Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Bel - Boyun Fıtığı
Boyun Fıtığı
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
İstanbul Fizik Tedavi Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Evde Fizyoterapi
Sporcu Rehabilitasyonu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
a...
Uzmanımıza Doktortakvimi üzerinden ulaştım. Boyun Düzleşmesi sebebi ile başvurdum kendisine. Konuma yakın ve pozitif yorumlar sayesinde çalışmak için karar verdim. Pozitif ilerleyen bir sürecimiz var. Hastalığımda iyileşme görüyorum. İletişim kabiliyeti de yüksek biri. Çevreme de tavsiye ederim.
h....
Skolyozum ve belimin 3 ayrı yerinde fıtıklarım var. Talha Katırcı'yla yollarımız kesiştiğinde, ağrıdan duramıyordum, uyuyamıyordum, yürümekte zorlanıyordum. Çevremden, ameliyat olmam konusunda öneriler geliyordu ama ben fizyoterapinin gücüne inandım ve haklı çıktım. Birkaç seans sonrasında, ağrılarım çok azaldı, günlük işlerimi yapabilir konuma geldim, bacağımdaki güçsüzlük hissinden kurtuldum. Skolyoz konusunda hala çalışıyoruz.
Talha Katırcı, gerek hastaya yaklaşımı ve bilgilendirmesiyle, gerekse de, kullandığı pratik teknikler ve ağrı gidermek için kullandığı aletlerle, gerçekten de dört dörtlük bir fizyoterapist. Kendisini, benimle aynı sorundan muzdarip olan herkese öneririm.
a...
Talha Katırcı ile abim internet üzerinden iletişim kurdu. Annemin Rektum CA ameliyatı sonrası lenf ödem sorunu oluştu. Yürüyemez hatta yatağında sağdan sola dönemez hale gelmişti... Bir gün Talha geldi. Güler yüzü, anlayışı, hassasiyeti, hangi birini hangi harfle anlatabilirim bilemiyorum. Annem Talha'nın tedavide evlat gibi davranıyor oluşunu daha ilk günden taktir etti ve bağlandı. Hepimiz Talha'yı ilk andan itibaren aileden biri olarak hissettik, kabullendik. Tedavi olarak öncelikle tüm bilgileri aldı bizden ve şikayetleri dinledi. Sonrasında bir planlama yaptı. Her gün geliyor, anneciğime hareketler yaptırıyor, annemi yürütüyor ve elektrikli masaj da yapıyordu. Bunları yaparken anneme şarkılar dinletiyor, annemle evladından öte sohbetler ediyordu. Annem Talha'nın eve gelmesini zor bekliyordu. Kalması gereken sürenin eğer başka bir işi yok ise dışına sıklıkla çıktığı oluyordu. Annemde yatak yaraları başlamıştı Talha gelmeden önce. Çünkü hastane bizi doğru bilgilendirmemişti. Talha bu konuda da bizleri bilgilendirdi. Hatta yara bakımını da bir süre sonra Talha yapmaya başladı. Elinden ne gelirse yapmaya çalışmak denen şeyin gerçek karşılığı, Talhanın yaptıkları ve yapmaya çalıştıklarıdır. Tüm benliğimle bunu söylüyorum. Anneme sadece fizik tedavi değil, ruhsal terapi de yapıyordu ki bunu tamamen kalbinin güzelliğiyle, içinden gelerek yapıyordu yani en değerlisi... Annem Talhaya çok bağlanmıştı. Bir defasında tansiyonu çok düşmüşken, sabahın 03 ünde geldi Talha bize. Sırf annem gelmesini istediği için... Böyle birini tanıyor musunuz? Ve annem Talhanın telkinleri, tansiyon ölçümü, yatakta aldırdığı pozüsyonlarıyla rahatlamıştı...Ve annemi 1 Nisan 00 de kaybettik... Zaten süreci daha konforlu hale getirmeye çalışıyorduk sadece... Ve Talha annemin son yolculuğunda da yanımızda oldu, Neziha teyzesinin tabutunu araca koyarken o omuzlardan biriydi. Dualarıyla, yüreğiyle hepimiz için oradaydı. Dünyanın son gününe dek Talhanın güzel yüreğini, profesyonelliğini, işine çok hakim oluşunu, ama en iyisini yaparken de bir insan ile çalıştığını unutmadığını zaten herkese anlatıyorum da anlatacağım da. Burada yazdıklarım çok eksik. Hissedilenler harflerle yansıyamıyor tam anlamıyla. Kısacası Talha Katırcı iyi ki bu işi yapıyor. Ve bizler de iyi ki onu tanımışız. Annemin 3. oğlu... Annem böyle ifade ederdi. Kendisine buradan bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Talhayı elbette tavsiye ediyorum. İşini çok iyi yapan ve ekstrasında ruha da hitap eden gerçek bir insandır kendisi. Herkese sağlıklı günler dilerim...
Çok büyük bir hastalık yaşadım. Gözümde, sağ kolumda ve yüzümde felç geçirdim. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra fizyoterapi almaya kara verdim ve internetten bularak Talha Bey'le görüşme sağladım. 1 yıla yakın fizyoterapi aldım. Kendisi çok iyi bir fizyoterapist. Bana çok yardımcı oldu, güç verdi, iyileşeceksin dedi. Talha Bey çok pozitif, işini bilen bir insan. Tedaviden sonra herhangi bir şikayetim yok. Felç iyileşti. Ses kaslarımda da felç yaşadığım için konuşamıyordum o da geçti. Talha Bey'den çok memnun kaldım. Kontrol için kendisiyle görüşmelerimize devam ediyorum.
b....a
boyun kırığımın ardından yaklaşık 2.5 ay kadar önce başladık tedavilere. Boynumu 2cm hareket ettiremiyordum. Bir hafta kadar sonra amerikaya gidiyorum. Tedavinin olabilecek en iyi şekilde yönetildiğine inanıyorum. Her zaman açıklayıcı ve aydınlatıcı şekilde her adımda bilgilendirildim. Sadece travmanın yaşandığı bölge dışında, genel olarak omurgam ve genel sağlığım ile ilgili bilgilendim. Alanında uzman olduğu su götürmez ve bir o kadarda iyi bir insan.
kü...a
Kardeşimin geçirdiği trafik kazası nedeniyle fizyoterapist arayışındayken Talha beyle yolumuz kesişti. Trafik kazası sonrası beyin kanamasına bağlı olarak beyin hasarı meydana geldi. Doktorlar bize sürecimizin uzun olduğunu söyledi. İki aylık yoğun bakım sürecinin ardından nörorehabilitastasyon tedavisine başlanıldı. Bu süreç çok uzun ve yorucu bir süreç. Çoğu doktor kardeşim hakkında umutlu konuşmadı. Talha bey ise daima umudunu koruyor. Tedaviye hala devam ediyoruz. Şuan kardeşim ilk süreçlerine göre daha iyi durumda. Talha Bey gerek kişiliği ile gerek işi konusundaki hassasiyetiyle en iyi fizyoterapist olmayı hak ediyor. Bilgisi ve bireysel desteğiyle işine olan saygısıyla ne kadar başarılı olduğunu her daim hissettiriyor. Emekleri için teşekkür ederiz.
jo...
La verdad es que el mejor Fisioterapeuta que he tenido, contacté con él por diferentes dolencias, como migrañas crónicas, problemas en mi aparato digestivo y qué decir de mis contracturas, la verdad se nota que le gusta su trabajo y sabe muy bien lo que hace, es alguien que recomiendo a todo el mundo!
gü...
Geçirdiğim çapraz bağ operasyonu sonrasında hem fizik tedavi korkusunu yenmemde hemde tekrardan sahalara dönmemde çok yardımcı oldu, Güler yüzlü ve çok sabırlı, işinde çok iyi. Allah razı olsun kendisinden
ci...ı
Ayaklarımda Covid ve entübe sonrası düşük ayak oluştu.Nöropati gelişti.Aldığım fizyoterapiye ek Talha Bey in nöroloji bilgisi sayesinde daha hızlı bir iyileşme süreci yaşıyorum.Bu yüzden çok memnunum.
ye...
Merhaba annem kısmı bir felç geçirdi ve şunda Talha katırcı doktorumuz sayesinde şuanda çok iyi duruma geldik ve aynı zamanda da zaman içerisinde aile dostumuz olmuştur fizik tedavi ihtiyacınız var ise kesinlikle talha bey'i tercih etmelisiniz
Talha Katırcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talha Katırcı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Talha Katırcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Manipülasyon, İnme Rehabilitasyonu, Evde Fizyoterapi, Felç, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon.
Talha Katırcı adresi nerede?Talha Katırcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Cd No:79/1 Altunizade İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talha Katırcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talha Katırcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Talha Katırcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Talha Katırcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Talha Katırcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talha Katırcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Talha Katırcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Talha Katırcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Talha Katırcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Talha Katırcı hangi sigortaları kabul ediyor?Talha Katırcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler