Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Bağdat Cad. No: 257 Caddebostan-Kadıköy, Kadıköy
Veni Vidi Göz Merkezi Caddebostan
tf...t
Heriki gözümden de katarak ameliyatımı oldum Ameliyatım gayet rahat geçti hiç ağrım olmadı. Doktorumun ilgilenmesi ve beni bilgilendirmesinden çok memnun kaldım.
e....o
Annemin katarakt rahatsızlığı sürecinde araştırmalarımız sonucu bulduk, ilk muayene ve görüşlerini aldığımız süreçte bizim aradığımız ilgili ve detaylı hekim olduğu fark ettik. Süreç çok iyi ilerledi, iyileşme hızla gerçekleşmeye başladı.
Annemin tabiriyle operasyon sırasında çok rahatlatmış ve eli çok hafifmiş.
Şimdi diğer gözünden bir operasyon daha olacak ve yine kendisi üstlenecek.
af...c
Çok odaklı akıllı lens operasyonu çok başarılı oldu sorunsuz süreç geçirdim. Doktora teşekkür eder gözlerinden problemi olanlara tavsiye ederim.
c....a
Ben Y.İç Mimarım bir süre önce doktoruma göz kapak ameliyatı oldum.Operasyon sırasında bilincim açıktı ve hiçbirşey hissetmedim.Hemen işime döndüm. Ameliyat izim hiç yok .Simetrim tam.Görme alanım genişledi ve on yıl genç görünüyorum.Ameliyat öncesi resmimi görseniz,çok yorgun be hüzünlü görünüyorum. Bu nedenle .. Doktorum Tamer Yıldız’a teşekkürü bir borç biliyorum.Elleriniz dert görmesin. İyiki varsınız..
İki gözden katarakt ameliyatı oldum. Yakın uzak olarak net görüşe sahibim. Doktorum benimle yakından ilgilendi. Sıkıntım yok mükemmel görüyorum artık.
an....
Tamer Hocam şikayetlerimi dinleyerek korneadan doku temizleme işlemini (PTK) önerdi. Bursa'dan özellikle geldim. Operasyondan çok memnun kaldım, hiçbir sorun yaşamadım. Veni Vidi'ye geçmesine sevindim. Kesinlikle çok ilgili ve bilgili bir doktor, tavsiye ediyorum.
se...y
Değerli doktorum Tamer beyde no touch lazer ameliyatı oldum . Kendisine her sorduğum soru da özenle cevap vermesi detaylı anlatımı ilgisi için çok teşekkür ederim . Kendisine çok güvendim ve güvencim asla boşa çıkmadı çok memnunum gözlerimden iyi ki Tamer hoca :)
şa...n
Mesleğin de oldukça donanımlı , oldukça başarılı, eşimin göz ameliyatındaki performansı ile tekrar eski sağlığına kavuşmasını sağlayan mütevazi bir insan ... kendisini tanıdığım için çok mutluyum bursa için bir şans olarak görüyorum. Teşekkürler Tamer Fazıl yıldız eline koluna sağlık ... Bu hastaneyi bursaya kazandıran remzi hocaya da teşekkürler
ŞABAN BAYRAKTAR
cn...d
Katarak ameliyatımı 2 devlet hastanesinde çok riskli diye yapmadılar. Tavsiye üzerine Yrd. Doçent Dr. Tamer Yıldız hocaya geldik.
Başarılı bir ameliyat ile tekrar görmemi sağladı.
Tamer hoca ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Hastahanede gösterilen ilgi ve uyulan hijyen kuralları beni aşırı memnun etti.
Tamer Bey her şey için yeniden teşekkür ederim.
Saygılarımla
M. Cemil Gümrükcü
İnşaat Mühendisi
ah...l
Dünyagöz hastahanelerinde geçirdigim ikinci katarakt ameliyatımı gerçekleştiren sayın hocamın alçakgönüllügünün ardındaki cerrahi dehası sayesinde saglıgıma kavuşmuş olup hocamın şahsı üstünden (Dünyagöz Bursa personeline yogun ilgileri nedeniyle özellikle hocama teşekkürü borç bilirim) iyiki varsınız..saygılar.
Tamer Fazıl Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Fazıl Yıldız, Göz Hastalıkları. Size Tamer Fazıl Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Tamer Fazıl Yıldız adresi nerede?Tamer Fazıl Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad. No: 257 Caddebostan-Kadıköy Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Fazıl Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Fazıl Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tamer Fazıl Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tamer Fazıl Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tamer Fazıl Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Tamer Fazıl Yıldız ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer Fazıl Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Fazıl Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Fazıl Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Fazıl Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Tamer Fazıl Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tamer Fazıl Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Tamer Fazıl Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göz Doktorları