Op. Dr.
Süreyya Sarıdaş Demir
Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji daha fazla
Çanakkale 1 adres
Boğazkent Mah. İncirli Sok. Ataçlar Lilya Evleri A Blok Kat:1 Daire:3 .Kepez, Çanakkale Merkez, Çanakkale
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Perinatoloji Randevusu
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Amniosentez +16 daha fazla
Perinatoloji Randevusu
Perinatoloji uzmanı (Riskli gebelik) & Detaylı Ultrason & Fetal EKO & Amniosentez, CVS, Kordosentez & Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Çoğul Gebelik Takibi
İkili Tarama Testi
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
Görüşler içerisinde ara
İlginiz ve güleryüzünüzden memnun kaldık 20. Haftamda gittim detaylı ultrason için şükür bir sorun çıkmadı yüzünü görmek için bebeğim biraz uğraştırdı ama görüntüsünü alabildik
21. Haftada detaylı ultrason için Süreyya hanıma geldik nazik tavrı, güler yüzü, bilgisiyle ve ilgisiyle çok memnun ayrıldık.Yaklaşık 1 saat sürdü randevumuz her aşamasında bizide detaylı bilgilendirdi kendisi ayrıca bebeğimiz çok hareketli olmasına rağmen yüzünü görebilmek için epey uğraştı kendisi bu sayede yüzünü de görebildik Gidecek olanlara kesinlikle tavsiyemizdir
Süreyya hanımın Asistanı da kendisi gibi çok nazik güler yüzlü ilgili biriydi
Sureyya hocamin ilgi ve alakasi cok guzeldi samimiyeti guleryuzu sayesinde icimizi rahahlarak incelemelerini gerceklestirdi heyecan ve korkuyla gittigim randevumdan sureyya hocam sayesinde ic rahatligi ve guveligiyle ayrildim iyiki sizi tercih etmisim detayli ultrosanum icin
Süreyya hocama 36. haftam da bebeğimin dudağı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünerek gittim 36. haftam olmasına rağmen çok güzel bir şekilde değerlendirmemi yaptı ilgisiyle en ince ayrıntısına kadar inceledi ve içimi rahatlatmak için elinden geldiği kadar bana anlatmaya çalıştı ben ve eşim çok çok memnun kaldık bütün annelerin rahatlıkla gidebileceği bir klinik
22.haftada detaylı ultrason için Süreyya hanım ile beraberdik. Çok ilgili bir doktor bebeğimizin yüzünü görebilmek için o kadar emek verdi sonucunda çok güzel pozlar yakaladık. Randevumuzdan çok mutlu ayrıldık.
Harika bir doktor asistan bugün detaylı ultrason için kendilerine gittik açıklamalarıyla güler yüzlülükleriyle çok memnun kaldık. İçimiz çok rahat çıktık iyiki tanışmışız :)
Bugün ikili tarama ve detaylı ultrason için kendisine gittim.çok ilgili oldukça kibar ve her şeyi tek tek açıklayan harika bir hekim çok memnun kaldım
12 gün önce detaylı ultrason için gelmiştik. Randevu süremiz yaklaşık 1 saat sürdü. Detaylı açıklamaları, ilgi ve alakasıyla muhteşem bir süreç geçirdik. Tatlı dilli ve espiri mizacıyla aklımıza takılan tüm soruları cevapladı. Bebeğimiz hareketli olmasına rağmen sabrıyla en güzel kareleri yakaladı ve bebeğimizin yüzünü de görmüş olduk. Bir doktor arayışındaysanız mutlaka görüşmelisiniz.
Detaylı ultrason için kendisine gittiğimizde nazik tavrı detaylı açıklamaları ile çok profesyoneldi bebeğimiz yüzünü göstermemekte oldukça ısrarcıydı ona rağmen usanmadan dönmesi için çabaladı
21.haftada detaylı ultrason için Süreyya Hanım ile beraberdik. Güleryüzü ve pozitif enerjisi ile bizi çok rahatlattı ve tane tane anlattı her şeyi. Bebeğimizin yüzünü görebilmek için epey uğraştı ve bize harika pozlar yakaladı. Randevumuzdan çok mutlu ayrıldık
Süreyya Sarıdaş Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süreyya Sarıdaş Demir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Süreyya Sarıdaş Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Amniosentez, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, Detaylı Ultrason, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Perinatoloji Randevusu, Prenatal Ultrason, Down Sendromu Taraması, İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi, İkili Tarama Testi, Dörtlü Tarama Testi.
Süreyya Sarıdaş Demir adresi nerede?Süreyya Sarıdaş Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Boğazkent Mah. İncirli Sok. Ataçlar Lilya Evleri A Blok Kat:1 Daire:3 .Kepez Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süreyya Sarıdaş Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süreyya Sarıdaş Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süreyya Sarıdaş Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süreyya Sarıdaş Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Süreyya Sarıdaş Demir hangi dilleri konuşuyor?Süreyya Sarıdaş Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süreyya Sarıdaş Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süreyya Sarıdaş Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Süreyya Sarıdaş Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 110 hasta / danışan, Süreyya Sarıdaş Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süreyya Sarıdaş Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Süreyya Sarıdaş Demir, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Süreyya Sarıdaş Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.