Dr. Öğr. Üyesi
Taha Yaşar Manav
Protetik Diş Tedavisi
Diş Hekimi
Kahramanmaraş 1 adres
KSÜ Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Polikliniği Avşar Mah., Kahramanmaraş
Diş Hekimi Randevusu
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Polikliniği
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Gece Plağı Tedavisi
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Implant protez
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kron-köprü
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
le...3
Yoğun araştırmalarım sonuncunda Taha beyde karar kıldım. Çok doğru bir tercih yaptığımı, yapılan işlemden oldukça memnun kaldığımı belirtmek isterim. Tedavinin başından itibaren, titiz ve profesyonel bir çalışmayla, istediğim gülüş estetiğine kavuştum. Hastanın fikrini de oldukça önemseyen Taha bey, ayrıca oldukça güven veriyor. Bu platform da Taha bey’e teşekkürlerimi sunarım. Varolsun.
so...3
Kendisini ziyaretim 3 yıldır çözülemeyen çene eklem bozukluğu ve nevralji ağrılarım vardı gerçekten Mersin’in böyle bir doktora ihtiyacı varmış.Kendisinin hem bilgisi, deneyimi, hastaya yaklaşımı sabrı en önemlisi insancıl yanları.kesinlikle tavsiye edebileceğim tek doktor iyiki ziyaret etmişim
be...r
Taha Bey'i internet araştırmalarım sonucu buldum, kısa bir süre sonra da tercihimin ne kadar doğru olduğunu fark ettim. Yapılması gereken dişlerime dolgu, arka dişlerime zirkonyum köprü ve ön iki dişime kaplama gibi birçok işlem yapıldı.Diş hekimi fobisine sahip biri olarak kendisinin son derece sakin ve güler yüzlü yaklaşımı bu korkumun azalmasını sağladı. Tedavi süresince kafama takılan soruları kendisine ulaşıp sorduğum zaman göstermiş olduğu ilgi ve içtenliği her seferinde beni çok memnun etti. Ayrıca işine gösterdiği özenle, titiz ve dikkatli çalışmasıyla, ortaya çıkardığı iş ile beklentinizi sonuna kadar karşılamasıyla Taha Bey'in diğer diş hekimlerinden farklı olduğunu anlayabiliyorsunuz. Artık rahatça yiyip içebildiğim ve kocaman gülebildiğim için doktoruma minnettarım :) kendisine ve en az kendisi kadar ilgili, güler yüzlü ekibine tekrar teşekkür ederim.
On iki disimi zirkonyumla kaplattim.aynanin karsisina ilk gectgimde gozlerim doldu mutluluktan.kendi disimden hic bir farki yoktu renk olarak sekil olarak.tesekkurler doktorum
şe....
Taha Bey’e internet araştırmalarım sonucunda ulaştım; işine sadık,güleryüzlü ve sabırlı özelliklere sahip olmasıyla benim ona olan iyiki Taha Bey’i seçmişim düşüncemi bir kez daha doğruladı.Eskiyen ve bozulan dolgularımı yenileyip dişlerimdeki lekeleri temizleyerek dişlerimi güzel bir görünüme kavuşturdu ve beni de bazı noktalarda yanlış bildiklerimi düzelterek mutlu etti.Kendisine bütün bunlardan dolayı teşekkür ediyorum ve bir kez daha görüşmek ümidiyle çalışma hayatında başarılar diliyorum.☺️
ka...e
Yegane söyleyeceğim şu ki ..!
Yıllar öncesinde edindiğim tecrübelerin kötü bir sonucu olarak muthiş bir diş doktoru korkusuna sahiptim ve ilk defa bir dişçi koltuğunda gülümseyebilen hatta kahkaha dahi attım..Taha bey ve çalışanları son derece hassas özenli ve güler yüzlü olmalarıyla birlikte bir o kadarda yaptıkları işte hassas ve özenliler.. etrafımdaki insanların korku filmine cevırerek anlattığı uygulamaları neredeyse sıfır ağrıyla atlattım..üstelık hala devam edıyorum diş tedavime ..düşünün ki dişçi önünden geçerken tüylerim ürperırken şimdi güle oynaya implant Yaptırıyorum.. yıllardır sayısız kez yaptırmak zorunda kaldığım uygulamaları tek seferde hallettık.. gerek uygulama öncesınde yapacağı işlemi tek tek anlatarak gerek çıkardığı iş bakımından gerekse ekip olarak diş konusunda işinde uzman ve tartışmasız gidebileceğiniz tek adres..!!
Teşekkürler..
da...r
Uzun süredir ertelediğim diş tedavilerine başlamak için hekim araştırması yaparken Taha Bey’e denk geldim. Neler yapabileceğimize birlikte karar verdikten sonra, işlemler yapıldı. (Kaplama, kanal tedavisi, dolgu) Özellikle dişlerimdeki kötü görüntüyü, o kadar estetik hale getirdi ki; sürekli gülmeye başladım. Titizliği ve başarısıyla oldukça güvenilir bir hekim. Kesinlikle her konuda elinden gelenin fazlasını yapıyor. Hem diş sağlığına hem estetiğe önem veren, ilk diş hekimim diyebilirim :) Kendisine ve sempatik çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
ug...n
Ellerin dert görmesin doktorum, günlerdir çektiğim ağrılara bu kadar kısa sürede derman oldun ya Allah işini gücünü rast getirsin doktorum cansın sen.
Şiddetle tavsiye ediyorum işinin piri ...
Taha Yaşar Manav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taha Yaşar Manav, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Taha Yaşar Manav tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Yaprak Porselen Lamina, Zirkonyum Porselen Kronlar, Gece Plağı Tedavisi, implant protez, Köprü Uygulaması, Tam Diş Protezi, sabit protez, Kısmi Protez(Diş).
Taha Yaşar Manav adresi nerede?Taha Yaşar Manav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KSÜ Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Polikliniği Avşar Mah. Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taha Yaşar Manav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taha Yaşar Manav online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taha Yaşar Manav isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taha Yaşar Manav, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Taha Yaşar Manav hangi dilleri konuşuyor?Taha Yaşar Manav ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Taha Yaşar Manav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taha Yaşar Manav bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taha Yaşar Manav ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taha Yaşar Manav hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Taha Yaşar Manav hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taha Yaşar Manav hangi sigortaları kabul ediyor?Taha Yaşar Manav tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.