Manisa Mosb- Med Müdürlüğü Ortak Sağlık Birimi
Cumhuriyet Bulvarı No:12 Org.San.Bölgesi 1.Kısım, Manisa
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ab...t
Telefon numarası doğrulandı
BAŞARILI,DÜRÜST,SAYGIN VE MESLEKİ TECRÜBESİYLE HERKESE ÖNERİRİM,HASTA HAKLARINA SON DERECE DİKKAT EDEN VE UYGULAYAN ,HASTA MEMNUNİYETİ İÇİN ELİNDEN GELEN ÇABAYI SARF EDEN HEKİM,İÇTENLİKLE ÖNERİYORUM....
ab...t
Telefon numarası doğrulandı
BEN BU HEKİMİ GÜLER YÜZLÜ VE DÜRÜST VE BAŞARILI BİR HEKİM OLDUĞUNU KESİNLİKLE İNANIYORUM.HASTALARA YAKLAŞIMI ÇOK GÜZEL HERKESİN TANIMASI GEREKTİĞİNİ KANISINDAYIM.
he...i
Harika bir hekim içtenlikle tavsiye ediyorum.
Tahir Pirinççi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Pirinççi, Pratisyen.
Tahir Pirinççi adresi nerede?Tahir Pirinççi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı No:12 Org.San.Bölgesi 1.Kısım Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Pirinççi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Pirinççi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahir Pirinççi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Pirinççi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Pirinççi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Pirinççi hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tahir Pirinççi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Pratisyen Hekimler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar