Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dermatoloji Randevusu
PRP
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
Uzm.Dr.Taliha Çelik Çevirgen
30 yılı aşkın süredir mesleğimi severek icra etmekteyim.
o....s
Saç diplerindeki egzama için kendisine başvurdum. Beklentilerimin üzerinde muayene seansı oldu. Doktor hanım egzama dışında fonksiyonel tıp uzmanı olduğu için, iki alandaki bilgi ve birikimiyle doğru teşhisleri yaptı. Hem Dermatoloji hemde Fonksiyonel Tıp konusunda kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
di...b
Taliha hoca bana yanlış konulan bir teşhisi anında fark edip düzeltti. İzmir’de güvenebileceğiniz sayılı dermatologlardan. Bana da güvendiğim bir doktor arkadaşım önermişti ve birçok defa kendisine tedavi ve cilt bakımı için gittim. Hem uzman hem de çok güleryüzlü ve nazik bir yaklaşımı var. Şiddetle tavsiye ederim herkese.
ba...u
Doktoruma gitmeyi yuzumdeki pullanma ve kizarma, sislik icin planlamis idim. Kendisi sakince benim sikayetlerimi dinledi, ozenle notlar aldi ve nasil bir yol haritasi cizecegimi detaylica anlatti. Kendisine guleryuzu ve detaylica (cizim yaparak) anlatimi icin saygi duydum.
d.....
Taliha hocam, sizi dikkatle dinleyen, dinlediği üzerinden şahane bilgilendirmeler yapan, ticari kaygı gütmeden size fayda sunmaya odaklanan bir hekimdir. Multidisipliner yaklaşımı size beklediğinizden daha fazlasını verir. Gerçekten içinize sinen bir yol haritası çizer ve takip etmeniz konusunda sizi yeteri kadar bilgilendirmiştir. Kızımın akne tedavisinde bunları gözlemleme şansım olmuştu. Şimdi ben de kendi tedavi sürecimde Taliha hoca ile güvenle, iç rahatlığı ile ilerliyorum.
m....g
Doğru cilt analizi ve cildime uygun medikal cilt bakımının olumlu etkisini 2 ay gibi kısa bir sürede gördüm.
Taliha Hanım'a yeni çıkan bazı benlerden dolayı endişelendiğim için, ben muayenesi olmak üzere gittim. Sorunumu öğrendikten sonra, muayene aşamasına geçtik. Detaylı bir muayenenin ardından, şu an korkulacak bir durum olmadığını ama bazı benleri takibe almamızın doğru olacağını nedenleriyle açıkladı. Nasıl değişikliklere dikkat etmem gerektiğini anlattı. Açıklamaları, yaklaşımı gayet olumluydu ve bir hasta olarak kendimi güvende ve anlaşılmış hissettirdi. Aklımdaki soru işaretlerine yanıt bulmuş ve ikna olmuş şekilde ayrıldım.
em...n
Saçım için prp ve mezoterapi tedavisi için başvurduğum ve çok memnun kaldığım bir doktor, dermatolojik sıkıntı yaşayan herkesin buraya uğramasını tavsiye ederim.
se...y
Taliha hanıma yüzümdeki lekeler ve kırışıklıklar için tavsiye üzerine gittim. İlk randevuda muayene edip neler yapılabileceğini detaylı bir şekilde anlatıp sorduğum tüm soruları sabırla cevapladı.Tedavimi planlayıp mezoterapi botox ve altın igne uyguladi hepsinden çok memnun kaldım.Taliha hanım işini çok iyi bilen bilgili donanımlı aynı zamanda samimi güler yüzlü kibar ve sevecen biri.Herkese tereddütsüz tavsiye edip gönül rahatlığıyla gideceğim bir doktor.
ay...
Dr.Taliha hanım son derece kibar ve işinde tecrübeli. Kendisinin sabırla bana açıklayarak sunduğu tedavi seçenekleri ile yüzümdeki lekeler için çözüm buldum. Cildi ile ilgili sorun yaşayan herkese tavsiye ederim.
ka...z
Taliha hn. İle daha önce eşim için gitmiştik, yaklaşımı, güler yüzü, koyduğu tanılar yerinde ve doğru. Moral verici konuşmaları olumlu yönde etkilemekte. İçinizi rahatlatıyor. Kibirden uzak, samimi. Bi kaç dr bakıp mantar dediği tanıya Taliha hn. Egzema tanısı koydu. İşinde iyi, kaliteli bi dr. Herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
Taliha Çelik Çevirgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taliha Çelik Çevirgen, Dermatoloji. Size Taliha Çelik Çevirgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Diyabetik Ayak Tedavileri, PRP, Dolgu, Işık Dolgusu, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu.
Taliha Çelik Çevirgen adresi nerede?Taliha Çelik Çevirgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 6507 Sk. No:1 Melis Apt. Kat:2 D:3 Yalı Mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taliha Çelik Çevirgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taliha Çelik Çevirgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taliha Çelik Çevirgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taliha Çelik Çevirgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Taliha Çelik Çevirgen hangi dilleri konuşuyor?Taliha Çelik Çevirgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Taliha Çelik Çevirgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taliha Çelik Çevirgen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Taliha Çelik Çevirgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Taliha Çelik Çevirgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taliha Çelik Çevirgen hangi sigortaları kabul ediyor?Taliha Çelik Çevirgen, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Taliha Çelik Çevirgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar