Uzm. Kl. Psk. Taha Kaya

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Klinik Psikolog Taha KAYA, Sabancı Üniversitesi’nde Psikoloji Lisans eğitimini İngilizce olarak 2022 yılında tamamlamıştır. Lisans eğitiminin son senesinde Prof. Dr. Şükrü UĞUZ’un eğitmenliğini yaptığı 10 modülden oluşan 100 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi’ni tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında yaptığı zorunlu stajını Çukurova Üniversitesi Balcalı Devlet Hastanesi’nde hem yetişkin hem çocuk psikiyatri polikliniklerinde yapmış olup, çeşitli hasta profillerini gözlemleme şansını bulmuştur. Çocuk psikiyatri polikliniğinde WISC-R ve Stroop gibi testlerin uygulanmasına tanıklık etmiş, çocuk hastaların muayenelerinde bulunma şansı yakalamıştır. Yetişkin psikiyatri kliniğinde MMPI ve Kent Test uygulamaları yapma fırsatı elde etmiştir.

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Prof. Dr. Şükrü UĞUZ’un Bilişsel Davranışçı Terapi Süpervizyon Eğitimi’ne başlamış ve bu eğitim ile beraber online ve fiziksel terapiler vermiştir. Akademik hayatına Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programıyla devam etmiş olup, 2025 yılında Klinik Psikolog ünvanını kazanmıştır.

Bilişsel Davranışcı Terapi ekolünü benimsemiş olan Klinik. Psk. Taha KAYA; depresyon, anksiyete, panik bozukluk, OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) ve sınav kaygısı gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Klinik Psikolog Taha KAYA

Halkalı Merkez Mah. 1. İkitelli Cad Meydan Halkalı Sitesi No:2 A Blok Kat :17, Küçükçekmece, İstanbul 34413

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Halkalı Merkez Mah. 1. İkitelli Cad Meydan Halkalı Sitesi No:2 A Blok Kat :17, İstanbul

Röportaj

• N

Beni çok samimi karşıladı. Seansın kalanında profesyonel ve ilgiliydi. Genç olmasına rağmen iletişimi ve bakış açısı olgundu.

• Klinik Psikolog Taha KAYA Bireysel Terapi  •

Taha Bey ile üniversiteye hazırlık sürecinde tanıştım. Sınav kaygımı yönetmemde ve sürecimi daha kolay atlatmam da çok desteği oldu. İyi ki var Taha Bey

• Klinik Psikolog Taha KAYA Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• D

Taha bey tanıdığım en pozitif insan. İnsan kendini çok güvende hissediyor. Kaygı ve Anksiyete konusunda çok yardımcı oldu. Konusunda çok bilgili .Kesinlikle görüşmeniz tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

• D

Ruhsal psikolojim aşırı dengesiz di sebebiyse 2 tane küçük çocuğumun olması ve aşırı uyku problemi çekmem nedeniyle Taha beye danışmak istedim bana bir kaç öneri yaptıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Gerçekten kendi dalında çok iyi bir doktor başarılarının devamını diliyorum

• Online Danışmanlık  •

• G

Uzun süredir yaşadığım kaygı bozukluğu ve anksiyete problemim için kimseden yardım almak istemedim Taha beyle görüşene kadar. İçten tavrı ve profesyonel yaklaşımıyla otokontrolümü geliştirdim emekleri için çok teşekkür ederim sosyal çevremde artık daha rahatım kendimi daha iyi ve sağlıklı hissediyorum.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Eşimin annesinin hac görevinde vefat etmesiyle depresyona giren eşim ile birlikte Taha beyle görüştük terapilerin faydasını iki görüşmeden sonra almaya başladık .Terapi devam ediyor ve eşim gözle görülür şekilde kendini iyi hissetmeye başladı .Taha bey çok güler yüzlü ve insanın rahat konuşabileceği bir doktor herkese tavsiye ediyoruz.

• Klinik Psikolog Taha KAYA Randevu  •

• Z

Taha bey gerçekten dalında mükemmel birisidir açıklayıcı anlatımı sıcakkanlı oluşu hastanın çekinmeden bütün sıkıntılarıni anlatıp oradan bir kuş gibi ayrılmasına sebep oluyor ve herkese büyük bir içtenlikle tavsiye ederim

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Taha bey ile hayatımın en karmaşık en kaygılı döneminde tavsiye üzerine tanıştım. Pozitif, neşeli iletişimi sayesinde kaygılarımla başetmeyi öğrendim. Meslek hayatında kendisine başarılar dilerim, siz ve sizin gibi donanımlı, işini iyi yapan insanlar iyi ki varsınız.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Taha Bey'e yaşadığım şehirde bulunan bir başka psikolog önerisi ile ulaştım. Ve yaklaşık 6 aydır kendisi ile online seanslara devam etmekteyiz. Düşünce ve Duygularımda bulunan eksikliklerimi, doğru ve yanlışlarımı fark etmemde, kendim için izleyeceğim yolu belirlemede doktorumun emeği büyük. Kendisini çevremde bulunan kişilere ve iyi bir Psikolog arayışında bulunan herkese tavsiye ediyorum.

•  •

kendısıne panık atak sebebi ıle basvurmustum kendısı gayet bılgılı bana cok ıyı geldı yonlendırmelerıyle sorunlarımı yenmemı sağladı bana cok faydası oldu sayesınde hayatım kolaylastı

• başka bir yer Diğer  •