ad...ş
Çok iyi bir hoca hastayla irtibatı görüşlerini dinlemesi ve anlatımı gayet açıklayıcı ve alakadar bir hoca menisküs ameliyatı oldum gayet iyi durumdayım. 2 arkadaşıma önerdim onlarda çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldular çok memnun kaldılar. Kendisine teşekkür ederim. Şimdi diğer bacağımdan çapraz bağ ameliyatı olucam yine hocamızı tercih ettim.
b....k
Humerus uç kırığım vardı .dirseğimde parçalı kırık olduğu söylendi .kendileri acil ameliyat etti .işinin ehli olduğunu ilk görüşte anlıyorsunuz .biraz sert bir doktor olarak gözüksede ,kendisi çok fazla güven veriyor . 5 aylık tedavi serüvenimde başka bir hekime gitme gereği duymadım bile .en az hasarla kurtardık kolumu .kendisini ömür boyu unutmayacağım .Yenişehir gibi biryer de varlığı büyük bir nimet ,umarım kıymeti bilinir .iyi ki varsınız.
çok memnunum menisküs ameliyatı oldum. tahsin bey çok iyi birisi hastanın derdini dikkatle dinliyor ve çözüm buluyor kendisine çok teşekkür ediyorum.
sü...e
Merhaba,annem Emine Dugan dizinde yaklaşık 6 senedir kireçlenme var.bu rahatsızlık annemin bütün yaşam kalitesini düşürerek çekilmez hale getirmişti..durumu aslında ameliyatlık...annem ve doktorumuz kararıyla iki gün önce ameliyat oldu...dip not ; Dr.un ilgili olup olmayacağı da beni düşündüren önemli bir konuydu esasında ..Doktorumuz Tahsin Çayır annemi iki gün önce ameliyat etti.protez takıldı.ameliyatimiz başarılı bir şekilde geçti.Şuan üçüncü gün Doktorumuzdan çok memnun kaldık..pansumanları kendisinin yapmış olması, mesleğinde titiz ve güler yüzlü olması çok güzel .. kendisine çok teşekkür ediyoruz..
Tahsin Çayır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahsin Çayır, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Tahsin Çayır adresi nerede?Tahsin Çayır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad. Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahsin Çayır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahsin Çayır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahsin Çayır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahsin Çayır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahsin Çayır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahsin Çayır hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Tahsin Çayır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları