Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
ec...e
Tiroid kanseri geçirdikten 1.5 sene sonra kan değerlerimin yükselmesi sebebiyle doktor beye atom tedavisi almak üzere yönlendirlildim. Doktor bey bir takım testler istedi ve ardından iyi olduğumu biraz daha beklemizi söyleyedi. Atom tedavisini verip vermemek için 3 ay boyunca kararsızlık içerisinde kaldı. Fakat bu kararsızlık sürecinde baska herhangi bir test vs yapmadı. Maalesef yaklasık 3 ay kadar oyalanmak zorunda kaldım ve 3 ayın sonunda başka bir doktora gittiğimde hastalığımın oldukça ilerlediğini vücudumda 2 tane tümör oluştuğunu öğrendim. Tamer bey e gittiğimde minicik oynayan kan değerlerim 3 aylık bekleme sürecinin sonunda 2 tane tümör olarak vücuduma döndü. Maalesef doktor beyden memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ar....
Kendisini internetten buldum. Profesör olduğu için tercih ettim. Ama aldığım hizmetten memnun kalmadım. Kendisinin yaptığı sintigrafi çekimlerimi diğer doktorlar kabul etmedi. Çekimlerimi tekrar etmem gerekti. Gereksiz yere ikinci kere radyasyon almak zorunda kaldım. Bunun dışında hastaya yaklaşımı da, bilgilendirmesi de beni tatmin etmedi. Bu nedenle gidecek olanlara tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Tamer Atasever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Atasever, Nükleer Tıp.
Tamer Atasever adresi nerede?Tamer Atasever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Atasever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Atasever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tamer Atasever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Atasever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Atasever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Atasever hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tamer Atasever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları