os...y
Yüksekten düşme sonucu el, ayak bileği ve kaval kemiğim kırıldı. İlk olarak devlet hastanesine gittiğim de ayağımın kesilme ihtimali vardı hemen Emot a sevkimi istedim orada Tahir Bey’in incelemesi ve tetkikler sonucunda yaklaşık 8 saat süren ameliyat ile beraber 11 ay sonunda sağlığıma kavuştum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır. Hakkınız ödenmez Hocam
ö....g
Sol el bileğimi kırmam sonucunda kendisi ile tanışma fırsatı buldum. O gün nöbetçi olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok bilgili ve deneyimli, işine odaklı bir hekim. Hastası ile mesafeli olmakla birlikte elinden gelen yardımı da esirgemeyen bir insan. Kendisine minnettarız.
ku...r
4 aydir gitmedgim ortopedi uzmani kalmadi desem yeridir. tahir bey e gittim ve dogru yonlendirmesi sonucu 3. gunde teshisim kondu. tesekkurler
mi...r
gerçekten çok iyi bir doktor....tedavimde çok yardımcı oldu....ilgili ve bilgili....teşekkür ederim.
mi...r
kendisine teşekür ediyorum gerçekten çok kıymetli bir hocamız başarılarının devamını diliyorum
ip...k
süper süper süper
Tahir Sadık Sügün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Sadık Sügün, El Cerrahisi.
Tahir Sadık Sügün adresi nerede?Tahir Sadık Sügün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Sadık Sügün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Sadık Sügün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahir Sadık Sügün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Sadık Sügün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Sadık Sügün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Sadık Sügün hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tahir Sadık Sügün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.