Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Onkoplastik Cerrahisi
Reflü Cerrahisi
Tiroid Cerrahisi
şe...
Bana, bu hayattı ikinci kez yaşama şansı veren harika bir cerrah.Hastalarina olan yaklaşımı, tedaviye karşı titizliği ve uzmanlığı sayesinde meme kanserini şükürler olsun ki en az hasarla atlattım.
de...ı
Babama konulan kolon ca tanısıyla muracaat ettik .Tumor cok buyuktu ,hocam hem cok basarili bir operasyonla aldi,hem de oldukca evhamlı olan babami cok guzel motive etti ,hic dusunmeden destek alabilirsiniz en iyisi olduguna yemin edebilirim.
ö....ö
Ben meme ca hastasıyım ve tedavi görüyorum. Ameliyat için cerrah arayışına girdik ve tüm oklar Tamer beyi gösterdi. Gerçekten anlatıldığı kadar varmış, çok bilgili bir doktor. Hastalığımla ilgili birçok tereddütüm vardı ve sabırla, ayrıntılı ve naif bir şekilde doktor bey herşeyi anlattı ve işim rahatlamış bir şekilde orda ayrıldım. O günden beri tedavimi daha yüksek moralle alıyorum. Allah razı olsun doktorumdan. Önce Allah sonra Tamer beyin gerçekleştireceği ameliyat sonrası inşallah sağlığıma kavuşacam. Allah göstermesin ama bu
hastalıkla karşılaşırsanız mutlaka Tamer beye gidin. Allah herkese şifa versin inşallah.
Saygıdeğer hocam kızımın fibroadenom ameliyatı nedeniyle tanıştım sizinle gerçekten alanınızda profesyonel bir hekimsiniz ameliyatınız çok iyiydi bir sağlık çalışanı olarak size gelecek tüm hastalara tavsiye ederim elinize emeğinize sağlık
f....g
Hastasıyım kendinden memnunum doktorumuz güler yüzlü nazik bir memem alındı protez takıldı benimle aynı durumda olanlar önce ALLAH sonra doktor beye emanet edebilirler kendilerini
Meme kanseri teşhisi konulduğunda mastektomi ameliyatı için doktor arayışına girdim aynı zamanda onkoplastik cerrahı olması sebebiyle önerilen isimler arasından Tamer Hocayı tercih etmiştim Muayenehaneye ilk gittiğim an doğru bir karar verdiğini anladım çok nazik,anlayışlı ve operasyon hakkındaki net açıklamaları beni çok rahatlattı ameliyatım sonrasında da ilgisi alakası hep çok iyi ve rahatlatıcıydı daha çok ailemden biriymiş gibi geldi bana Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadan atlattım o süreci kontrollerimde de yine Tamer Hocaya gidiyorum kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum
m ...e
Memede kitle ön teşhisi ile gittiğim sonrasında biyopsi ile devam eden bir süreç sonrasında Alanında uzman ve özverisi ile güven veren hastasını çok iyi detaylı bilgilendiren bir doktor. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler.
h....ş
Meme kanseri tanısı aldıktan sonra onlarca doktor gezdim, ve çok şükür Tamer Hocamla yollarımız kesişti. Diğer doktorların 3 ameliyatla ve başka doktorlara da yönlendirerek yapacağı işlemi (meme boşaltma, diğer memeyi toparlama, meme ucu yapma) tek ameliyatla oldukça başarılı bir şekilde yaptı. Genel cerrah oluşunun yanında onkoplastik cerrah olması da çok büyük bir şanstı benim için.
Sihirli elleri, bilgisi, deneyimi bir yana insanlığı, iletişimi, ilgi ve alakası güler yüzü, yaklaşımı, kibarlığı, sabrı... ile her daim hastalarının yanında olan doktoruma sonsuz teşekkürler.
Bu hastalığın tek iyi yanı sizi tanımak oldu, geleceğe, insanlığa, yarınlara karşı umudumu yitirmiştim, sizi tanımak umudumun yeşermesine vesile oldu. Varlığınız, insanlığınız bana güç verdi, yarınlara dair umut verdi.
Tedavinizin başından sonuna gözlerinizi kapatarak güvenebileceğiniz tek doktor, kesinlikle pişman olmayacaksınız.
ş ...t
Doktor Bey alanında uzmanlığının yanı sıra hastasına olan yaklaşımıyla tedaviyi bütünlüyor .Mamografi sonucunu değerlendirmek için kliniğine gittiğimde bilgisi ve alanında uzman ekip arkadaşlarıyla alkışa ve takdire değer yaklaşımı ile içim rahatladı.
a....s
Tamer hocama Meme kanseri tanısı ile ilk gittigimde bir abi babacan tavrı ile tüm endiselerimi giderdi ve tüm korkularımı.
Yaklaşımı olağanüstü ve mesleğinin zirvesinde bir hekim benim için. Kendisi iki mememi boşaltıp silikon takarak ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyattan sonra en ufak bir ağrı acı hissetmedim. Bu benim için olağanüstü güzel bir şeydi. Ve kim göğüslerimi gördü ise ameliyatımi kimin yaptigini soruyor öyle güzel oldu. Göğüslerim büyük olmasına rağmen harika bir iş ortaya cikardi hocam.
Allah razı olsun kendisinden. İyiki yolum kesişmis kendisi ile. Allah'a şükrediyorum. kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Herkese acil şifalar dilerim.
Tamer Çolakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Çolakoğlu, Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji. Size Tamer Çolakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Apandisit Alınması, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Gastrointestinal Cerrahisi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Meme Cerrahisi, Meme Koruyucu Cerrahi.
Tamer Çolakoğlu adresi nerede?Tamer Çolakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hurmalı Mahallesi Kurtuluş Caddesi Central Plaza No 39 4. kat Daire 44 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Çolakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Çolakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tamer Çolakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tamer Çolakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tamer Çolakoğlu hangi dilleri konuşuyor?Tamer Çolakoğlu ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer Çolakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Çolakoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tamer Çolakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Tamer Çolakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tamer Çolakoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Tamer Çolakoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Tamer Çolakoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar