Başakşehir Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi Artemis Apartman, No:31A Daire:11, Başakşehir, İstanbul
Mesleğimin 5. yılındayım. Geçen zaman içinde yüzlerce farklı çocukla çalıştım ve her biri bana farklı şeyler öğretti. Psikolojik danışmanlık şirketlerinde, belediyelerde, eğitim kurumlarında, dernek ve vakıflarda çocuklar için yürütülen birçok farklı çalışmada ve projede bulundum. TRT1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan adlı çocuk dizisine 3 sezon pedagojik danışmanlık hizmeti sundum ve Çocuk İçin İçerik Derneği'nde editörlük yaparak çocuklar için üretilen filmleri değerlendirdim. Bu tarz çalışmalara devam etmeyi ve yeni projeler geliştirmeyi hedefliyorum.
Şu anda, Ahenk Çocuk - Çocuk ve Oyun Terapileri Merkezi'nde psikolog & oyun terapisti olarak çalışıyorum. Ayrıca, Gamester Oyun Yazılım Şirketi'ne okul öncesi çocuklar için geliştirdikleri bir mobil oyuna yönelik olarak pedagojik danışmanlık hizmeti sunuyorum. Oyun Terapileri Enstitüsü'nün aktif bir üyesi olarak oradaki çalışmalara da elimden geldiğince katkı sağlıyorum.
Bu çalışmaların yanı sıra, ebeveynler, öğrenciler, uzmanlar ve yeni mezunlarla bilgi ve deneyimlerimi paylaşmaya yönelik ücretsiz seminerler düzenlemekten keyif alan "sosyal bir psikolog" olarak çalışmalarıma Başakşehir ve Taksim'de devam ediyorum.
Değerli hocam Mehmet Teber'den aldığım eğitimler ve süpervizyonlar ile kendimi oyun terapisi alanında geliştiriyorum. Byron Norton'dan aldığım eğitimlerle Deneyimsel Oyun Terapisi alanında uzmanlaşmayı planlıyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Talha Tolunalp adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Talha Tolunalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talha Tolunalp, Psikoloji.
Talha Tolunalp adresi nerede?Talha Tolunalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi Artemis Apartman, No:31A Daire:11 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talha Tolunalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talha Tolunalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Talha Tolunalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talha Tolunalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Talha Tolunalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu