Artroskopik Cerrahi
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Batık Tırnak Tedavisi
Koşuyolu Medipol Hastanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Dirsek Cerrahisi
Diyabetik Ayak Tedavileri
Diz Altı Ampütasyonu
Diz Ampütasyonu
Eklem Cerrahisi
Eklem Enjeksiyonu
Eklem Protezleri
Koşuyolu Medipol Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
Halluks Valgus Onarımı
Total Kalça Replasmanı
Çalışma Alanları;
Diz ve Kalça Eklem Protez Cerrahisi
Diz ve Omuz Eklemi Atroskopik Kapalı Ameliyatlar
Spor Cerrahisi (Menisküs ve Ön Çapraz Bağ Yırtığı)
Omurga Cerrahisi (Vertebra kırıkları, Skolyoz, Kifoz)
Travma (Kırık ve Çıkıklar)
Bilimsel Kuruluş ve Derneklere Üyelikler
Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği (TUSYAD)
Türk Omurga Derneği (TOD)
Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK)
Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD)
Türk Tabipler Birliği (TTB)
Yabancı Dil: Almanca (orta), İngilizce (iyi)
Tez: Uzun Segment Posterior Enstrümentasyon ve Füzyon Uygulanan Double Major (Lenke Tip 3) Adolesan İdiopatik Skolyozların Radyolojik ve Klinik Sonuçları
kü...
Dr Tahir beye annemin omuz sıkışma sendromu olduğu için muayene gördük öncesinde ftr görmesine rağmen fayda görmemişti. Tahir beyin yaptığı enjeksiyon sayesinde ameliyat olmak zorunda kalmadı ağrıları azaldı
a....a
Gerçekten çok ilgili bir doktor. Daha önce eşimin bacağına diğer meslektaşları ameliyat derken kendisinin sayesinde iğne ve ilaç tedavisiyle kurtulduk. Aynı şekilde ben de kolumdaki ağrı yuzunden kendisine gittim ve kısa sürede iyileştim işini hakkiyla yapan çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim. Tahir Beye de ilgisi için tekrardan teşekkür ederim.
2017'de bir halısaha maçında kopan çapraz bağlarım için uzun araştırmalarım sonucu Tahir hocaya başvurdum. Tedavi sürecinde gösterdiği ilgi alakayla beraber yıllar sonrasında bile müracat ettiğim başka doktorlar her seferinde ameliyatımı kimin yaptığını merak edecek kadar başarılı buluyorlar. Umarım tekrar benzer problemlerle karşılaşmam ancak olursa Tahir hocanın kapısını çalacağım.
fa...h
Tahir hocamı doktor takvimi sitesinden bulup tanıştık.Annemin uzun süredir kalça sıkıntısı vardı protez takılması gerekiyordu kilo sebebi (95kg) ile riskli bir amaliyattı.Tahir hocamla tanıştık durumu anlattık annemi başarılı bir şekilde şükür amaliyat etti ve sonrasında da görüntülü bir şekilde süreci yakınen takip etti.Çok değerli ve yaptığı işin ne olduğunu bilen bir hekim.Branşı ile alakalı sıkıntınız varsa mutlaka gözükün derim.
su...
Ne zaman şükretsem, dua etsem, hep dualarımda iyi ki var dediğim canım doktorum.
Şehir dışında okuduğum için kendisinden önce başka hekimlere de gitmiştim ama hep hedefim kendisine gitmekti ,çünkü hastasını tam dinleyen,geçiştirmeyen sonuç aşamasında ders anlatır gibi bilgilendiren biri olduğu için kafamda soru kalmıyordu.
Fırsat bulup gittiğimde yine dikkati ile belkide hayatımın akışına nokta atışı yapıp ;kimsenin ,hatta benim dahi farkedemediğim (farkedilmesi zor olmayan durumda imiş aslında)tümörümün varlığını ortaya çıkardı.Bu bilgiyi önce annemle paylaşıp sonrasında da bana panikletmeden minnoş minnoş anlatmasını hatırladıkça hem duygulanıyorum hem de saygım artıyor.
Bu süreçte sadece insanlığı ile hekim yaklaşımı yol göstermesi ile o kadar dürüst ve asil olduki bir hekim abim olduğu hissiyle kuvvet buldum.
Ve çok şükür sağlığıma kavuştum.
Anlatılmaz bir kıymet ,duruşuyla yaklaşımıyla harika bir hekim.
Yaşadığım süre içinde dualarımda ve yüreğimde bi yerlerde olacak .
İyi ki var
u.....
Abim sağ kolunu göğüs bölgesinden yukarı kaldıramadığı ve omuz ağrısından dolayı Dr.Tahir beye muayne olduk.Daha önce bir kaç hastanede aynı şikayetten muayne olmuş bir yıldır sağ kolunda ve omzunda ağrı aynı zamanda hareket ettiremiyordu.Dr. Tahir hocamız Donuk Omuz”(frozen shoulder) olduğunu tespit ettikten sonra donuk omuzun ne demek olduğu ve yapılması gereken tedaviyi detayları ile anlattı. 20-30 dakika süren bir operasyon sonrası 4 saat hastanede kaldıktan sonra taburcu olduk. Yaklaşık 1 ay sonra sağ kolunu diğer kolu gibi kullanmaya başladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
ab...
İlgisi için tesekkür ederim.. Diz ağrım olup yaklaşım ve ilgisinden memnun kaldım. Tavsiye ederim...
di....
Çok ilgili bir doktor Tahir Bey'i herkese tavsiye ederim, 3seans ozon prp yaptık,ilk gittiğimde dizimle yurumek,merdiven çıkmak inmek imkansızdı ama şu an hepsini çok rahat yapıyorum
b....y
Benim sonradan oluşma her iki ayak parmaklarımda Pençe parmak hastalığı oluştu ve ben çok uzun zamandır ayakkabı giymekte zorlanıyordum. Tam olarak 3 ay önce Ayak Pençe Parmak ameliyatı oldum. Her iki ayakta ikişer tane parmağıma dondurma işlemi yapıldı. Şuanda gerçekten çok iyiyim Tahir hocama çok teşekkür ederim. Kendisi beni büyük bir dertten kurtardı. Şuan hala iyileşme sürecindeyim ama ameliyattan tam 2 ay sonra ayakkabı giymeye başladım ve şuan gerçekten çok iyiyim. Ameliyattan sonraki ilk 1-2 dışında hiç ağrım olmadı gerçekten kendisine çok teşekkür ederim.
Merhaba,
Hali saha maci yaparken hicbir dis mudahale yokken ayagimin zemine takilmasi sonucu once bilegimi burktum, drngemi kaybedince (morbid obezdim) butun agirligim bilegime gitti ve once bilegimi kirdim, sonrasinda yere dustum ve duserken ayni tarafin bacagini parcali bir sekilde kirdim. Insanlarin bakamadigi kotulukte bir vakaydi. Farkli bir hastanede tedavi olacaktim ancak ilgisizlikten dolayi o halimle o hastaneyi terkettim. Arastirmalarim sonucinda Tahir hocami kesfettim ve kendisine basvurdum. Kontrollerimi yapti, ne yapilmasi gerektigini yapilacak islrmleti sebep ve sonuclariyla birlikte bana anlatti. Karar ameliyat, platin ve vida..Basarili bir operasyon gecirdim. Bacagimda platin, bilegimde vidalar var, hicbir rahatsizligim yok, hayatima hicbir sorun yasamadan devam ediyorum. Kontrol muayeneleri sonrasinda sohbetimiz ilerledi ve bir bakyim ki bel boyun omurga ve kemik dunyasi hakkinda bilgilenmeye baslamisim. Bu durum kendisine olan sevgimi ve guvenimi artirdi. Ameliyatimdan bu yana 5 sene gecti, son derece saglikli bir sekilde hayatima devam ediyorum.
Bir diger tecrubem;
Yakin zamanda oglumun dizinde bir sislik olustu, Istanbulda 2 ayri egitim arastirma hastanesinde ilk mudahale, sivi tahliyesi, tahliller, yatis, yanlis ve eksik teshisler, ortopedi romatoloji kardiyoloji onkoloji arasinda gidis gelisler, goruntulemeler vs derken cocugum icin Nof teshisi ve rutin takip tavsiyesi yapildi. Bir sure sonra bu kadar basit olmamali derken aklima Tahir Hocam geldi ve mr goruntuleri ve raporunu kendisine gonderdim. Wapp tan 5 dkda teshisi koydu ve bana donus yapti. Oglumun dizinden kikirdak parcasi kopmus, serbest dolasiyor ve durum tehlikeli, cikarilmasi/yerine aslinin ya da ikamesinin monte edilmesi lazim..Isin tuhafi bu goruntuler gittim kamu hastanelerince cekildi ve o hastanelerin doktorlari diz icerisinde serbest dolasan bir parca oldugu rapora yazilmis olmasina ragmen bunu bana soylemediler. (Cok kizginim.dava edebilirim). Ertesi gun oglumu Tahir Bey e goturdum , kontrol mr i ve bt cektik, teshis tescillendi. Hic tereddut etmeden ameliyat karatini aldik ve oglumuzi kendisine teslim ettik. Basarili bir operasyon gecirdi. Dikkat edilmesi gereken noktalar yapilmasi ve yapilmamasi gereken seyler bize aktarildi. Su an harfiyen uyuyoruz ve surec olumlu seyrediyor.
Bunlari neden paylastim. Tahir hocamin yaklasimi, objektif net ve nokta atisi tespitleri, ortopedi konusundaki bilgi ve tecrubesi ust duzeydir. Bir sikintiniz varsa gonul rahatligiyla kendisine danisabilir tedavi olabilirsiniz. Allah'tan hepinize sifalar dilerim. Tekrar tecrube ettim ki aslolan hastane degil doktorun kendisidir.
Sevgili hocam hersey icin tesekkurler. Saygilar sevgiler sunuyorum. Dualarimizda ve kalbimizdesiniz.
Tahir Mutlu Duymuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Mutlu Duymuş, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Tahir Mutlu Duymuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon), Artroskopik Slap Onarımı, Kırık Cerrahisi, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Artroskopik Akromioplasti, Kortizon Enjeksiyonu, Total Diz Ameliyatı, Diz Ampütasyonu, Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi, Menisektomi.
Tahir Mutlu Duymuş adresi nerede?Tahir Mutlu Duymuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem, Lambacı Sokağı, Koşuyolu E5 Harem Yolu Üzeri İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Mutlu Duymuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Mutlu Duymuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tahir Mutlu Duymuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tahir Mutlu Duymuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tahir Mutlu Duymuş hangi dilleri konuşuyor?Tahir Mutlu Duymuş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Tahir Mutlu Duymuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Mutlu Duymuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Mutlu Duymuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Mutlu Duymuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Tahir Mutlu Duymuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tahir Mutlu Duymuş hangi sigortaları kabul ediyor?Tahir Mutlu Duymuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları