Ayyıldız Tepe Mahallesi Çanakkale Yolu Üzeri No: 75, Balıkesir
to...
tavsiyeler üzerine UZM DR Tarık beye kasık fıtığı ameliyatı oldum ilk ameliyatım oldugu için tedirginlik içerisinde bulunuyordum ama tavsiyeleri iyiki dinlemişim ameliyat çok iyi geçti ikinci gün ayağa kalkıp ufak adımlarla yürümeye başladım hastaları ile iletişim konusunda evet denildiği gibi konuşan bir yapıya sahip değil gerektiği kadar konusuyor o da yeterli bence
Kasik bölgemde şişlik ve sancı vardi.
Tahliler sonucunda tek çözüm amaliyet dendi
Kasık fıtığı amaleyiti oldum .
ameliyat fena geçmedi
ama dokturun bilgilendirmede sıkıntısı var çünkü hasta ile konuşmak istemiyor .
soru sorarsanız cevap veriyor yok bilgilendirme yok .
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ah...u
Mesleğine aşık, insan sevgisiyle dolu , hastalık öncesi ve sonrasını çok iyi takip eden bir cerrah.Bandırma'mız için kıymetli bir doktor. Kendisine şukran borcluyum, teşekkürler hocam....
AHMET BATU
mi...e
Ekim 2014"te babamin acil ameliyat ile hastaneye yatirilma sureci , ameliyat ve sonrasi tum tedavi surecinde, gercek bir hekim gibi davranarak, disiplinli ve ayni zamanda samimiyeti ile kendinizi guvenli ellerde hissettiren bir doktor.. Bandirma cok sansli cunku ender bulunan bir hekim.Tum hastalarini tek tek kendisi takip ediyor, hasta yakinlarina sureci surekli detayli sekilde anlatiyor. Tesekkurler Tarik Hoca.
ca...r
54 yaşıma kadar Özel / Devlet ve Askeri Hastanelerde tedavi ve muayene oldum ben bğylesine bir Doktor ile ilk defa karşılaştım.Hastasına sevecen-yakın ilgili işini en iyi ve layıkı ile yapan tedavi-muayenede izlediği yol ve yöntemler bir hasta için son derece memnuniyet verici...Ben ve eşim gerçekten hayretler içersinde kaldık.. Kendisinden Allah Razı Olsun !..
Tahsin Tarık Erdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahsin Tarık Erdemir, Genel Cerrahi.
Tahsin Tarık Erdemir adresi nerede?Tahsin Tarık Erdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayyıldız Tepe Mahallesi Çanakkale Yolu Üzeri No: 75 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahsin Tarık Erdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahsin Tarık Erdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahsin Tarık Erdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahsin Tarık Erdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahsin Tarık Erdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahsin Tarık Erdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tahsin Tarık Erdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar