Op. Dr.
Hymenoplasti
Klitoral Tedavi
Kısırlık
Tamer Gültekin Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Normal (Vajinal) Doğum
Sezeryan Doğum
Vajina Estetiği
Yumurtalık Kistleri
İdrar Kaçırma
Tamer Gültekin Muayenehanesi
1993 yılında İstanbul Bahçelievler Ortaokulunu bitirdi.
1995 yılında İstanbul Bahçelievler Lisesini bitirdi.
1995 yılında Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı.
2002 yılında Tıp Fakültesi eğitimini tamamladı.
2003-2009 yılları arasında İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde ihtisas yaptı.
2009-2010 yılları arasında Muğla Aksaz Askeri Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğinde çalıştı.
2010-2012 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde çalıştı.
2012-2014 yılları arasında İstanbul Özel Kolan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde çalıştı.
2014-2015 yılları arasında Özel Avicenna Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde çalıştı.
2016 yılından itibaren kendi muayenehanesinde çalışmalarını sürdürmektedir.
2019 yılında Amerikan Hastanesi tüp bebek ünitesi
Gördüğüm işini hakkıyla yapan ve konuşmasıyla tedavisiyle oldukça başarılı olan doktorum
Düzensiz adet kanaması sebebi ve alıntı tedavisi gördüm şuan çok düzenli ve herşey düzende Sn Dr :Tamer Gültekine sevgi ve saygılarım ile
Estetik olarak danışmak istedim Tamer Bey'e ve çevremden olumlu yorumları doğrultusunda tercih ettim. Dolgu, siğil aldırma işlemleri yaptırdım. Çok memnun kaldım. Tamer Bey hastasını rahatlatan ve güven veren bir hekim. Yapacağı işlemle ilgili bilgi veriyor. Düzenli olarak kliniğine gidiyorum ve bu işlemleri yeniliyorum. Tüm süreçten çok memnunum.
Eşimin tavsiyesi ile ulaştım Tamer Bey'e. Botoks, kaş kaldırma işlemi ve dolgu işlemleri yaptırdım; çok memnun kaldım. Bu işlemler için düzenli olarak 6 ayda bir gidiyorum. Tamer Bey ihtiyaca yönelik çalışan bir hekim; kaş kaldırma için birden fazla işlem gerekirken tek işlemle de bu sorunu ortadan kaldırdı. Kesinlikle tavisye ediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ş.....
Dudak dolgusu ve botoks için başladım; cilt bakımı ve lazer işlemleri ile devam ettim. Çok memnunum ve devam ediyorum. 3 yıldır hastasıyım ve düzenli olarak kontrollere gidiyorum. Tamer Bey çok detaycı ve ilgili bir hekim. Gerçekten özen göstererek yapıyor işlemlerini. Sadece onun için çok uzak bir mesafeden geliyorum kliniğine.
Arkadaşım aracılığı ile duydum adını. Arkadaşım çok memnundu yaptırdığı işlemlerden ve ben de tercih etmeye karar verdim. Plazma, botoks, altın iğne, palfo, ozon tedavisi vb. işlemleri yaptırdım. Düzenli olarak işlemleri yeniliyorum. Kontrollerim de düzenli olarak yapılıyor. Yapacağı her işlemi ayrıntılı olarak açıklıyor. Tamer Bey hastasına güven veriyor; yüzünüze işlem yapacak kişinin açıklayıcı, net ve güven vermesi çok önemli. Hastasının ne istediğini anlıyor. Herkese tavsiye ediyorum.
Ozon terapi tedavisi alıyorum kendisinden. Psikoloğumun önerisi ile tanıştık Tamer Bey ile. Yaklaşık 5 seansdır gidiyorum. Yorgunluk, uyku problemleri ve bağışıklık sistemim için gidiyorum ve etkili olduğunu düşünüyorum. Hastaları ile iletişimi oldukça iyi. Memnun kaldığım bir süreç oldu ve devam ediyorum.
l.....
3 yıldır doktorumdur kendisi. Estetik konularda danıştım kendisine. Her şey çok güzeldi. Tedavileri, işlemler hakkında verdiği bilgiler ve kontrol süreci çok başarılıydı. Tamer Bey işini severek yapıyor ve hastalarına karşı çok ilgili. Kontrollerim düzenli olarak devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bir yakın arkadaşım aracılığı ile gittim Tamer Bey'e. Başka bir yerde yaptırdığım botokstan sonra dudağımın şekli bozuldu ve asimetrik bir görüntü oluştu. Tamer Bey düzeltti dudağımı ve inanılmaz memnun kaldım. İki defa gittim ve devam etmeyi planlıyorum. Tamer Bey çok dikkatli, özenli ve özverili çalışıyor. İşini özenerek, milim milim yapıyor. Süreç içreisinde nasıl olacağı ve ne yapılması gerektiğine dair bilgiler de veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve memnuniyetle tavsiye ediyorum.
t.....
Tamer Bey'in bir sunumunu dinleyerek kendisini tanıdım. O günden bugüne ihtiyacım olan her konuda kendisine danışıyorum. Estetik anlamda hizmet alıyorum. Kafamdaki her soru için cevabı vardır ve ne söylüyorsa doğrudur. Doktoruma çok güveniyorum ve tedirginliklerimi her anlamda gideriyor. İşi konusunda profesyonel. Sadece fiziki anlamda değil psikolojik olarak da hastasının yanında ve destek oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çok uzun zamandır hastasıyım Tamer Bey'in. Botoks için düzenli olarak gidiyorum. Çok memnunum. Çok başarılı bir hekim. Tamer Bey sakin bir insan ve çok ilgili. Yapacağı işlemleri açıklayarak yapıyor. Tavsiye ediyorum.
Tamer Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Gültekin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Tamer Gültekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İdrar Kaçırma, Genital Renk Açıcı Tedaviler, Kısırlık, Gebe Takibi, Genital Estetik, Labioplasti (iç Dudak Estetiği), 4 Boyutlu Ultrason, Hymenoplasti, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum.
Tamer Gültekin adresi nerede?Tamer Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:36/6 Demirhan Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tamer Gültekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tamer Gültekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tamer Gültekin hangi dilleri konuşuyor?Tamer Gültekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Gültekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Gültekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Tamer Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları