Özel Türkiye Hastanesi
Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

1985 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.1992 yılında SSK Okmeydanı Hastanesi'nde uzmanlığını tamamladı.

Konum: Özel Türkiye Hastanesi Diğer

Kendisini Tanımadan bilmeden tesadüfen Türkiye Hastanesinde gecmeyen bel ağrım için çekilen Mr sonucunda direk ameliyat olmalısın dendi. Fıtık detaylı ve çeşitli bir şey, Mr sonucumla başka kurumda bir fizik tedavi profesörüne gittim. Eninde sonunda ameliyat olacaksın bundan dedi. Ya şimdi ya sonra.. Ben şimdiyi tercih ettim, Levent Beyin eğitimine baktım, ihtisasını en ağır hastanede yapmış:) Toplamda 10 cümle konuştuğumuz halde yativerdim. Ilk 3 hafta çok şikayetçiydim,kontrole gittiğimde "fizik tedaviye gitmiyim mi" dedim, 2 ayda bütün ağrıların geçecek senin fizik tedaviye ihtiyacın kalmadı" dedi. Şaşırdım. Ilk 2 3 hafta Ağrılar çektim elim ayağım uyuştu evet ama 45 günün sonunda şu an iyi ki yaptirmişim diyorum. KUŞ gibiyim. Izin verse agirliksiz spor da yaparım ama 3 ay sadece yüzebilirsin dedi ne yapalım:) ellerine sağlık, bin teşekkür. Gerçekten "Doktor" .

mükemmel bir doktor eşim üç sene önce ameliyat oldu bir gram ağrısı yok kendisini çok teşekkür ediyorum

Levent Bey sayesinde bel fıtığından kurtuldum. Kendisi hem çok iyi bir doktor hemde çok iyi bir insandır. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendi dalında en iyi doktorlardan biri olduğunu çok net olarak söyleyebilirim.

çok iyi bir doktor beni bel fıtığı ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım fıtık sorunu olan herkese levent beyi tavsiye ederim allah ondan razı olsun.

Profili düzenle veya yönet