Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Denizli
Doktor Muaeynehanesi
on...r
Hem omuz cikigi hemde ayak bilegi kirigi ameliyatimi gerceklestirdi. Isinin uzmani, guler yuzlu herseyden once adam gibi adam. O kadar aciklayici davraniyor o kadar kendine ve işine guveni yuksekki, onun duruşu sizi daha iyi hale getiriyor. Ekip isi olan ortopedi bransinda harika bir ekibe sahip doktorum. Ilgili ve bilgili bir ekip. Allah kimseyi dusurmesin ama gerekli oldugu bir durumda Tahsin bey gozu kapali tercih edilebilir. Isi gucu rast gelsin doktorumun. Saygilar.
m....d
Dün tahsin beye ön çapraz bağ ve menüsküs ameliyatı oldum daha 17 yaşımda olmama rağmen ameliyatım çok başarılı bir şekilde gerçeklestirdi ve hastanede sadece 1 gece kaldık sabah pansuman yapıldıktan sonra ayağa kalktım yürüdüm ve taburcu etti kendisinin ve hastane çalışanlarının ilgiside oldukça yoğun ve güzeldi iletişimi çok açıklayıcı ve güzeldi Tahsin beye gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
2016 Nisan ayında bir Cuma günü anneannem dolmuştan düştüğü için kalça kemiğini kırmış ve devlet hastanesine kaldırılmıştı. En iyi ihtimal Pazartesi, çok muhtemel Salı veya Çarşamba olacaktı ameliyat. Tahsin Bey'e cep telefonundan Cumartesi akşam 8 sularında ulaştık, durumu açıkladık ve kendisi bu hastaların acilen ameliyata alınması gerektiğini, her geçen dakika pıhtı atma ihtimalinin arttığını söylemişti. Röntgen fotolarını da gönderdiğimizde, istediğimiz takdirde ambulansı ayarlayıp hasta transferini gerçekleştireceğini aynı gece ameliyata alabileceğini söylemişti.
Biz ona güvenip yola çıktık. Akşam 9.30 gibi ambulans devlet hastanesinden bizi aldı, diğer hastaneye giriş işlemleri sonrası ameliyathane ekipmanları ve personeli hazır hale getirildi. Gece yarısı anneannemi ameliyata aldı Tahsin hocam. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 saat civarında da ameliyat bitti. Çok şükür anneannem bugün yürüyebiliyor ve sağlıklı! Hepsi onun bizi doğru yönledirmesi, güven veren konuşması ve özverisi ile oldu.
Denizlideki bütün akrabalarımıza Tahsin hocamı tavsiye ediyoruz ailecek, gözünüz kapalı güvenin ve ne diyorsa yapın/yaptırın :). İletişimi son derece nazik, açık ve net, bilgi ve tecrübe desen on numara! Bir doktorda başka ne aranır ki?
Size ve Cumartesi gece yarısı o ameliyata giren bütün ekip arkadaşlarınıza sonsuz teşekkürler, anneannem sizin sayenizde bugün halen sağlıklı ve hayatta :).
c....i
Motor kazası vakası ile geldim hocam detaylı açıklamayı yaparak kapalı amilyata aldı güzel geçti kesinilke tavsiye ederim
y.....
Hocama 2017 yılında diz bağ yaralanması için gittim. İyi ki de sizle karşılaşmışım. İlgi, alaka, güleryüz herşey mevcut. Dizim eskisinden sağlam. Allah sizden razı olsun.
hü...ü
Ayak bileğim ve el bileğimden ameliyatlar oldum oğlumun kolu ve dizi kırıldı hocam sayesinde iyi olduk beni ve ailemi herzaman sıcak samimi ve güler yüzlü karşıladıkları için hocama ve sekreteri Cemile Öztürk e çok teşekkür ederim iyki varsınız hocam
os...l
Sayın hocama öncelikle teşekkürlerimi borç bilirim, her iki elimdeki tendon problemi dolayısıyla, yaklaşık 2 saatlik bir ameliyat yapmış ve 1 gece hastahanede yattıktan sonra ertesi gün, gayet sağlıklı bir şekilde taburcu olmamı sağlamıştır.Hekimliği zaten tartışılamaz, bunun yanında hastaya yaklaşımı beyefendi kimliği, hastasına verdiği güven dolayısıyla kendisine çok çok teşekkür ederim. Osman BARTAL
ku...ı
Muhteşem bir doktor olmasının yanında harika bir karaktere sahip.Hastasına saygılı işinin ehli.Tırnak batması sorunumu hiç acı hissettirmeden halletti.Kendisine başarılar diliyorum.
si...z
2006 yılında diz kapağım parçalanarak kırılmıştı hocamın sayesinde sakat kalmaktan kurtuldum çok iyi doktor olmasının yanında çok iyi bir insan o gün bu gün kendisine dua etmekteyim kesinlikle tavsiye ediyorum Allah hocamıza sağlıklı huzurlu ömürler versin
al...i
Gercekten isinin uzmani bir doktor.zaten adi ustunde uzman.ameliyat ettigi gunden itibaren hergun dua ediyorum.unutmayin doktor vardir bir de adam gibi doktor vardir.gerci tahsin bey belki benden bikmistir ama yapacak bisey yok.herkese tavsiye ederim tek gecilecek bir doktor buyuk insan yuce insan...
Tahsin Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahsin Erdoğan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Tahsin Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Tahsin Erdoğan adresi nerede?Tahsin Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahsin Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahsin Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahsin Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahsin Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahsin Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahsin Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Tahsin Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları