Diş Hekimi Randevusu
Güllük Mah. Sağlık Cad. Faika Mithat Sözer İş Merkezi A Blok No:5/1 İç Kapı No: 19, Sakarya
Estetik Dolgu
Zirkonyum
İmplant
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Talha Çetin Diş Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Talha Çetin Diş Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Talha Çetin Diş Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
e....o
Estetik dolgu ve diş temizliği için gitmiştin. Son derece titiz çalışan ve kafanızda soru işreti bırakmayan bir doktor. Tek kelime ile mükemmel
y....ş
Doktor Talha Beyi bir arkadaşımın tavsiyesiyle buldum, gülüş tasarımı ve estetik dolgularımı yaptırdım . Çok güzel oldu. Gayet memnun kaldım.
Dolgu diş çekimi ve beyazlatma işlemi yaptırdım. İşlem hakkında bilgilendirildim ağrısız acısız işlemler gerçekleştirildi gerçekten çok memnun kaldım sonrasında çocuklarımın dolgu ve diş çekimi işlemi için tekrar ziyaret ettik ilk başta çok korksalarda Talha beyin güler yüzlü sıcak yaklaşımından cesaret alarak sessiz sedasız işlemler yapıldı hiç bir şekilde ağrı acı hissi olmadı çocuklarda. Bundan sonra aile hekimimiz olarak ilan ettik kendilerini :)
*.....
Aşırı ağrılı bir dişim vardı. Kanal tedavisi yapıldı. kökleri temizleyip her aşamada film çekip kontrol etti. Dolgusunu yaparkende çok özenliydi; herhangi bir ağrı sızım olmadı. Tedavi bittiğinde eskisinden daha iyi bir dişim vardı.
m....a
Kanal+dolgu tedavisi yaptırdım. Çok memnun kaldım.İyi ki varsınız:)
Doktor beye kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım gerçekten çok ilgili güler yüzlü detaylı açıklamalar yapan bir hekim bundan sonraki dış hekimimiz Talha beydir , aynı zamanda eli de çok hafif ayrıca belirtmek istedim kendisine ne kadar çok teşekkür etsek azdır ..
mt...a
Hoşsohbet bir insan, dolgularda da en ufak bir çıkıntı rahatsızlık yok. Diş temizliği yaptırırken en az ağladığım doktor rekorunu da elinde tutuyor.
c....ç
Daha önceden bildiğim bir hekimdi. 2 adet İmplant yaptırdım ve sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım.Ellerinize sağlık en yakın zamanda diğer dişlerim için tekrar gelicem.
ag...s
Annemin implantları için gittik tedavisi bitti. Süreç çok rahattı ve ilgi alaka oldukça iyiydi.
s....d
Ben kendisine en son 2-3 hafta önce gitmiştim, diş taşı temizliği ve dolgu işlemim oldu, kendisinden çok memnun kaldım. Beni çok iyi karşıladı ve uygulamış olduğu işlemler de gayet iyiydi. Tedavi sürecim ve kontrol sürecim sonlandı, şu an zaten şehir dışındayım, tekrar gerek duyarsam yine kendisine giderim.
Talha Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talha Çetin, Diş Hekimi. Size Talha Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Talha Çetin adresi nerede?Talha Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güllük Mah. Sağlık Cad. Faika Mithat Sözer İş Merkezi A Blok No:5/1 İç Kapı No: 19 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talha Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talha Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Talha Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Talha Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Talha Çetin hangi dilleri konuşuyor?Talha Çetin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Talha Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talha Çetin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Talha Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Talha Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Talha Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?Talha Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.