Abdominoplasti
Burun Ucu Kaldırma
Cilt Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Tahir Gürler Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Büyütme
Meme Dikleştirme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
i̇...y
2011 senesinde çok büyük bir kaza geçirdim. Tüm yüzüm paramparça olmuş burnum, elmacık kemiklerim, çenem hepsi kırılmış dümdüz olmuştu. Hastanedeki tüm Doktorlar görme kaybı yaşayacağımdan, yüzümde birçok izlerin olacağından bahsederken Allah Tahir hocayı karşımıza çıkardı. Görme kaybim olmadan aynaya baktığımda kendimi güzel görebiliyosam hocamızın sayesinde. Hala hatırlarım yaklaşım tarzını. Bugünde aklıma geldi yazmadan duramadim. Şüpheye düşen alanında doktor arayan bir saniye bile düşünmeden kendini Tahir hocaya bıraksın
Tahir hocam yarık dudak, damak, boyun, ve burun estetiği ameliyatlarımı yaptı ilgilisiyle bilgisiyle mükemmel bir doktor herkese gönülden tavsiye ederim
öz...z
2012 yılında geçirdiğim boyun ameliyatı sonrası çenem çıktı kaç doktora gittiysem çözüm olmadı yemek dahi yiyemiyordum tahir hocam çenemi yerine oturttu hayatımı kurtardı diyebilirim. Az daha geç kalınsa çenem eski haline dönemeyebilirdi. Tanıdığım en güzel insanlardan kendisi
sa...u
20 lik disim ve komsu dislerde tespit edilen kistlerimin alinmasi gerekiyordu. tesadufler silsilesi ile TAhir beye ulastik ve iyi ki ulasmisiz... ameliyatimi cok kisa bir sure once gerceklestirmis olmasina ragmen, hastanin halinden anlayan tavri ve huzur verici sakinligiyle simdi ve ileride ona rastlamis olmaktan dolayi ne kadar sansli oldugumu hic unutmayacagim. ameliyat oncesi, ameliyata girerken ve sonrasindaki yaklasimi beni ve ailemi kendisine minnetttar birakti... senem aktogu
ça...l
20 lik dişimdeki kistin çok büyük ve sinirlere çok yakın olması sebebi ile riskli bir operasyon geçirmem gerekiyordu.Tahir hocama ulaşana kadar 3 prof.2 doç. gezdim fakat son kararımı Tahir hocamda verdim.Söz konusu kistin operasyonu sonrasında his kaybı ve ciddi anlamda kötü sonuçlar ile karşılaşailirdim fakat Tahir hocam sayesinde hiçbirini yaşamadım.Sadece hafif ağrılarım var ve 15 günde işimin başına geçtim.
gü...n
kaşımın üzerinde şişlik tarzında estetik bozukluk yaratan kitleyi ameliyat etmiştir.Ameliyat esnası ve sonrasında sürekli şakalaşan bilgisi ve hüneriyle sizi şaşırtan bir doktordur.Çünkü kaşımın üstünde bir zerre iz kalmmadan opersayonumu gerçekleştirmiştr.İzmirİn kıymetli plastik cerrahı Tahir Hoca^m ege ünivrsitesinin en kıymetli Hoca'larındandır. Tavsiye ettğim bir çok kişi de yanından mutlu ayrılmıştır.sevgi ve saygılarımla.
Tahir Gürler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Gürler, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Tahir Gürler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Kulak Estetiği, Cilt Estetiği.
Tahir Gürler adresi nerede?Tahir Gürler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Cumhuriyet Blv. 159 kat 7 d:13 Konak, İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Gürler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Gürler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tahir Gürler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tahir Gürler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tahir Gürler hangi dilleri konuşuyor?Tahir Gürler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tahir Gürler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Gürler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Gürler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Gürler hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tahir Gürler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra