1984 yılı, Denizli doğumludur. Lisans eğitimini 2002-2008 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (Tam Burslu), uzmanlık eğitimini ise 2008-2013 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi / Üroloji Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. 2014-2019 yılları arasında Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman olarak çalışmış ve üroonkoloji alanında uzmanlaşmıştır. 2019-2021 yılları arasında Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesi’ nde üroloji uzmanı olarak çalışmıştır. 2020 yılında Üroloji Doçentliği ünvanı almaya hak kazanmıştır. Böbrek taşı cerrahisinde nadir kliniklerde uygulanan Supin Perkütan Nefrolitotomi Cerrahi’sini başarıyla uygulamakta ve bu konuda pek çok yayını bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası toplamda 40’tan fazla yayını mevcuttur.
Uzmanlık Alanları
Böbrek ve Üreter Taşlarının Kapalı Ameliyatları
URS – Supin Perkütan Nefrolitotomi – Mesane taşı operasyonları
Böbrek kanseri
Laparoskopik böbrek kisti eksizyonu
Açık ve Laparoskopik böbrek kanseri cerrahisi
Parsiyel nefrektomi
Mesane Kanseri tanı ve tedavisi
Mesane tümörü rezeksiyonu (TUR-M)
Ileri evre mesane kanserinde Radikal Sistektomi operasyonu
Interstisyel sistit hastalığı
Mesane içine botox enjeksiyonu
İyi huylu prostat büyümesi (BPH) tedavisi
Açık Prostatektomi
TURP
Prostat kanserinde tanı ve tedavi
Prostat biyopsisi
Radikal Prostatektomi operasyonu
Testis hastalıkları
Varikoselin Mikrocerrahi Ameliyatı
Hidrosel ve Testis Kisti Ameliyatları
Testis Kanseri Ameliyatları (Orşiektomi)
Testis Protezi
Penis Hastalıkları
Sünnet
Penis Protezi Ameliyatları (Mutluluk çubuğu)
Penis Eğriliği Cerrahisi (Peyronie cerrahisi)
Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları +37 daha fazla
Parsiyel Nefrektomi
Penil Protez
Penil Protez Uygulaması
Denizli Özel Egekent Hastanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Siğil Yakma
Sünnet
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Denizli Özel Egekent Hastanesi
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Denizli Özel Egekent Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Vazektomi
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
Üroonkoloji
İdrar Yolu Darlıkları
Denizli Özel Egekent Hastanesi
Doktorumdan çok memnunum. Taha Bey hastasına iyi bakan, yaptığı iş ameliyatı çok başarılı olan bir insan. Kendisinin hastalarına yaklaşması çok efendi, saygılı ve sevgili bir insan. Benim gözümde her yönden 10 numara bir doktor. Prostat ameliyatımı kendisi gerçekleştirdi. Mayıs ayında ameliyat oldum şu anda çok rahatım, iyiyim. Kendisi yaptığı ameliyatın arkasında duruyor, hastasını sürekli ziyaret ediyor.
y....)
Doktorumuz iyi, başarılı birisi. Kendisi babamın kapalı prostat ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat olalı 15 gün oldu sıkıntı yaşamadık.Hastaneden, doktorumuzdan memnunuz.
Taha Bey gayet harika, iyi bir doktor. Ben çok memnunum. Kasık fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında çok iyi aydınlattılar o yüzden ameliyat oldum yoksa olmazdım.
f....)
Doktorumuzdan memnunuz. Taha Bey'in ilgilenmesinden memnun kaldık. Kendisi babamın prostat kanseri teşhisini koydu ve takiplerini sağlıyor. Süreç içerisinde bizleri bilgilendiriyor. Kendisi her konuda yardımcı oluyor.
i̇....
Taha Bey iyi bir insan, iyi bir hekim. Testis ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatımdan memnun kaldım çok şükür ağrılarım yok. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bizzat kendisi ilgilendi.
a....k
Ben kendisine daha önce böbrek taşı ile alakalı kapalı bir operasyon geçirdim, son derece memnun kaldım, yakınlarıma da her zaman kendisini öneriyorum. Tedavi sürecimde her konuda gayet iyiydi, bana karşı ilgisi ve alakası, aynı zamanda açıklamaları gayet güzeldi, daha önce başka doktorlarla da görüşmüştüm ama Taha beyden bu süreçte gerçekten çok memnun kaldım.
h....ş
Benim eşim de prostat rahatsızlığı vardı, bununla alakalı doktorumuzla bir ameliyat süreci geçirdik ve bu süreçte kendisinden çok memnun kaldık. Kendisi çok güleryüzlü biri, bu süreçte bize çok iyi davrandı, tedavi sürecinde ilgi bizim için çok önemliydi ve gereken ilgiyi de bize gösterdi, ameliyattan sonraki süreçte kontrollerimize de gittik, hala kontrollerimiz devam ediyor, ilerleyen zamanlarda tekrar kontrol için kendisine gideceğiz.
g...
Numan Hocaya, Ankara'dan bir doktor yakınım sayesinde ulaştım. Evet, çok memnun kaldım. Mesane tümörü için operasyon yaparak tümörü başarılı bir şekilde aldı hocamız ve bir daha üremedi, çok şükür. Kesinlikle bu tür rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim.
ö....t
Doktor beyden Allah razı olsun, elleri kolları dert görmesin, Allah kendisini başımızdan eksik etmesin. Babamın mesanesinde ur vardı, ben kendisini internetten araştırırken buldum, randevu alıp gittik, operasyon sürecimiz oldu ve babam kendisi sayesinde şifa buldu. Kendisi bizi bu süreçte çok iyi karşıladı, hem kendisi hem çalışanları bizimle çok iyi ilgilendi, çok iyi ve kabiliyetli bir doktor diyebilirim. Ameliyatımızdan sonra 3 aylık bir sürecimiz vardı, o süreçte tekrar gittik, babam şuan çok sağlıklı, Allah kendisinden razı olsun.
z....t
Ben kendisine böbrek taşından dolayı iki kere ameliyat oldum, ilkinde stent takılmıştı, sonradan stent tekrar alındı. Kendisi bu süreçte benimle çok iyi ilgilendi, her türlü sorunlarımı dinledi, son derece ilgili ve alakalı bir doktordu, bu anlamda memnun kaldım, sürecim de sonlandı, şuanda da hiç bir sorunum yok.
Taha Numan Yıkılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taha Numan Yıkılmaz, Üroloji. Size Taha Numan Yıkılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Sünnet, Tam Idrar Tahlili(Tit), Böbrek Taşı, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Prostatektomi, Laparoskopik Cerrahi, Nefrektomi.
Taha Numan Yıkılmaz adresi nerede?Taha Numan Yıkılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar, 495. Sk. No:27 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taha Numan Yıkılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taha Numan Yıkılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taha Numan Yıkılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taha Numan Yıkılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Taha Numan Yıkılmaz hangi dilleri konuşuyor?Taha Numan Yıkılmaz ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Taha Numan Yıkılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taha Numan Yıkılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taha Numan Yıkılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taha Numan Yıkılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Taha Numan Yıkılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taha Numan Yıkılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Taha Numan Yıkılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar