Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
h....
7 yaşında tiroid kanseri olan kızıma atom verilmesi gerekiyordu İstanbul'da gelmediğim hastane kalmadı çocuk olduğu için atom vermeyeceklerini söylediler son gittiğim hastanede ki doktor bizi Tamer hocama yönlendirdi . Hayatım da bu kadar ilgili naif mütevazi bir doktor görmedim Prof. olmasına rağmen kesinlikle o egodan olmayan hastalarına sanki bir akrabasıymış gibi davranan mesleginin hakkını verelim vere yapan mükemmel bir insan iyi ki tanıdık.
Tamer Özülker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Özülker, Nükleer Tıp. Size Tamer Özülker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi.
Tamer Özülker adresi nerede?Tamer Özülker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Özülker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Özülker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tamer Özülker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Özülker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Özülker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Özülker hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tamer Özülker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Nükleer Tıp Doktorları
Bahçelievler Nükleer Tıp Doktorları