Bilimsel Faaliyetlerim
Yurt içi ve yurt dışı bilimsel dergilerde basılmış 140 kadar bilimsel yayınım mevcuttur. Tıp dünyasının en sık kullandığı pubmed bilimsel yayın tarama sitesinde "Kaya TI" olarak tarandığımda uluslararası en prestijli (SCIE) dergilerde yayınlanmış 76 adet makalem bulunmaktadır. Doçentlik kriterini doldurmak için bu dergilerde 3 yayın gerekliliği göz önüne alınırsa, 76 yayın çok yüksek bir rakamdır. Bu makaleler 1982 defa diğer bilimsel makaleler ve kitaplar tarafından referans olarak gösterilmiş ve kaynaklar kısmında yer alarak bilimin gelişmesine katkıda bulunmuştur. Yüksek bilim katkısı indexi olan H-indexim: 24'dür. Bunlara ek olarak onlarca kitap bölümü yazdım. Türk Dermatoloji Derneğinin yayını olan Büllöz hastalıklar kitabında Editörlük yaptım. Dermatoloji alanındaki ulusal ve uluslar arası bilimsel toplantılarda Türkçe ve İngilizce 150 kadar bilimsel sözlü sunum gerçekleştirdim.
Türk Dermatoloji Derneğinin, Eğitim Programları Geliştirme Komisyonu, Kış Okulu Düzenleme komisyonunda görev aldım. Yine Türk Dermatoloji Derneğinin düzenlediği tüm Türkiye'deki Dermatoloji asistanlarının faydalanabildiği Dermatoloji Kış okullarında ve Dermatoloji Beceri okullarında eğitmen olarak görev aldım. Derneğin Bilimsel yayın organı Turkish Journal of Dermatology'de Editör yardımcılığı görevi yürüttüm.
Mersin şehrimizin derneği olan Mersin Dermatoloji Derneğinin başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim ve Derneğin Uluslararası bilimsel toplantısı International Dermatology and Cosmetology Congress organizasyonlarının düzenlenmesinde görev almakta ve kongrede konuşmacı ve oturum başkanlığı görevlerimi yürütmekteyim.
Hobi olarak müzikle ilgilenmekteyim ve söz, beste ve vokalleri bana ait şarkılarım spotify, youtube music, apple music, deezer gibi müzik platformlarında yer almaktadır. Özellikle Türkçe rock müzik sevenlerin ilgisini çekebileceğini düşünüyorum. Benim yolumdan giden Tıp fakültesi öğrencisi kızım İnci Kaya da çok sayıda söz ve müziği kendisine ait parçayı Spotify ve benzeri platformlarda yayınladı.
Dermatoloji Randevusu
Viranşehir Mahallesi, 34301. Sokak Güneş Sahil Sitesi 74A/A, Plus Code: PGQP+75, Mersin
Akne Skarı Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
İple Yüz Germe
Tamer İrfan Kaya Muayenehanesi
İlk defa botoks yaptırdım iğne fobim var korkuyordum çok ilgili ve nazik bir doktordu çok memnun kaldım. Benim gibi tedirgin olanlar için hiç acımıyor
ha...u
Bugün annemi sedef rahatsızlığından ötürü götürdm.Daha içeri girer girmez her yerin pırıl pırıl olması,hocayı asiste edenlerin şahane iletişimi takdiri hak ediyor.Eski insanlar doktordan çekinir çok konuşamaz ya,canım annem her sorusuna cevap veren,her şeyi sabırla teker teker anlatan hocama duayla çıktı.Hiç bir hekimin bilgi ve tecrübesine yorum yapma haddini bulmuyorm kendimde.Ancak hastayla iletişimi,tedaviyi detaylıca anlatması,kontole çağırması ülkece çok özlediğimiz nezaket ve mütevazılık içindeydi.
f....g
İki defadır botoks işlemi yaptırıyorum doktor beye çok memnunum hem ilgisi hem deneyimlerinden çok memnunum herkese tavsiye ederim.
Diş sıkması problemim başlamıştı, orta derece olduğunu, şu an için botoksa gerek olmadığını ve yine de kararı bana bıraktığını dile getirdi. Son derece sakin bir şekildeki bilgilendirmesi ve de uygulamayı yapmış olmak için yapmaması çok profesyoneldi. İnanılmaz güven telkin etti. Kesinlikle tekrardan ziyaret ederim rahatsızlık yaşadığım zaman.
ay....
Temiz düzenli huzurlu bir ortam.Hi fu işlemi yaptırdım Herkese tavsiye ederim.
su...a
Leke tedavisi icin gitmistim tedavi sürecini detayli anlatmasi tedavi sureci ilgilenmesi beni mutlu etti sözüne güvendigim doktorlardan birtanesi
r....a
Dr Tamer bey yıllardır yaşadığım saç dökülmesi problemini ilk kez ciddiye alan doktor oldu. Prp ile saçlarım çıkmaya başladı. Leke tedavisi gayet başarılı oldu. Nokta atışı teşhisleri ve tedavi yöntemlerinin hızlıca işe yaraması beni çok mutlu etti. Ayrıca güler yüzlü ve ilgili personellere sahip. Kliniği herkese tavsiye ediyorum.
p.....
Leke tedavisi için gittim arkadaşımın önerisiyle.daha yeni yaptirdığim icin sonucu görmedim ama memnun kalacağımı düşünüyorum.tavsiye ederim
s....b
Arkadaşımın tavsiyesi ile kliniğe gittim.Önce botoks işlemi için randevu aldım.İşlemden çok memnun kaldım.Daha sonra dolgu işlemleri yaptırdım.Yaptırdığım işlemlerden gayet memnunum kaldım.
yı...k
Botoks,gençlik aşısı ve altın iğne yaptırdım.Çok başarılı buluyorum.İyi ki arkadaşımın önerini dinleyip Tamer Hocama gitmişim
Tamer İrfan Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer İrfan Kaya, Dermatoloji. Size Tamer İrfan Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Fototerapi, PRP, Cilt Yenileme, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Allerjik Deri Testleri.
Tamer İrfan Kaya adresi nerede?Tamer İrfan Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Viranşehir Mahallesi, 34301. Sokak Güneş Sahil Sitesi 74A/A, Plus Code: PGQP+75 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer İrfan Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer İrfan Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tamer İrfan Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tamer İrfan Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tamer İrfan Kaya hangi dilleri konuşuyor?Tamer İrfan Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer İrfan Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer İrfan Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tamer İrfan Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Tamer İrfan Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tamer İrfan Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Tamer İrfan Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar