Bender Gestalt Motor Algı Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
s....f
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite sorunum vardı ve yetişkinlikte farklılaşabileceğini öngördüm. Bunun için davranış terapisi eşliğinde farkındalık yaratan bir Psikolog bulmam uzun sürdü. Aradığımı buldum ve şu an gerçekten çok mutluyum. Bunu sağlayan Tahsin Hocama teşekkür ederim. İşinde yetkin, içten biri. Şiddetle öneririm.
m....t
Psikolog Tahsin Can Kaba ile uçak fobimle alakalı online terapi gerçekleştirdim. Yaklaşık 6 seansta bilişsel davranışı terapi teknikleri ile fobimin üzerine gitmemi ve yüzleşmemi sağladı. Şuan için fobimle yüzleştim ve eskisinden daha kolay bir şekilde uçağa binebiliyorum.
Tahsincan Beye doktor takvimi aracılığıyla ulaştım. Kendisiyle dördüncü seansımdı. Seanslar cok verimli ve etkileyici oldu. Daha önce de psikolog a gitmiştim ama pozitif bi enerji alamadığım icin bıraktım. Tahsincan beyi tanıdığıma da ise oldukça pozitif, ılımlı, beni anlayan tavrı ve sıcaklığı sayesinde kendimi ona çok yakın hissettim. Ben cok zor bi süreçten geçiyordum. Büyük bi kaza geçirdim ve cok sevdiğim kişiyi kaybettim. Olaydan sonra hayata tutunmak cok zordu benim için inancımı kaybetmiştim. Hem ölüm korkusu hem sevdiklerimi heran kaybetme korkusu içimi iyice sarmıştı. Hem ailem hem benim icin cok zor bir süreçti. Bu süreci atlatmam da bana her anlamda yardımcı olduğu icin Tahsincan beye minnettarım. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Kendisine de ayrıca tüm destekleri icin teşekkürlerimi sunuyorum.
ka...ı
Terapi süreci boyunca yanımda olduğunu bütün içtenliği ile hissettirdi. Eleştirel bakış açısıyla bana ve hayatimdaki insanlara bir çok davranış kazandırdı. Terapim süresince mutsuzluğumla üzüldüğünü, mutluluğumla sevindiğini hissettim. bir terapistten cok daha fazlası , bir kardeş, bir ağabey gibi kendisi. Pozitif yaklaşımı , gülen gözleri ile hayata yeni bir pencere açmamı , arka planda karanlık günlere açılan pencereleri kapatmamı sağladığı için cok teşekkür ederim her konuda gözünüz kapali güvenebilir gönül rahatlığı ile kalbinizi acabilirsiniz.
t.....
Eski bir askeri personeldim geçmişte yaşadığım sorunları Tahsincan hocamla bir değerlendirme aşımasına alıp süreci güzel bir şekilde yönettik ayrıca ikili ilişkilerdede yaşadığım problemleri belirli bir yön doğrultusunda kurgulayıp sonuca en yakın şekilde ulaşmayı hedefledik ve sonuca vardık kendisine mesleki kariyerinde danışanlarına hep bu şekilde çözüm odaklı yaklaşımına devam etmesini diliyorum saygılarımı sunuyorum iyiki varsınız
du...…
Polis eşiyim ve eşimin stresli iş hayatı ,yoğun temposu benim evliliğimde büyüm sorunlar yaratıyordu.belkide Tahsin Hocayla tanışmasam çok farklı boyutlarda olacaktık.İyi ki karşıma çıktı ve evlilik yönünüzde fikrimiz olumlu yönde değişti.Şuan 2. Çocuğuma hamileyim ve çok güzel terapiler gerçekleştirdik ve hala da devam etmekteyiz.Umarım her psikologlarımız İnsanlarımız için güzel öncülükte bulunurlar.
se...
Askerlik sorunum vardı.
Kız arkadaşlarımla ve ailemle sorun yaşadığım için Tahsin beyle görüştüm
Kendisi akademik bilgilerinin yanı sıra bana çok içten bir abi edasıyla davranıp
Günlerimi güzel ilerletmemde yardımcı oldu
Bana psikologa gitmenin bir defa daha doğru karar olduğunu göstertti
Kendisine minnetlerimi sunarım :)
Ben evlilik sürecindeyken bir ayrılık yaşadım .Tahsincan Bey ile görüştüm, bana çok olumlu cevaplar verdi.Beni biraz rahatlattı.Çok sakin, olumsuz bir tavrıyla karşılaşmadım.Beni çok rahatlattı, görüşmeye devam ediyorum.Doğrucu bir insan, bana çok olumlu geldi. Ben ne zaman istesem görüşebiliyorum,sürekli iletişimdeyiz. Tahsincan Bey'i öneriyorum.
Kendisinden çok memnundum.İlk seansım olmasına rağmen çok nokta atışı tespitler yaptığını düşünüyorum.Beni bazı şeylerde düşündürdü, kendimi iyi hissettim.Seans bittiğinde devam etmeyi düşünüyorum. Bir sorunum olduğu için danışmanlık almıyorum.O an bir sıkıntım vardı. Yine kendisinin doğru tepsitlerinden faydalanmayı düşünüyorum.İletişimi çok sıcaktı, iyi bir dinleyiciydi.Kısa cevaplar vermem gereken zamanlarda uzun cevaplar verdiğimde agresif tavırlarıyla karşılaşmadım.Olumlu bir yapısı vardı. Görüşmelerimiz güzeldi.
l.....
Gayet iyi bir danışman,bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim.Baya ilgilendi, beni etkiledi.Sohbeti güzel, güleryüzlü bir psikolog.Yaklaşımı çok iyiydi.Görüşmelerimizden sonra kendimi iyi hissetmeye başladım. Uzun zamandır gitmiyorum, desteği benim için yeterli oldu.Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim.
Tahsincan Kaba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahsincan Kaba, Psikoloji. Size Tahsincan Kaba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi.
Tahsincan Kaba adresi nerede?Tahsincan Kaba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muuratpaşa Mahallesi Tuna caddesi İstanbul
- Esentepe,Şht. Eyüp Gönen Cd No:53 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahsincan Kaba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahsincan Kaba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tahsincan Kaba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tahsincan Kaba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tahsincan Kaba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahsincan Kaba bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahsincan Kaba ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahsincan Kaba hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Tahsincan Kaba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tahsincan Kaba hangi sigortaları kabul ediyor?Tahsincan Kaba tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu