Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doğum
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Kaymayan Spiral (Gynefix)
Kolposkopi
Kozmetik Jinekoloji
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Laserasyon Onarımı
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
Çoğul Gebelik Takibi
İdrar Kaçırma
İnfertilite Cerrahi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Tıp eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra kadın doğum ihtisasını Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapmıştır. 2018 yılından beri Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Dr. Takmaz'ın son üç yıl içerisinde yurtiçi ve yurtdışı dergilerde yayınlanmış 30'un üzerinde akademik çalışması bulunmaktadır. PRP'nin over rezervini iyileştirmesi üzerine yaptığı akademik çalışma 2019 yılında 7. Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Kongresi'nde birincilik ödülü almıştır.
Dr. Takmaz, 2022 yılında İtalya'nın Avellino şehrinde Endoscopica Gruppo Malzoni (Prof. Dr. Mario Malzoni) Kliniğinde Endoskopik Cerrahi ve Endometriozis Cerrahisi Eğitimi almıştır.
ye...z
Taha hocam yıllar önce annemi muayene etmişti, tabi o zamanlar okuyordum evlendim hamile kaldım ve eşim ile doktor ve hastane arayışına girdik ve Taha hocam ile karşılaştım eşime annem ile gayet ilgilendiğini anlatınca gitmeye karar verdik ve hamileliğimi öğrendiğim andan doğum anına kadar başka bir doktor aklımızın ucundan dahi geçmedi. İlk kez bu güzel duyguyu tadacak olmamızdan aklımıza gelen onca soruya cevapları, gece gündüz hafta sonu demeden ulaşılabilir olması ve hamileliğimin başından sonuna kadar kendisinin takibinde olduğumuz için çok şanslıyız. Sayesinde gebeliğime ve doğuma ilişkin en ufak bir olumsuz hatıramız olmadan kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık. Öyle ki ilk başlarda eşim bebeğimiz ile ilgili de Taha hocaya soru soruyor ve elimiz de olsa Taha hoca muayene etsin istiyorduk. Bilgisi, ilgisi, sabrı ve samimiyetinden hiç şüphe duymadık. Bundan sonra da gözüm kapalı güveneceğim ve herkese tavsiye edeceğim bir doktordur kendisi.
el...
Taha bey ile arkadaşımın önerisi sayesinde tanıştım. Şiddetli karın ağrım ve yumurtalık kistim vardı.Başka bir doktor hemen ameliyat etmek istedi ve bu durum beni çok korkuttu. Taha bey önceliğin tedavi olduğu süreci takip ettikten sonra uygun görürse ameliyat edeceğini söyledi. Bu konuşması beni çok rahatlattı önceliği gerçekten hastasını tedavi etmek. Hastası ile bu kadar ilgilenen başka bir doktorumuzu görmedim. Muayenesinde aklınıza takılan bütün sorularınıza cevap veriyorum. İyi ki arkadaşım önermiş.
de...
Sevgili Taha Bey’le yolumuz, ilk hamileliğimde kesişti. Heyecanla doktor araştırmaya koyulmuştum,en iyi hastaneleri tek tek inceleyip, doktor takvimindeki hasta yorumlarını bile tek tek okumuştum.
Bir başak burcu olarak hayatımın en heyecanlı en unutulmaz aylarında tek isteğim ‘kafam rahat olsun, doktorumuz ve süreçle ilgili aklımızda hiç soru işareti kalmasın’dı.
Ve tabiki beklentimin bile ötesinde harika geçen bir 9 ay gebelik takibi ile unutulmaz bir normal doğum! Taha Bey’i seçmemin en başında da vajinal doğumu destekleyen (şartlar uygunsa) bir doktor olmasıydı. Ben de kendimi tamamen önce Taha Bey’e sonra sürecin doğal akışına bırakmıştım. Çünkü Taha Bey ne zaman bir sorumuz olsa anında (saat fark etmeden) yanıtlayıp endişelerimizi ortadan kaldıran, bizi engin bilgi ve tecrübesiyle güzelce bilgilendiren ve derin güven duygusu oluşturan müthiş bir doktor!
İyi ki sizi tanımışız, sizi çok seviyoruz Her şey gönlünüzce olsun biricik doktorumuz!
y....ö
Процесс планирования беременности я начала с врачом Таха. Он очень хороший врач, любит свою работу и профессионал своего дела. Моя первая беременность закончилась плохо, и моральный дух и поддержка, оказанные врачом Таха во время этого процесса, были для меня очень важны. Я вижу в нем не только врача, но и друга. Во время второй беременности, получила ответы на все свои вопросы, поделилась с ним всеми своими страхами и получила очень хорошую поддержку. Роды прошли очень хорошо, я ему благодарна. Duru Yağmur size çok selam söylüyor
ha...t
Gebelik sürecimin başlarında iki farklı hekim ziyaretimden sonra Taha Hocamla tanıştık.İlk randevumuz sonrasında asla başka bir hekimi düşünmedik,ilk görüşmemizde bize sonsuz güveni, mesleki donanımını ve samimiyetini gösterdi.Gebelik sürecimde gece gündüz fark etmeden dünyanın heryerinden sabırla sorularımızı cevapladı.Hep hoşgörülü, pozitif bir şekilde bizi karşıladı hatta bu kadar yoğunluğu arasında bu süreçte yazdığım yüksek lisans tezimde bana birçok katkı sağladı.Doğum zamanımız yaklaştığında hiçbir sorgulama yapmadan süreci Taha Hocamın kontrolüne bıraktım ve bebeğimle sağlıklı bir şekilde kavuştuk. Ameliyat sırasında korkularıma rağmen her zaman bana destek oldu cesaretlendirdi ve güvende hissettirerek her zaman keyifle hatırlayacağım bir doğum gerçekleştirdi.İyi ki mesleğini bu kadar severek yapan, hastalarına her zaman sevgiyle, merhametle yaklaşan Taha Hocam ile yollarımız kesişmiş.Kendisi bizler için her zaman bir doktordan öte ailemizden biri olacaktır :)
ay....
Hamilelik sürecim boyunca Taha Hocam’ın profesyonel ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman güvende hissettim. Her ziyaretimde sorularımı sabırla yanıtladı ve bana büyük moral verdi.
Taha Hocam’ın profesyonelliği ve nazik rehberliği sayesinde bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Doğum sonrası süreçte de ilgisi ve takibiyle her zaman yanımızdaydı.
Gerçekten işini büyük bir aşkla yapan harika bir doktor. Bu özel dönemde yanımızda olması, süreci çok daha huzurlu hale getirdi. Verdiği destek ve sevgi dolu yaklaşımı ile bu süreci çok daha anlamlı hale getirdi.
ö.....
Öncesinde yaşadığım olumsuz süreçlerden sonra kendisi ile ilk görüşmemde verdiği destek ve mesleğinde ne kadar profesyonel olduğunu anladım. Ön görüsü sayesinde hastalığımı teşhis etti operasyon geçirdim ve kısa zamanda gebe kaldım. Tüm tedirginliğimize rağmen her zaman iletişime açık ve hastayı anlayan bir hekim. Öncesinde yaşadığım kaybın olduğu odayı bile bilip, kontrolde özellikle psikolojik olarak hazır olmadığımı bildiği için başka odalara yönlendirmesi eşimle beni inanılmaz duygulandırmıştı. Bunu her hekim asla düşünmez, yapmaz. Bu süreçte de eşimle birlikte kendisine sonsuz güveniyoruz, iyi ki böyle bir hekim ile bu yolda ilerliyoruz, umarım böyle kıymetli hekimlerin ülkede her zaman kıymetini biliriz.
he...i
Taha bey ile gebeliğimin 22. Haftasında tanıştık. Sürecin takibini ve doğumumu kendisi gerçektestirdi, hem arkadaş hem doktorumuz oldu. Sıcakkanlılığı, sempatisi ve verdiği güven ile nasıl geçtiğini anlamadığım bir doğum ve sonrasındaki güzel dostluğu için kendisine minnettarım .
i̇...a
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine 18cm yumurtalık kisti ameliyatım için Taha beye gittim. Ameliyat öncesi detaylı bilgilendirmeleri, tecrübesi ve hasta yaklaşımı sayesinde kafamda hiçbir soru kalmadı ve çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.Taha bey alanında çok tecrübeli, hastalarıyla inanılmaz ilgili bir doktor. Özellikle iletişim yönü çok kuvvetli; hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor, çok pozitif, süreçle ilgili çok şeffaf davranıyor ve hastalarına çok güven veriyor. Hastalarını detaylı ve titizlik ile muayene ediyor, tüm sorulara sabırla ve detaylı bir şekilde cevap veriyor. İyi ki yollarımız kesişti, Taha bey sayesinde kistimden kurtuldum ve hiç ameliyat olmamış gibi hayatıma devam ediyorum.
gi....
Hamileliğimin 37. haftasında doktor değişikliği yapmak zorunda kaldığımda çok üzülmüştüm fakat Taha hocayla tanışınca doğum sürecinde onunla devam ettiğim için iyi ki diyorum. Profesyonelliği, sabrı ve ilgisi sayesinde bu süreci çok rahat ve güven içinde geçirdim. Tüm sorularımıza içtenlikle yanıt verdi. Normal doğum konusunda kaygılıydım. Bu konuda çok destekleyiciydi. Vermiş olduğu destek ve cesaret sayesinde göstermiş olduğu özen ve hassasiyetle bebeğimizin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini sağladığı için kendisine minnettarız. Sağlık alanında böylesine özverili ve yetkin bir doktorla çalışmak bizim için büyük bir şans oldu. Sayesinde çok güzel hatırladığım bir doğum süreci geçirdim.
Taha Takmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taha Takmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Taha Takmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Abdominal Ultrasonografi, Aile Planlaması, Anormal Kanamalar Tedavisi, Bilateral Ooferektomi, Burch Laparoskopik İdrar Kaçırma Ameliyatı, Çoğul Gebelik Takibi, Doğum, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar.
Taha Takmaz adresi nerede?Taha Takmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taha Takmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taha Takmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taha Takmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taha Takmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Taha Takmaz hangi dilleri konuşuyor?Taha Takmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Taha Takmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taha Takmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taha Takmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taha Takmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 168 hasta / danışan, Taha Takmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taha Takmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Taha Takmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları