Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi

Bel - Boyun Fıtığı

El Rehabilitasyonu

Fizik Tedavi

Kayseri Şehir Hastanesi

2017 yılında Afyon Sağlık Bilimleri Üniv.’de başlayan üniversite serüvenim ve 22’Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olarak sonlandı.
2022 Temmuz ayından beri Kayseri Şehir Hastanesi’nde fizyoterapist olarak çalışıyorum.
Skolyoz, Klinik pilates, Brachial Pleksus alanlarında eğitimlerimi tamamladım.
Şu an Kardiopulmoner rehabilitasyon(KOAH,bronşektazi, aterosklerotık kalp hastalığı rehabilitasyonu..vb), ortopedik rehabilitasyon ve nörolojik rehabilitasyon alanlarında aktif olarak çalışmaktayım.

C
Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Omuz Yırtıkları Tedavisi

Omuz sakatlanması nedeniyle 10 günlük fizik tedavi gördüm. Tamara hanım güler yüzüyle işini hakkıyla yapan bir fizyoterapist. Ben çok memnun kaldım. 10 günün sonunda neredeyse omzumda hiç ağrı kalmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Fizik Tedavi

tedaviye başlamadan önce annem hiç yürüyemiyordu motivasyonu ve güler yüzlülüğü ile anneme çok destek oldu. Her seansa geldiğimizde kat kat daha iyiye gittik bize çok faydası oldu desteği ile annem artık yürüyebiliyor.

Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Fizik Tedavi

İşinde özenli harika bir fizyoterapist. Oğlum doğuştan boyun kasında gelişim geriliği vardı boynunu tutmakta sorun yaşıyordu hiçbir şekilde sol tarafa dönmeyi bırakın düz bile duramıyordu öneri üzerine Tamara hanıma gittik ve 1 ay gibi kısa bir sürede oğlum boynunu aktif kullanmaya başladı.işinde özenli,dikkatli,hassas ve yumuşacık kalbi olan harika birisi kendisine ömür boyu minnettarız

Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Ortopedik Rehabilitasyon

Oğlum patella çığı ameliyatı sonrası fizik tedavi aldı şansımızdan işinin ehli olan Tamara hanıma denk geldik gereken herşeyi yaptı hatta daha fazlasını oğlum kilolu olduğu için çok endişeliydim ama Tamara hanım hem fizik tedavisiyle hemde güler yüzüyle bizi rahatlattı yılmadan usanmadan bütün hastalarla aynı ilgiyle yaklaşımı ve samimi kişiliğiyle gözü kapalı tercih edeceğim kişidir

R
Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Fizik Tedavi

Deprem sonrası tedavi sürecimde profesyonel yaklaşımına güvenerek kaygılarım olmadan kendimi emanet ettim. Her aşamada kapsamlı bir şekilde tedavi gördüm. Gidişatla ilgili tereddüt etmenize gerek kalmıyor. Mesleğini severek layıkıyla yapan, güler yüzüyle tüm endişelerinizi gideren biri, ayrıca tedaviyi eksiksiz yapması elinden geldiğince sizi güç vermesi çok rahatlatıyor. Yürüyebilmemdeki en büyük destekçim olmuştur kendisi.

K
Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Fizik Tedavi

Patella Çıkığı ameliyatım sonrası Kayseri Şehir Hastanesi'nde fizik tedavi görmeye başladım. 1 ay gittim. Her gitmemde belirtilen saatler aralığında Tamara Hanım ilgilendi. Yaptığı bütün işlemleri tek tek anlattı, gidişata göre ise ne yapmam ne yapmamam ya da ne kadar yüklenmem gerektiği hakkında bilgilendirmelerde bulundu
Allah ondan razı olsun

Ş
Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Fizik Tedavi

Eşim bel fıtığı patlaması sonucu acilen ameliyat oldu. Ameliyat sonrası kısmi felç yaşadı. Bu durumun düzelmesi için fizik tedavi almaya başladık. Tedavi sürecimizde bizimle Tamara hanım ilgilendi. Tedavimizin her aşamasını yakından takip ederek süreci başarılı bir şekilde atlatmamızı sağladı. Güler yüzlülüğü ve cana yakınlığı ile bu süreçte bizlere moral kaynağı oldu.

Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Diğer

Tedavi aldığım süre boyunca çok ilgili, güler yüzlü ve çok bilgili olması hoşuma gitti düzenli ve disiplinli olması da ekstra önemliydi benim için kaslarımın güçsüzlüğünden dolayı yüzemiyordum sayesinde şuanda gayet rahat yüzebiliyorum iyi ki varsınız

Z
Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Diğer

Tamara hanımın işinde oldukça iyi olduğunu gittiğim ilk seansta anlamıştım hastayla iletişimi çok kuvvetliydi,yıllardır süren kas ağrılarımın geçmesini sağlamakla kalmayıp güler yüzüyle tedavi sürecini de çok rahat geçirmemi sağladı gönül rahatlığıyla Tamara hanımı tercih edebilirsiniz.

Konum: Kayseri Şehir Hastanesi Fizik Tedavi

Tedavi sürecim boyunca Tamara hanıma a göstermiş olduğu ilgi ve profesyonellik için minnettarım. Sizinle başladığım fizyoterapi süreci, hem fiziksel hem de zihinsel olarak büyük bir iyileşme sağladı. Tedavi planınızın kişiselleştirilmiş yaklaşımı ve sürekli olarak ilerlememi göz önünde bulundurarak uyguladığınız yöntemler, benim için son derece faydalı oldu.

Her seansınızda detaylı açıklamalarınız ve sabırlı yaklaşımınız, tedaviye olan güvenimi artırdı ve bu süreçte kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Ayrıca, verdiğiniz öneriler ve egzersizler günlük hayatımda büyük bir fark yarattı. Sizinle çalışmak gerçekten büyük bir keyifti ve bu süreçte kazandığım ilerleme için minnettarım.