Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ba...t
Doktor Murat Beyle bir rapor almam gerektiğinde tanışma fırsatım oldu. Benim bahsetmek istediğim insanlık tarafı. Muayene esnasında yaşlıca bir bey odaya izinsiz girdi. Doktor bey gayet anlayışlı bir şekilde kendisine oturacak bir yer göstererek, sıkıntısını dinledi ve kendisine ne yapması gerektiğini sabırla anlatarak yolcu etti. Bu sık rastlayamadığımız bir davranış tüm doktorlarımıza örnek olması dileğiyle. Bu arada benim rahatsızlığımla ilgili verdiği ilaçlar da çok iyi geldi teşekkürler.
Tahir Murat Günal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Murat Günal, İç Hastalıkları.
Tahir Murat Günal adresi nerede?Tahir Murat Günal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıoğlu Cad. Erenler Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Murat Günal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Murat Günal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahir Murat Günal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Murat Günal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Murat Günal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Murat Günal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tahir Murat Günal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar