Yeniköy Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Cad. No 181 (Antik Tiyatro Çaprazı) 48400 Bodrum, Bodrum, Muğla
Kök Kanal Tedavisi
Yeniköy Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Cad. No 181 (Antik Tiyatro Çaprazı) 48400 Bodrum, Muğla
Kök Kanal Tedavisi
ay...r
Bodrum'a geleli bir yıl kadar oldu. Diş konusunda çok titiz olduğum için çok araştırma yaptım.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Aşkın Beye geldim. Kron ve diş çekimi yapıldı. Kendi dişimden hiç bir farkı yok, çok memnunum. Ayrıca hijyene verilen önem ve güler yüzlü hizmet beni çok rahatlattı.
Tahir Aşkın Laçin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Aşkın Laçin, Diş Hekimi. Size Tahir Aşkın Laçin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Randevu.
Tahir Aşkın Laçin adresi nerede?Tahir Aşkın Laçin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniköy Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Cad. No 181 (Antik Tiyatro Çaprazı) 48400 Bodrum Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Aşkın Laçin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Aşkın Laçin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tahir Aşkın Laçin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tahir Aşkın Laçin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tahir Aşkın Laçin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Aşkın Laçin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Aşkın Laçin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Aşkın Laçin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tahir Aşkın Laçin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.