Uzm. Dr.
Hacamat (Kupa) Tedavisi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Karotis Ultrasonu
Hürrem Sultan Hastanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kuru İğne Tedavisi
PRP
Tetik Nokta Tedavisi
Uyku Testi (Polisomnografi)
dt...
Saygıdeğer meslektaşım . Bursa’da dişhekimi olarak görev yapıyorum ,sizi gıyaben tanıyorum .Babamın parkinson ve demans tedavisini yapıyorsunuz.Bayram vesilesiyle babamı ziyaret ettim .Size Uyguladığınız tedavi protokolünüz, ilginiz ,empatiniz,güler yüzünüz babamın tekrar ayağa kalkmasını hayattan keyif almasını sağladı.Babam size ilk geldiğinde ayakta duramaz haldeydi .Çok şükür bizim yolumuz sizinle kesişti.
a....d
Suzan hanıma ortopedi bölümümün yönlendirmesi ile gitmiştim. İnanılmaz boyun ,omuz ve sırt ağrılarım vardı. Suzan hanım ın da yaptığı tetkiklerinden sonra akupunktur ile tedaviye başladım. Son derece başarılı sonuç aldım. 2 senedir hiç bir sıkıntı çekmedim. Bu süreçte hacamat ta yaptı suzan hanım. Kronik ağrılarımdan kurtuldum.Suzan hanım çok ilgili,güleryüzlü ve hastaliginizla ilgili detaylı bilgiyi aktaran bir hekim. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum ve güveniyorum.
g.....
Suzan hanıma ortopedi yönlendirmesi ile ulaştım. Sinir sıkışması rahatsızlığından dolayı başvurdum kendisine.Tedavi sürecim hala devam ediyor ve Suzan hanım sayesinde çok daha iyiyim. Doktorumda en beğendim özelliği kendisiyle her şeyi rahatlıkla konuşabilmem güler yüzlü ve hastalığım boyunca hep destekleyerek yaklaştı uzun bir tedavi süreci her kontrole geldiğimde kendimi daha iyi hissederek yanından ayrılıyorum.Doktorumu kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
z.....
Doktorumuza Doktor takvimi yorumlarıyla ulaştım. Ms rahatsızlığı sebebiyle başvurdum
Tedavi sürecim güzel gidiyor doktorumuzla çok özenli bir şekilde ilerliyor. Suzan hanım çok samimi çok içten hastaya her şeyi detaylıca anlatıyor,dinliyor ve her soruna cevap veriyor detaylı bir şekilde ilgileniyor. Fazlasıyla vakit ayırıyor ve kaygılarını endişelerini gideriyor.
Hastalığımı ilk duyduğumda kabullenememiştim Ve çok endişeliydim Suzan hanım sayesinde daha iyi hissediyorum. Tavsiye ederim çok memnun kaldım herkesin de kalacağını düşünüyorum
t.....
Suzan hanıma epilepsi rahatsızlığımla ilgili nöbet geçirdiğimde acil olarak getirilmiştim. ilk anda ilgisi ve sakince her anı dinleyişi bana güven vermişti. Çekimler tetkiler sonrası ilaç değişikliği yapıldı. Tedavimde cok iyi sonuçlara ulaştım. Nöbetlerim kesildi. Sonrasında babamın unutkanlıkları nedeniyle tedaviye başladık demans teşhisi konuldu.59 yaşsında demans tanısı konması nedeniyle sureci kabul etmemiz cok zor oldu.Ama Suzan hn sabrı ve önerileriyle tedaviyi cok sıkı takip ediyor.Demans icin rutin kullanılan ilaçlar dışında alternatif tedavi uygulamaları ile cok iyi sonuçlar alıyoruz. iyiki kendisini tanımışız. Emekleri ve ilgisi icin cok teşekkür ederiz.
Sigara bırakmak için ulaştım Suzan Hanım'a. 2 seans akupunktur tedavisi aldım. 2 seans benim için yeterli oldu ve sigarayı bıraktım. Suzan Hanım çok samimi ve iyi niyetli bir doktor. Süreç hakkında detaylı bilgi sağlıyor. Seanslar dışında birşey danışmak istediğimde de ulaşım konusunda hiç sorun yaşamadım. Çok memnunum.
Annemin nevralji rahatsızlığı sebebiyle ulaştık Suzan Hanım'a. Çok memnun kaldık. Annemin çok şiddetli ağrıları vardı. Hayatını çok etkiliyordu. Genel tetkikler detaylı yapıldı. Uyguladığı tedavi çok fayda sağladı bize. Daha öncede birçok doktora gittik ama sonuç alamadık. Suzan Hanım alanında çok başarılı bir doktor gerçekten. Kendisine minnettarız. Manevi değerleri çok yüksek bir doktor. Anneme konuyu detaylı olarak anlattı ve aklında hiç soru işareti bırakmadı. Bizide süreç hakkında hep bilgilendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Annem normal hayatına dönebildi. Suzan Hanım'a meslek yaşamında nice başarılar diliyorum.
de...r
Harika bir insan,harika bir hekim!Empatisi yuksek,mutevazi ve daha once gittigimiz baska norologun istemedigi gerekli tetkikleri yaptirmis olmasi bize dusmez belki bunu soylemek ama isinde son derece basarili bir hekim sagolsun sayesinde annemizin boyun damarlarindaki tikanmayi ogrendik hem de kalp kan pompalamiyor olabilir dedigi icin kalbi arastirdik ve henuz yeni anjiyo oldu annemiz.Kendisinden Allah razi olsun,biz son derece memnun kaldik hatta cevremde de rahatsiz olan yakinima onerdim.Sevgi ve saygilar sunarim Suzan hocamiza
di...k
90 yaşında alzaymır olan kayınvalidemin çok sıkıntılı süreçlerini( uykusuzluk , aşırı acitasyon hali vbg) doğru teşhis ölçülü ilaç desteği ilgi ve alakası sonucu İLE en ağır zaman dilimini anneciğimin konforlu alanına dönüştürdü.güvenililirliği hastasına sevgiyle yaklaşımı sonuç hepimiz mutlu annemiz huzurlu .ben gibi zorlu sürecin içindeyseniz mutlaka randevu alınız . Akapunktur tedavisinde de uzman olan hocamın uygulamalarının nasıl sonuç verdiğini gözlerinizle şahit olarak müşaade etmenizi sevgiyle memnuniyetle öneririm
Suzan Üstün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suzan Üstün, Nöroloji, Akupunktur, Kupa Terapi (Hacamat). Size Suzan Üstün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Karotis Ultrasonu, Akupunktur Tedavisi.
Suzan Üstün adresi nerede?Suzan Üstün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi,Otopark sokak No 18 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suzan Üstün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suzan Üstün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suzan Üstün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suzan Üstün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Suzan Üstün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suzan Üstün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suzan Üstün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suzan Üstün hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Suzan Üstün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Suzan Üstün hangi sigortaları kabul ediyor?Suzan Üstün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar