Uzm. Dr.
İç Hastalıkları,
Ozon Terapi
Mezoterapi
Afyonkarahisar 1 adres
Birebir takip ile kişiye özel tedaviler planlanmaktadır.
Evde sağlık ihtiyacı olduğunda hastalarının kontrol ve tedavilerinide yapmaktadır.
Stresin yenilmesi ve yarattığı sağlık problemlerine yönelik uygulamalar yapmakta. Relaksasyon doğru nefes alma gibi uygulamaların eğitimlerini vermektedir. Sağlıklı Yaşam ve Wellness Uygulamaları Kaplıca Tedavileri konusunda çeşitli makaleleri bulunmaktadır.
Gebelerin metabolik problemleri ve sağlıklı gebelik için takipler yapılmakta. Sporcular için takip ve spor fizyolojisi postür analizi ve bu yönde tamamlayıcı uygulamalar yapmaktadır. Yerel bir gazete ve ulusal bir kanalda sağlık köşesi yazıları ve sunumları sürmektedir. Sağlıklı yaşam uygulamaları konusunda seminer vermektedir.
Sağlıklı olma ve antiaging konularında çalışmaktadır. Doğal yollarla ve destekleyici uygulamalarla regülasyon tıbbı konularında tedavi uygulamaları yapmaktadır.
Ordu Bulvarı No 30/B Nuri genelioğlu apartmanı Dumlupınar Mahallesi, Afyonkarahisar
Ozon Terapi Randevusu
Ozon Terapi
PRP
İnsülin Direnci Tedavisi
Dr Tamer Saylam Muayenehanesi
İşim gereği olduğum konumdan ayrılamadığım için Tamer Bey'i tercih ettim. 15 seans ozon tedavisi aldım.Şekerim çok yüksek çıkıyordu, makinalar ölçmüyordu.Ozon tedavisinden sonra 154 e kadar düştü şekerim.
Öncelikle çok karakterli ve düzgün bir insan, sakin bir insan.Hastasını rahatlatıyor, çok güzel diyalog kuruyor.Sakin sakin herşeyi anlatıyor.Ben ozon ve glutasyon tedavisi yaptırıyorum.Gribal enfeksiyonlarım olursa kendisine gidiyorum.Ozon ve glutasyon tedavisini herkese öneririm,daha dincim ve daha az yorgun hissediyorum kendimi.Konsantre olabiliyorum olaylara karşı, sabahları çok daha dinç uyanıyorum.Nefes alışverişim daha rahat.
Ozon tedavisinde gidilebilecek en iyi doktorlardan birisi.Kendi şehrimde olduğu için gittim.Genel anlamda vücuda takviye için ozon tedavisi oldum.Hijyenik, temiz ve tüm hastalarıyla birebir kendisi ilgileniyor.Daha önce de farklı bir deneyimim olmuştu, faydalarını bildiğim için gittim.Cilt hastalıklarım düzeldi.Gözlüğüm vardı, gözlüğü çıkardım, göz numaram düştü.Uykum düzene girdi.
Tamer Hocam sağolsun bize çok yardımcı oldu.Tavsiye üzerine gitmiştik, çok da memnun kaldık.Defalarca gittik kendisine. Yaklaşık 3 yıldır sürekli ailece ona gidiyoruz.Her hastalığımızda kendisi tercih ediyoruz. Hasta yaklaşımı,iletişimi, tedavi şekli çok güzel.Hasta bilgilendirmesi harika.Biz gayet memnunuz kendisinden.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
i̇....
Doktorluğuna son derece güvendiğim için araştırarak gitmiştim kendisine.Son derece memnun kaldık.Tedavisi ve davranışından memnun kaldık.Hasta değil de bir yakınıymış gibi ilgileniyor. Yeterli olarak da beni bilgilendirdi.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Tamer Bey'e tavsiye üzerine gitmiştim.Check-Up için gitmiştim.Aldığım hizmetten memnun kaldım.Tamer Bey'in hasta yaklaşımı ve iletişimi çok güzeldi.Çok çok memnunum.Yeterli bilgilendirmeyi de yaptı kendisi. Başka hastalara da tavsiye ederim.
Tamer Bey gayet ılımlı,hastasına sakin yaklaşan bir kişi. Teşhisleri doğru. Biz yakınlarımızdan kimi gönderdiysek teşhisleri konusunda tam atış yapıyor. Düzgün bir tedavi oluyor.Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ailemi,çevremde herkesi gönderiyorum.Hem kişilik hem tıbbi anlamda bilgisi güzel.Ben ve eşim mide rahatsızlıklarımızla ilgili, şeker hastalığıyla ilgili, bağırsak rahatsızlıkları ile ilgili görüşmüştük.Gayet memnun kaldık.Yeterli olarak da bilgilendiriyor. Alanın dışında bile yardımcı oluyordu.Ben çok memnunum.Hem kişilik hem de tıbbi anlamda gayet yeterli biri olduğunu düşünüyorum.
Tamer Bey'i daha önceden de tanıyorduk. Ailece gidiyoruz kendisine. Bademcik hastalıkları,bütün hastalıklarımızda kendisini tercih ediyoruz. Koyduğu teşhis ve tedavilerinden memnunuz.Eşimize dostumuza hep Tamer Bey'i tavsiye ediyoruz.
Mükemmel bir insan, mükemmel bir doktor.Hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor. Doğru teşhis koyuyor. İlgi ve alakası çok güzel. Acil bir ihtiyacımızda bütün olayı toparlıyor. Hastasını strese sokmuyor. Tüm hastalıklarımda, kontrollerimde, hepsinde kendisi yardımcı oluyor. Mutlaka herkese tavsiye ederim kendisini.
Ben Tamer Bey'e eşimi götürdüm.Kalın bağırsağında kalınlaşma ve idrar yolunda daralma var dedi.Kalın bağırsak kolonoskopisi yaptı.Sadece muayeneye gitmiştik.Kendisi iyi ve saygılı bir insan.Başka hastalara tavsiye ederim.Kendisinin insancıl yönleri çok güzel.
Tamer Saylam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Saylam, İç Hastalıkları, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Tamer Saylam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Randevusu, Akupunktur Tedavisi, Ozon Terapi Randevusu, PRP, Mezoterapi, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Kişiye Özel Beslenme Programları, İnsülin Direnci Tedavisi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi.
Tamer Saylam adresi nerede?Tamer Saylam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ordu Bulvarı No 30/B Nuri genelioğlu apartmanı Dumlupınar Mahallesi Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Saylam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Saylam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tamer Saylam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tamer Saylam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tamer Saylam hangi dilleri konuşuyor?Tamer Saylam ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer Saylam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Saylam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Saylam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Saylam hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Tamer Saylam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tamer Saylam hangi sigortaları kabul ediyor?Tamer Saylam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Afyonkarahisar Mide Hastalıkları
Afyonkarahisar Karaciğer Hastalıkları
Afyonkarahisar Karaciğer Yağlanması
Afyonkarahisar Vitamin Eksikliği
Afyonkarahisar Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Afyonkarahisar Bağırsak Hastalıkları
Afyonkarahisar Esansiyel Trombositoz
Afyonkarahisar Diyabet (Şeker Hastalığı)