Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
tü...k
böyle doktorların daha çok kıymetinin bilinmesi gerektiğini düşünüyorum herşeyden önce çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan ben yetişkin dehb tedavisi görüyorum yetişkinlerde dehb konusunda bilgi sahibi ve ilgilenen çok az doktor var. Taha Selim Bilgin teşhis ve tedavim süresince çok ilgili ve anlayışlıydı kendisine teşekkür ediyor herkeze tavsiye ediyorum
el...i
buraya kimse yorum yazmamış ne yazıkki..ilk yazan iyiki benim cünkü selim bey hayatımın tanımlasında çok büyük bir ol oynadı.bu güne kadar hiçbir psikiyatra güvenim yoktu ta ki selim beyin hastası olana kadar.kimseye güvenmediğim ve kimseyi dinlemediğim halde o başka... o benim için çok güvenilir. iyiki var.
Taha Selim Bilgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taha Selim Bilgin, Psikiyatri.
Taha Selim Bilgin adresi nerede?Taha Selim Bilgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taha Selim Bilgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taha Selim Bilgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taha Selim Bilgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taha Selim Bilgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taha Selim Bilgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taha Selim Bilgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Taha Selim Bilgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler