ha...c
Çocuğuma koyduğu tanı ve klinik tedavisindeki hassasiyeti mükemmeldi apandisit ameliyatına girdi ve ultrasonda görünmeyen Apandisiti el tedavisiyle anladı. 2 gün acile yüksek ateş ve halsizlikle geldik ve sonunda pratisyen dr a zorla kan aldırıp pcr sine baktırdık osekilde Şuri hocama yonlendirildik. Tam olarak işini Aşkla yapan nadide ender insanllardan hasta duası alan hocamıza teşekkür ederim birkez daha. Allah razı olsun hocamızdan. Hocama 10 üzerinden 100
si...
4 aylik kizim için gitmiştik apse ameliyati yapmişdi şuuri hocom çok güzel bir insan hemde bilgili hemde baya yardimcı oldu iyi doktor bence kendisinden Allah razi olsun
Şuuri Sümer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şuuri Sümer, Çocuk Cerrahisi.
Şuuri Sümer adresi nerede?Şuuri Sümer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi, 903. Sokak, No: 31A Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şuuri Sümer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şuuri Sümer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şuuri Sümer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şuuri Sümer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şuuri Sümer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şuuri Sümer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şuuri Sümer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.