Özel Kardiya Kardiyoloji Dal Merkezi
Cevdet Birsoy Cad.6351 Sok.No:31 Bostanlı, İzmir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Taha Bey,beni tedavi eden başarılı,güleryüzlü,anlayışlı çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktordur.Benim sağlığıma kavuşmam için elinden gelen herşeyi yapmıştır ve beni By-Pass ameliyatından kurtarıp,anjio ile damarlarıma stent takılmasını sağlamıştır.Tekrar eski sağlığıma kavuşmamda katkısı çok fazladır.Bir defa daha kendisine teşekkür ediyorum.Sağolsun,varolsun. ***********Kusura bakmayın.Affınıza sığınarak bu yazıyı tekrar düzenleme gereği duydum.Kimsenin yanlış anlaşılmasına,haksızlığa uğramasına gönlüm razı olmaz.Taha bey için en son yorumu yapan beyefendi ilaçlarla ilgili yanlış bir uygulama olduğundan bahsetmiş.Yalnız şunu bilmek gerekir ki,öyle kolay doktor olunmuyor.Taha bey de mesleğinde çok yetenekli,teşhisi ve tedavisi yerinde,beyefendi bir doktordur.İnsanlar için en iyi tedavi yöntemini uygular.Tabiki herkes hata yapar.Fakat Taha beyin burada yaptığı size en yararlı olacak,en uygun ilacı kullandırmak istemiştir.Herhangi bir bilgi eksikliği ve hata değildir.Ayrıca ilaçların kullanım şemalarında ''herhangi bir yan etki oluşursa doktorunuza danışınız''diyor.Kısacası ilaçlar birçok yan etki yapabilir.Bu da normaldir.Kısa süre içinde bu yan etkiyi ya vücut absorbe eder ya da doktorunuz değiştirebilir.Tekrar buradan hayatımı kurtaran değerli insan Taha beye teşekkür eder,saygılarımı sunarım.Bir defa daha çok memnunum. ***** ***** ***** ***** *****Bu da benim ''Kuyruklu Beş Yıldızım''

C

eşim taha beye tansiyon rahatsızlığı için gittiğinde tansiyon ilacı zaten kullanıyordu dr farklı bir ilaç verdi 15 gün sonra kontrole gittiğinde verdiği ilacın rahatsız ettiğini belirtti bu sefer başka ilaç verdi yine 15 gün sonra kontrol bu ilaçta rahatsız ettiğiini belirtmesine rağmen adam durmadan ilaç denemesi yapıyor artık vaz geçtik başka bir uzmana gittiğimizde taha beyin verdiği ilaçların öylesine yanetkileri varki biz hayret
ettik onun için memnun kalmadık

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

benim süper doktorumdur kendisi.tüm tahlillerimi yapıp bana açıklayıcı olarak neyim olduğunu söyleyen tek doktortur.kendisine çok teşekk ederim.Başarılarının devamını dilerim.

C

Bilgili,başarılı,isan ilişkileri mükemmel dört dörtlük bir hekim ve çok iyi bir insandır.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ettim ve ediyorum.

dalının en ıyısı bence cok yeteneklı ve teshısleri dogru

Profili düzenle veya yönet