Konak mahallesi 1.Badem sokak, Bursa
Bursa Fizyoform
n....y
Bel ve boyun şikayetlerim vardı kendisi ile görüşme sağladım detaylı bir şekilde değerlendirme yaptı. Sürece çalışma arkadaşları ile devam ettim ama sürecin takipçisi oldu kendisi ilgili ve güleryüzlü bir fizyoterapist gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..
6 yıl once bel fıtığı ameliyatı olmustum. Tekrar bel fıtığı tanısı, sol kalçamda ve bacağa yayilan agrı şikayetiyle randevu alip Tahir Beye muayene oldum. Problemimi ve nasil bir yol izleyeceklerini anlattı ve beni rahatlatı. 6 seans manuel terapi aldım ve çok daha iyi hissediyorum. Tahir Bey ve güler yüzlü ekibinden çok memnun kaldım.
a....a
Boyun,sırt,omuz ve çene ağrılarım vardı. Tahir Bey ile görüşmenin ardından seanslara başladim.4 seans aldım sonucunda kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendisi ilgili işini titizlikle yapıyor
k....k
Bel ağrısı ve sol bacakta güçsüzlük şikayeti ile Tahir Beye gittim. Görüşmenin ardından 6 seansa başladım memnun ve mutlu ayrılıyorum. İlk geldiğim güne göre çok daha iyiyim.
Fitik patlamasina istinaden beyin ve sinir cerrahi hocalarin ameliyat kararina karsi Tahir Hocamin muayne ve degerlendirmesi sonucunda başladigimiz fizyoterapi seanslari sonrasi yuruyus bozuklugu agrilar ve guc kaybi gibi problemlerim kalmadi.eski sagligima kavustum.Ellerine emeklerine saglik.
g....m
Tavsiye üzerine Tahir Beye gittim. Bel fıtığı ve boyun düzleşmesi şikayetlerim vardı. Kendisinden öndeğerlendirme randevusu aldım görüşme sağladık sonrasında 6 seansa başladım. 6 seansın sonunda çok iyiyim, yaşam kalitem arttı. Kendisi ilgili ve güleryüzlü biri.
s....u
Bel fıtığı, çene ağrısı ve sırt ağrısı şikayetlerim nedeni ile kendisi ile görüşme sağladım. Kendisi ilgili ve güleryüzlüydü. Görüşmeden sonra seanslara başladım seanslarımın bitiminde kendimi daha iyi hissesyorum. tavslye ederim.
Tahir Uyanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahir Uyanık, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Tahir Uyanık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Tahir Uyanık adresi nerede?Tahir Uyanık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak mahallesi 1.Badem sokak Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahir Uyanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahir Uyanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahir Uyanık hangi dilleri konuşuyor?Tahir Uyanık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tahir Uyanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahir Uyanık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahir Uyanık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahir Uyanık hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Tahir Uyanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler