Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı Park Apartmanı No:23/B Kat:2 D:4 Atakum, Samsun
Doğum
Tüp Bebek
Yumurtalık Kistleri
İnfertilite ve Tüp Bebek
me...
2 kaybimizdan sonra bebeğimizi kucağımıza almakta çok büyük emekleri olan,her aradığımız da bizi aydınlatan hem bir hekim hem arkadaş edasıyla yaklaşan içten ve samimi davranışları ile bizleri rahatlatan işinde çok profesyonel ender hekimlerden biridir (İnşallah 2.bebegimizde de kendisiyle birlikte bu yola devam edeceğiz)iyiki yollarımız kesismis Bülent beyi tanimisiz kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim basirilari daim olsun.
f.....
Sayın hocamıza öncelikle ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz. Tavsiye üzerine gelmiştik ve fazlasıyla memnun kaldık.Başka bir merkezde ilk aşılama sonucumuz başarısız olmuştu ve Sonrasında Tavsiye üzerine Bülent hocamızla yollarımız kesişti ve iyiki de kesişti ve mucizemizi sağlıklı bir şekilde kucamığımıza almak için gün sayıyoruz Bülent hocamıza bu süreçte bize vermiş olduğu destek ve yardımları için çok teşekkür eder bizim gibi bebek düşünüpte doktor doktor gezen ailelere Bülent hocamızı kesinlikle tavsiye ederiz hocamızda başarılar dileriz.
Op. Dr. Tamer Bülent Karali
Merhaba F....Hanım, duygularınızı özetleyen bu güzel mesajınız ve puanlamanız için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki en büyük hedefim bebişinizi sağlıkla ve zamanında kucağınıza vermek. Yavrularınız, eşiniz ve ailenizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice günler diliyorum.
d.....
Son 2 yıldır öyle yorulmuştuk ki… Son şansımızı mı deneyelim,tüp bebek mi denesek,ne yapalım nasıl olur derken… Bülent hocamın kapısını çaldık… Daha önce yaşadığımız talihsiz kayıplarımız yüzünden ben ne kadar pozitif olmaya çalışsam da hep olumsuzluklardan korkuyordum… Ama Bülent hocaya güvendik,bizi öyle güzel yönlendirdi ki…
şükürler olsun ki tedavimizin ilk denemesinde sonuç aldık… Ve müjdeli haberi aldığımız ilk gün Bülent hocaya ağlayarak ” lütfen bu sefer yaşatalım hocam “ dediğimde benimle aynı heyecanı paylaştığınız o gün yürekten hissettim.O günü ve bugün bize dünyadaki en değerli sesi duyuran iyi kalpli can doktorumuzun elinden ikizlerimin kalp sesini duydum İlk defa ehvamlarımı,korkularımı yenmemi sağlayan,kafama takılanları rahat rahat sorabildiğim,sorduğumda bana en kısa sürede cevap veren nezaketli bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyız Yaşadıklarımızı daha önce kayıp yaşayan,evladı olması için çabalayan ve sabredenler anlayabilir ancak… Bu süreçte hep yanımızda olduğu için tekrar tekrar hocamıza ne teşekkür etsek azdır o bizim için en büyük şans ve ikizlerimiz emin ellerde bundan sonra
Op. Dr. Tamer Bülent Karali
Merhaba D....Hanım, duygularınızı özetleyen bu güzel mesajınız ve puanlamanız için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki en büyük hedefim bebişleri sağlıkla ve zamanında kucağınıza vermek. Yavrularınız, eşiniz ve ailenizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice günler diliyorum.
ö....b
Bülent Bey ilk günden doğumun olduğu ve sonraki süreçte de her zaman çok güven verdi bize En korkulu anlarda bile çok rahatlatıcıydı iyiki bizimle bu süreçte beraberdi.Mahmut uras bebek ve biz Bülent beye burdan teşekkür ederiz
Op. Dr. Tamer Bülent Karali
Değerli Danışanım, puanlamanız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Size bu duyguları yaşatabildiysem ne mutlu bana. Böyle geri dönüşleri okudukça daha keyifli ve şevkle çalışıyorum. Sevgili eşiniz, kıymetli yavrunuz, aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu nice günler dilerim.
ö....p
Ankara fan yeni gelmiştim Doğumuma saatler kala tavsiye üzerine tanıdım iyi ki tanımışım hem beni rahatlattı hem de sezeryan ameliyatım rahat geçti çok ilgili ve karşı tarafın sıkıntılarını dinleyen bir doktor Bülent Bey sizi aileden biri olarak görüyor ve ilgileniyor çok teşekkür ederim yolunuz açık olsun
Op. Dr. Tamer Bülent Karali
Değerli Danışanım, puanlamanız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Size bu duyguları yaşatabilmek en az sizin kucağınıza bebeğinizi sağlıkla verebilmek kadar değerli benim için. Çok mutlu oldum. Sevgili eşiniz, kıymetli yavrunuz, aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu nice günler dilerim.
sa...y
Kelimeler ve sayfalar yetmez bence .bülent beyi malesef düşük yaptigim zaman tanıdım .Böyle bir doktor varmıymış dedim .ben fransa da yaşayan ve 4 dogum ettigim halde boýle insancı .merhametli .detaycı bir uzman görmemistim .Rabbim iyi ki de karşıma cikardi bülent bey .Allah bin kere razı olsun .kürtaj dan sonra beni hic ihmal etmedi tedavilerimde .ve yeni hamilelimden doguma kadar .sabah in 6 bucugunda bile rahatsiz ettim ve hic yanliz veya baş tan savma yapmadı .placentas pelvien durumum vardı bütün önlemleri aldı önce Rabbimin sonra bülent beyin sayesinde bebegimiz erken gelmiş olmasına ragmen ve kuvöz de şu an bebegimiz ama sükürler olsun .gercekten güvenilir .insancı ve meslegini sevelek yapan bir uzman ariyorsaniz bülent beyi bilin .ben cok razı kaldım .hakkini helal etsin .hersey icin cokkkk tesekür ediyorum bülent bey .iyi ki tanidim sizi Rabbim ömrünüzü uzun ve hayirli eylesin .
k.....
Bülent hocam için nedesem az kalır.Allah ondan razı olsun Bu zamana kadar çok kadın doğum doktoruna gittim ama Bülent hocam gibisini görmedim. İlgili hastasına değer veren herşeyi ayrıntılı bir şekilde dinleyerek not alıyor.ozel telefonundan arayip da soru sorup bilgi alabilmek ve ilgilenmesi geri dönüş sağlaması bile çok önemli ki hastalarına değer veren bir doktormantar, enfeksiyon,kaşıntı rahatsızlığından dolayı gitmediğim doktor kalmamıştı her doktor hep aynı ilaclari verir rahatsızlığım hep yenilerdi 6-7 ay boyunca çok uğraşmıştım artık çözüm arıyor bulamıyordum hicbirsey fayda etmez olmuştu.kuzenim tavsiyesi ile Bülent hocama gittim.Hic duymadığım bilmedigim özel bir tedavi önerdi beni bu rahatsızlığımdan kurtardı ve verdiği tedaviden hemen yanıt aldım çok şükür şimdi çok rahatım.ekstra önerileri ile de yön veren bir doktor Böyle durum yaşayan çok bayan vardır çare arayan hiç düşünmesin.Bülent Hocama gitsin.Derdinize derman olur.Dua edersiniz.İyiki böyle doktorlarımız var.Allah razı olsun kendisinden vesile olandan
SAYGILAR &SEVGİLER HOCAM
Hamile oldugumu öğrenince doktora gittim skar gebelik dendi yani hamileliğim devam etse bile yaşamaz dediler daha önce sezeryanla doğum yaptım ve bebek sezeryan oldugum bölgeye yerleşmiş dendi ve alınması gerek olduğunu söylediler . Kürtaj oldum sonrasında o bölgede pıhtı oluştu ve rahmin alınmasını söyledi doktor bende bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine Bülent hoca ,ya gittim iyikide gitmişim kendisi çok güzel karşıladı ilgilendi uyguladığı ilaç tedavisiyle ameliyat olmaktan kulduldum Bülent hocamıza çok teşekkür ederim.
Op. Dr. Tamer Bülent Karali
Puanlamanız ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu tür durumlarda ailesini tamamlamış kadınlar için ameliyat da bir tedavi seçeneğidir elbette ama sizin gibi genç sayılacak yaştaki hastalarımızın büyük bir kısmı rahminin korunmasını isteyebiliyor. Biz de tercihimizi bu yönde kullanıp doğru bir tedavi ve şansımızın da yardımıyla başarılı olduk. Beni tercih ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. Mahçup olmadığım için ayrıca Kıvanç duyuyorum. Aileniz ve bütün sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar diliyorum
fi...
4 yıllık evliyim ve bir çok doktor denedik hep sonuç hüsran olmuştu ve bir gün ilk defa bir arada bulunduğum hiç tanımadığım bir arkadaş ortamında karşılaştığım bir teyze gelinim hastanede çalışıyor dedi bende merak ettim sordum tüp bebek dedi ve o teyzenin vesilesiyle çok değerli çok özel işini hakkıyla yapan doktorum tamer bülent karalı ile tanıştım tedavimize başladık her soruma cevap verdi her aradığımda o güzel ilgisini eksik etmeden benim yanımda oldu uzun lafın kısası benim ilk tüp bebek denemem ve bugün sonucu öğrendim geneyim başarıyla tamamladık rabbim kucağıma sağlıklı almayı nasip etsin hocam Allah razı olsun sizden umut oldunuz dilerim isteyen herkese olursunuz sevgiler saygılar
ca...l
Bulent hocamızın yaptıgı tedaviler sonucu yumurtam ilk defa gelişti ve ilk asılama denememiz ile hamile kaldım. İlk once Allahın sayesinde doktorumuzun vesilesiyle bugun bu guzel haberi aldık cok şükür ne kadar teşekkür etsek az olur...
Tamer Bülent Karali isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Bülent Karali, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Tamer Bülent Karali tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kanserde kadın cinsel sağlığı, Doğum, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Menopoz Tedavisi.
Tamer Bülent Karali adresi nerede?Tamer Bülent Karali şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı Park Apartmanı No:23/B Kat:2 D:4 Atakum Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Bülent Karali isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Bülent Karali online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tamer Bülent Karali isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tamer Bülent Karali, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tamer Bülent Karali hangi dilleri konuşuyor?Tamer Bülent Karali ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer Bülent Karali isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Bülent Karali bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Bülent Karali ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Bülent Karali hakkında ne düşünüyor?Toplam 108 hasta / danışan, Tamer Bülent Karali hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları