Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi
Skolyoz Tedavisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Kayseri Şehir Hastanesi
2022 Temmuz ayından beri Kayseri Şehir Hastanesi’nde fizyoterapist olarak çalışıyorum.
Skolyoz, Klinik pilates, Brachial Pleksus alanlarında eğitimlerimi tamamladım.
Şu an Kardiopulmoner rehabilitasyon(KOAH,bronşektazi, aterosklerotık kalp hastalığı rehabilitasyonu..vb), ortopedik rehabilitasyon ve nörolojik rehabilitasyon alanlarında aktif olarak çalışmaktayım.
ce...a
Omuz sakatlanması nedeniyle 10 günlük fizik tedavi gördüm. Tamara hanım güler yüzüyle işini hakkıyla yapan bir fizyoterapist. Ben çok memnun kaldım. 10 günün sonunda neredeyse omzumda hiç ağrı kalmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
sı...a
tedaviye başlamadan önce annem hiç yürüyemiyordu motivasyonu ve güler yüzlülüğü ile anneme çok destek oldu. Her seansa geldiğimizde kat kat daha iyiye gittik bize çok faydası oldu desteği ile annem artık yürüyebiliyor.
mi...i
İşinde özenli harika bir fizyoterapist. Oğlum doğuştan boyun kasında gelişim geriliği vardı boynunu tutmakta sorun yaşıyordu hiçbir şekilde sol tarafa dönmeyi bırakın düz bile duramıyordu öneri üzerine Tamara hanıma gittik ve 1 ay gibi kısa bir sürede oğlum boynunu aktif kullanmaya başladı.işinde özenli,dikkatli,hassas ve yumuşacık kalbi olan harika birisi kendisine ömür boyu minnettarız
se...l
Oğlum patella çığı ameliyatı sonrası fizik tedavi aldı şansımızdan işinin ehli olan Tamara hanıma denk geldik gereken herşeyi yaptı hatta daha fazlasını oğlum kilolu olduğu için çok endişeliydim ama Tamara hanım hem fizik tedavisiyle hemde güler yüzüyle bizi rahatlattı yılmadan usanmadan bütün hastalarla aynı ilgiyle yaklaşımı ve samimi kişiliğiyle gözü kapalı tercih edeceğim kişidir
r.....
Deprem sonrası tedavi sürecimde profesyonel yaklaşımına güvenerek kaygılarım olmadan kendimi emanet ettim. Her aşamada kapsamlı bir şekilde tedavi gördüm. Gidişatla ilgili tereddüt etmenize gerek kalmıyor. Mesleğini severek layıkıyla yapan, güler yüzüyle tüm endişelerinizi gideren biri, ayrıca tedaviyi eksiksiz yapması elinden geldiğince sizi güç vermesi çok rahatlatıyor. Yürüyebilmemdeki en büyük destekçim olmuştur kendisi.
k....b
Patella Çıkığı ameliyatım sonrası Kayseri Şehir Hastanesi'nde fizik tedavi görmeye başladım. 1 ay gittim. Her gitmemde belirtilen saatler aralığında Tamara Hanım ilgilendi. Yaptığı bütün işlemleri tek tek anlattı, gidişata göre ise ne yapmam ne yapmamam ya da ne kadar yüklenmem gerektiği hakkında bilgilendirmelerde bulundu
Allah ondan razı olsun
ş.....
Eşim bel fıtığı patlaması sonucu acilen ameliyat oldu. Ameliyat sonrası kısmi felç yaşadı. Bu durumun düzelmesi için fizik tedavi almaya başladık. Tedavi sürecimizde bizimle Tamara hanım ilgilendi. Tedavimizin her aşamasını yakından takip ederek süreci başarılı bir şekilde atlatmamızı sağladı. Güler yüzlülüğü ve cana yakınlığı ile bu süreçte bizlere moral kaynağı oldu.
ay....
Tedavi aldığım süre boyunca çok ilgili, güler yüzlü ve çok bilgili olması hoşuma gitti düzenli ve disiplinli olması da ekstra önemliydi benim için kaslarımın güçsüzlüğünden dolayı yüzemiyordum sayesinde şuanda gayet rahat yüzebiliyorum iyi ki varsınız
ze...k
Tamara hanımın işinde oldukça iyi olduğunu gittiğim ilk seansta anlamıştım hastayla iletişimi çok kuvvetliydi,yıllardır süren kas ağrılarımın geçmesini sağlamakla kalmayıp güler yüzüyle tedavi sürecini de çok rahat geçirmemi sağladı gönül rahatlığıyla Tamara hanımı tercih edebilirsiniz.
hü...z
Tedavi sürecim boyunca Tamara hanıma a göstermiş olduğu ilgi ve profesyonellik için minnettarım. Sizinle başladığım fizyoterapi süreci, hem fiziksel hem de zihinsel olarak büyük bir iyileşme sağladı. Tedavi planınızın kişiselleştirilmiş yaklaşımı ve sürekli olarak ilerlememi göz önünde bulundurarak uyguladığınız yöntemler, benim için son derece faydalı oldu.
Her seansınızda detaylı açıklamalarınız ve sabırlı yaklaşımınız, tedaviye olan güvenimi artırdı ve bu süreçte kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Ayrıca, verdiğiniz öneriler ve egzersizler günlük hayatımda büyük bir fark yarattı. Sizinle çalışmak gerçekten büyük bir keyifti ve bu süreçte kazandığım ilerleme için minnettarım.
Tamara Tok isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamara Tok, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Tamara Tok tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedik Rehabilitasyon, Skolyoz Tedavisi, Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi, Sporcu Rehabilitasyonu, Bel - Boyun Fıtığı, Omuz Yırtıkları Tedavisi, Menisküs Tedavisi.
Tamara Tok adresi nerede?Tamara Tok şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan / KAYSERİ Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamara Tok isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamara Tok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tamara Tok isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tamara Tok, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tamara Tok isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamara Tok bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamara Tok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamara Tok hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Tamara Tok hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler