Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
İstanbul
Doktor Muayenehanesi
i̇...
Canım hocamız Talha Hocamıza 2 hafta içinde ben Kıl Dönmesi Ameliyatı oldum Primer eksizyon kapama , Eşim ise 2 hafta sonra Safra Kesesi+Apandisit operasyonu oldu .Hiç düşünmeden kesinlikle sağlığınızı tamamen kendisine emanet edebileceğiniz Nadir cerrahlardandir. İşinde gayet net himm immm asla yapmayan bir hekim cerrahlik bir yana hasta ile ilişkisi ilgisi harika bir insan Talha hocaya tedavi olmuş biri asla başka bir cerraha gitmeyeceğine eminim . Çünkü eşimin anlık gelişen apandist ağrısı için gecenin 2 sinde bile ulaşabildiğimiz bir hekimdir kendisi . Onu çok seviyoruz .
si...t
Talha Atalay bey inanılmaz güler yüzlü, güven veren, sizi dinleyen, tüm sorularınıza sabırla cevap veren harika biri. Öyle ilk randevu da felan değil sadece her görüşmenizde hatta telefonda dahi çok ilgili. Babam 6 Mart’ta kasık fıtığı ameliyatı oldu tamamen sorunsuz geçti. Ameliyattan 4saat sonra yürüdü, yemek yedi vs. Neredeyse günlük hayata döndü. 1 hafta oldu çok iyi. Hiç ağrısı olamadı diyecek kadar az oldu. Biz kendisini çok sevdik herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. İyi ki sizi tanımışız. Bu arada hastane de de hiç problem yaşamadık. Babamı 6 ayda zor ikna ettik hastane dr ameliyata ama Talha beyi tanıması yetti. Kendisine sevgiler saygılar.
ta...m
Merhaba, öncelikle buralara bakar olduysanız, şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ameliyat korkunuz, çekinceniz, endişeniz vb. varsa mutlaka Talha Hoca'yı ziyaret etmenizi öneririm. Yukarıda bahsettiğim problemleri şahsen yaşadım, fakat bazı doktorlar vardır, bakışıyla rahatlatır sizi. İşte Talha Hoca o doktorlardan biri. Anestezi öncesi son saniyelere kadar şakalaşarak birbirimizi rahatlatıp motive ettik. Çok başarılı bir kapalı safra kesesi alımı ameliyatı geçirdim. Şuan ameliyat sonrası ikinci günüm. Çok rahatlıkla hareket edebiliyorum, ağrım yok denecek kadar az. Ameliyatım bayram arefesinde olmasına rağmen Talha Hoca benimle çok iyi ilgilendi. Bayramda ise arayıp halimi hatırımı sordu ve bayramımı kutladı. Özetle, kendisine teşekkürlerimi sunuyorum, sizlerin ise en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Safra kesesi ameliyatı olmadan önce Talha Hoca'yı mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.
Talha Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talha Atalay, Genel Cerrahi. Size Talha Atalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Talha Atalay adresi nerede?Talha Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talha Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talha Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Talha Atalay hangi dilleri konuşuyor?Talha Atalay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Talha Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talha Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Talha Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Talha Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Talha Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar