğduğundan beri kontrollere götürüyorum.çok memnunuz...
gl...y
KENDİSİ ÇOK KALİTELİ BİR DOKTORDUR FEDAKARDIR KENDİSİNE İLK MUAYENEYE ÇOCUĞUMU GÖTÜRDÜĞÜM ZAMAN NE KADAR TECRÜBELİ OLDUĞUNU ANLADIM HERKESE TAVSİYE EDİYORUM
Süreyya Kaleci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süreyya Kaleci, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Süreyya Kaleci adresi nerede?Süreyya Kaleci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:55 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süreyya Kaleci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süreyya Kaleci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süreyya Kaleci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süreyya Kaleci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süreyya Kaleci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süreyya Kaleci hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Süreyya Kaleci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla