Cinsel Terapi
d ...k
Taha bey tanıdığım en pozitif insan. İnsan kendini çok güvende hissediyor. Kaygı ve Anksiyete konusunda çok yardımcı oldu. Konusunda çok bilgili .Kesinlikle görüşmeniz tavsiye ediyorum.
d.....
Ruhsal psikolojim aşırı dengesiz di sebebiyse 2 tane küçük çocuğumun olması ve aşırı uyku problemi çekmem nedeniyle Taha beye danışmak istedim bana bir kaç öneri yaptıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Gerçekten kendi dalında çok iyi bir doktor başarılarının devamını diliyorum
g....b
Uzun süredir yaşadığım kaygı bozukluğu ve anksiyete problemim için kimseden yardım almak istemedim Taha beyle görüşene kadar. İçten tavrı ve profesyonel yaklaşımıyla otokontrolümü geliştirdim emekleri için çok teşekkür ederim sosyal çevremde artık daha rahatım kendimi daha iyi ve sağlıklı hissediyorum.
e ...p
Eşimin annesinin hac görevinde vefat etmesiyle depresyona giren eşim ile birlikte Taha beyle görüştük terapilerin faydasını iki görüşmeden sonra almaya başladık .Terapi devam ediyor ve eşim gözle görülür şekilde kendini iyi hissetmeye başladı .Taha bey çok güler yüzlü ve insanın rahat konuşabileceği bir doktor herkese tavsiye ediyoruz.
z.....
Taha bey gerçekten dalında mükemmel birisidir açıklayıcı anlatımı sıcakkanlı oluşu hastanın çekinmeden bütün sıkıntılarıni anlatıp oradan bir kuş gibi ayrılmasına sebep oluyor ve herkese büyük bir içtenlikle tavsiye ederim
Taha bey ile hayatımın en karmaşık en kaygılı döneminde tavsiye üzerine tanıştım. Pozitif, neşeli iletişimi sayesinde kaygılarımla başetmeyi öğrendim. Meslek hayatında kendisine başarılar dilerim, siz ve sizin gibi donanımlı, işini iyi yapan insanlar iyi ki varsınız.
Taha Bey'e yaşadığım şehirde bulunan bir başka psikolog önerisi ile ulaştım. Ve yaklaşık 6 aydır kendisi ile online seanslara devam etmekteyiz. Düşünce ve Duygularımda bulunan eksikliklerimi, doğru ve yanlışlarımı fark etmemde, kendim için izleyeceğim yolu belirlemede doktorumun emeği büyük. Kendisini çevremde bulunan kişilere ve iyi bir Psikolog arayışında bulunan herkese tavsiye ediyorum.
s....t
kendısıne panık atak sebebi ıle basvurmustum kendısı gayet bılgılı bana cok ıyı geldı yonlendırmelerıyle sorunlarımı yenmemı sağladı bana cok faydası oldu sayesınde hayatım kolaylastı
n....
Anksiyete problemim vardı yaklaşık 3 aydır Taha Bey'le görüşme sağlıyorum. Gayet iyi sonuçlar ve pozitif geri dönüşler aldım. Eskisi kadar sorunlarımın üstesinde gelemeyeceğim hissi olmamaya başladı. Pozitif bir şekilde dünyaya bakıyorum, daha rahatım genel olarak bana en çok katkıları bu şekilde oldu. Taha Bey'le görüşmeye giderken daha ciddi diken üstünde olacakmışım gibi hissediyordum ama kendisi gayet neşeli, pozitif bir insan olduğu için beni de rahatlattı. Kendisi sohbet ettirme isteği uyandırdı. Gayet iyi birisi.
Taha Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taha Kaya, Psikoloji. Size Taha Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Taha Kaya adresi nerede?Taha Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taha Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Taha Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Taha Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taha Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Taha Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taha Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Taha Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Taha Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taha Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Taha Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu