re...n
eşimin bogazında oluşan bir rahatsızlıgında koydugu teşhis dogru imiş,bunu ist.da bir üniversitede eşimin tedavisi(dr.un önerisi üzerine)sırasında anladım. İlk aşamada bizi endişe etmemeiz gerektigini eşimin,rahatsızlıgının korkuldugu (kanser) gibi olmadıgını belirterek ,bizi rahatlattı.
se...e
uzun yıllar sonbahar ve kış aylarında ortaya öksürüğüm için kendisine gittim.burun ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. amaliyatıöı yapmasına rağmen öksürüğüm geçmedi. anlayacağınız üzere ameliyat hiç bir işe yaramadı. sonra kendisine 2 defa daha gittim, önce ameliyat üzerinden 3 ay gemesi gerekir dedi. sonra tekrar gittim, bu sefer reflü ilaçları verdi. öksürüğüm geçmedi. daha sonra çanakkale ilinde başka bir doktara gittiğimde ASTIM olduğum söylendi. astım ilaçları verdi ve öksürüğüm kesildi.son gittiğim doktara teşşekkür ediyorum, bütüm hastalara ilk yol olarak ameliyat öneren suzi beye ise kızamıyorum, çünkü çok insancıl yaklaşım gördüm.
me...t
çok iyi ve deneyimli bir hekimdir branşı üzerine bir numara çok efendi ve güleryüzlü bir hekim.hastaya da yaklaşımı çok iyi.kendisine başarılar dilerim.
Suzi Özden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suzi Özden, Kulak Burun Boğaz.
Suzi Özden adresi nerede?Suzi Özden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirintepe Mahallesi Kalafat Cad. No:3 Biga
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suzi Özden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suzi Özden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Suzi Özden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suzi Özden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suzi Özden ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suzi Özden hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Suzi Özden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.