Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Burun Estetiği
Kulak Estetiği
Rinoplasti
Burun Estetiği
Kulak Estetiği
Rinoplasti
ya...y
10.04.2023 Eskişehir Gürlife hastanesine gitim Murat beye burun eğriliği için çok güler yüz ve çok güzel tedavi eti detaylı açıklaması çok güzeldi
Rinoplasti ameliyatı oldum . Doktorum ilk muayene ve sonrasında çok ilgiliydi . İşlem öncesi sırası ve sonrası hakkında bilgilendirmeler tam istediğim gibi yaptı. Ameliyat sonrası buz uygulaması nasal yıkama masaj ... vb işlemleri nasıl yapacağım hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdi . Ameliya tının üzerinden 3 ay geçti burnumdan gayet memnunum . Daha güzel bir görünüme kavuştum daha rahat nefes alabiliyorum .
m…...e
Benim için son beş yıl nefes almak imkansız bir hale gelmişti. Solunum zorluğuna alerjik astım eklendi burnum sürekli tıkalı ve kıkırdak kaymasından dolayı gittikçe eğriliyordu. Enson gittiğim alerji doktoru durumumun ameliyatlık olduğunu ve alanında çok iyi olan Op.Dr. Talip Murat Hocamı tavsiye etti ilk muayenede doğru teşhisi ve detaylı anlatımı ile kararımı hemen verdim, yaşam kalitemi artırmak için bu ameliyatı olmalıydım. Ve sonunda beklenen günde geldi ameliyat oldum ve üzerinden bir ay geçti. Evet nefes almak çok güzel birşey,ben İstanbul’dan Hatay’a doktoruma güvenerek geldim sağlık ve görünüm açısından çok memnun kaldım Bu gibi sıkıntısı olan hastalar varsa kesinlikle tavsiye ederim…
si...m
Bir çok KBB doktoru gezdikten sonra Murat Hocayla tanıştım. Bu doktorla devam etmeliyim deme nedenim; 'Hastalığı' değil 'Hastayı' dinleyen bir doktor olması oldu. Sinüzit oldukça yaygın bir durum olmasına rağmen şikayetlerimi sabırla dinleyerek tedavi sürecini başlattı.Redaviniden sonra nefes alamama problemlerim nedeniyle ameliyat olacakken, estetik ameliyatı da yaptırdım. Şu anda 16. günde olmama rağmen sonuç şaşırtıcı derecede güzel oldu.Hala ödemlerim olduğu halde burnum yapay değil aksine oldukça doğal görünüyor.En önemlisi rahatlıkla nefes alabiliyorum ve kesinlikle uyku kalitem arttı.
Son olarak ameliyat öncesi ve sonrası süreçte bire bir Murat Hocayla görüşüp endişelerinizi giderebiliyorsunuz. Özellikle yüzünde değişiklik yapmış bir hasta olarak bu durum oldukça güvende hissetmenizi sağlıyor.
Umuyorum tecrübelerimi paylaşmam doktor arayışında olan yada emin olmaya çalışan arkadaşlara fikir verebilmiştir.
Sağlıklı günler dilerim.
ö....ü
Yıllardır burun estetiği olmam gerekiyordu ama korkuyordum. Ameliyatın 3.haftasındayım. Korktuğumdan daha az bir acı yaşadım. Bu korkuları herkes bilir. Size olan güvencemi sağladığınız için çok teşekkür ederim şuan ki görüntümden o kadar memnunumki. İnsanlar tarafından beğenilmek çok güzel. Herkese tavsiye ediyorum. Buradan sevgilerimi iletiyorum. Elinize emeğinize sağlık murat hocam çok sağolun
e....e
Yıllardır nefes almakta zorlanıyordum burnumda eğiklik vardı bir ay önce Op.Dr Talip Murat hocam bana burun ameliyatı yaptı burun eğikliğimi düzeltip şekil verdi estetik yaptı hem sağlık açısından hem de şeklinden çok çok memnun kaldım eline emeğine sağlık iyiki sizin gibi doktorlarımız var
se...n
Hocamizda burun estetigi oldum ve cok memnunum kendisi basindan sonuna kadar ilgi ve alakisindan dolayi hocamiza sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum
nu...n
7 ay önce ameliyat oldum ve çok güzel bir şekilde ilgilendi benimle burnumun bütün sorularımı cevapladı ve şeklinden gayet memnunum iyiki olmuşum diyorum Hiç düşünmeden ameliyat olabilirsiniz
Talip Murat Eriman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talip Murat Eriman, Kulak Burun Boğaz. Size Talip Murat Eriman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rinoplasti, Burun Estetiği, Kulak Estetiği.
Talip Murat Eriman adresi nerede?Talip Murat Eriman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talip Murat Eriman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talip Murat Eriman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Talip Murat Eriman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Talip Murat Eriman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Talip Murat Eriman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talip Murat Eriman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Talip Murat Eriman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Talip Murat Eriman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Talip Murat Eriman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Talip Murat Eriman hangi sigortaları kabul ediyor?Talip Murat Eriman, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Talip Murat Eriman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları