Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Artritte Steroid Tedavisi
Artroplasti
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Ayak Parmağı Ampütasyonu
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Eklem Enjeksiyonu
Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu)
Eklem Protezleri
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Kapalı Eklem Aspirasyonu
Kapalı Manipülasyon
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kortizon Enjeksiyonu
Total Kalça Replasmanı
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Hasta
Anneme sağ diz protezi ameliyatı yaptırdık. Ameliyat öncesi ve sonrası bize pozitif enerjisini hissetiren , ameliyat sonrası tedavi sürecini ve takibini yapan işinin uzmanı doktorumuza her şey için teşekkür ederiz.
el...f
Son bir hafta kalan mülakatıma yürüyemez halde gittim karşısına, bir hafta sonra tedavisiyle yürüyerek çıktım. Benim için bu kadar zor bir dönemimde sizden başkası beni ayağa kaldıramazdı. Bir doktor olarak, beklediğim her şeyin ötesine geçtiniz. Bütün doktorlar sizin gibi olsaydı dünya çok daha güzel bir yer olurdu. Hayatıma dokundunuz. Yaptığın her şey için minnettarım.
Biz çok çok memnun kaldık. Çok başarılı operasyon geçirdik. Doktorun ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. Babam her iki dizinden de kapalı ameliyat oldu. Yırtıkları vardı ve her ikisinide platin takıldı. Süreçte sıkıntı yaşamadı ve gayet iyiydi. Babam Kırıkkale'de yaşıyor daha öncede doktora gittik ama hastane de çalışan başka arkadaşımızın önerisi ile Talat Bey'e gittik. Operasyonun yapılma şekli ve tavsiyeler de bulundu. Sürekli doğru tanımladı. Ameliyat sonrası ilgi alaka ve bilgilendirmesi de yerindeydi.
l.....
Acilden giriş yaptım. İğne batmıştı bacağıma onu çıkarttı. Operasyondan memnun kaldım. Sıkıntı olmadı. Hastayla iletişimini çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.
i̇....
Tavsiye üzerine ulaştım. Çapraz bağları ve menüsküs kopması sebebiyle başvurdum. Doktorumuzdan gayet memnumum geçirdim operasyon gayet başarılı geçtiğini ve ayağımın 2 buçuk aylık süreçte yapılan operasyonun sonucunu gördüm. Doktorumuzu çevremizde tavsiye de ediyorum etmişliğim var.
Talat Bey harika bir doktor. Yaklaşık 2 ay öncesinde kalça ameliyatı oldum. Şimdi günde 10 bin adım yürüyebiliyorum. Kendisine saygılarımı, sevgilerimi iletiliyorum. Doktorumun yanına son kontrolümde çiçeğimle gideceğim. Talat Bey'i çok seviyorum, çok özledim.
Talat Bey işinin ehli, kaliteli, cana yakın, hastalarıyla ilgilenen bir hocamız. Kendisi kalça protezi ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat olalı 1 ay olmak üzere. Yapılan ameliyattan, aldığım hizmetten şu an memnunum. Talat Bey'e ilgilendiği için teşekkür ederim.
f.....
Talat Bey muhteşem bir doktor. Kendisi kalça protez ameliyatımı yaptı. Yakın zamanda diğer kalçamdan tekrar ameliyat olacağım. Talat Bey'den çok memnun kaldım. Kendisine referans olur, herkese tavsiye ederim.
mu...d
2019 yılında halı saha da yaşamış olduğum sakatlık ve sağ ön çapraz bağ yırtığı sebebiyle ayağımda baya aksama oluyordu bu sebeple doktor Talat beye başvurdum ve kendisinin yapmış olduğu muayenede, yakından ilgi alakaları güleryüzü ve samimi açıklamaları ile amaliyat olmam gerektiğini söyledi ve bende tereddüt etmeden kendisinin de tecrübelerine dayanarak amaliyat oldum. Gerek amaliyat anında gerekse amaliyat sonrasında geçirmiş olduğum süre zarfında her gün hangi egzersizleri yapmam gerektiğini ve aşama aşama bizzat uygulamalı olarak anlatmış ve takip etmiş. Şu an tekrar halı sahalara dönme sebebim olan doktor Talat beye ayrıca buradan çok çok teşekkürlerimi sunarım.
um...ç
Ön çapraz bağ yırtığı ve menisküs zedelenmesi nedeniyle muayene ve ameliyatımızı gerçekleştirdi Talat Bey. İletişimi, açıklamaları ve ilgisi çok iyiydi.Ameliyat da çok başarılı geçti. Ameliyat sonrası kontrolleri ve açıklamaları harikaydı. Ameliyattan bir kaç gün sonra yürüyüşlere başlayabildim, tamemen parçalanmış çapraz bağım onarılmasına rağmen. Çok etik ve bilgili,tüm Ortopedik problemleriniz için kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu vesileyle, tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum kendisine.
Talat Çağırmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talat Çağırmaz, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Talat Çağırmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ampütasyon, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi, Artroplasti, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Artroskopi, Artroskopik Akromioplasti, Artroskopik Cerrahi.
Talat Çağırmaz adresi nerede?Talat Çağırmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi Samsun Bulvarı No:122 Kırıkkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talat Çağırmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talat Çağırmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Talat Çağırmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Talat Çağırmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Talat Çağırmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talat Çağırmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Talat Çağırmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Talat Çağırmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Talat Çağırmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Talat Çağırmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Talat Çağırmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Sompo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.