Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İstanbul Yakacık Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Diğer

2 hafta öncesinden 2 saat uzaklıkta Tamer doktora randevu aldım. bugün sıra bana geldiğinde çok ilgisiz karşılandığımı düşünüyorum. Bebeğimin basının büyük olduğunu, sebebini ve ne yapabileceğimizi öğrenmek için geldiğimi belirterek durumunun nasıl olduğunu sordum. Çok tedirgindim zaten. Cevap olarak söylenilen "evet başı büyük".tekrar tekrar nolacak sıkıntı mı bu diye sormam üzerine verilen cevap doğumda görürüz.İçeride kalma sürem çok çok kısaydı. Memnun kalmadım .tavsiye etmiyorum. 35 haftalık halimle sadece yorgunlugum yanıma kaldı malesef.

Ç
Konum: İstanbul Yakacık Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Diğer

Tamer hoca gerçekten bir şans.Allah o ve onun gibi doktorların sayısını arttırsin.2014 de kızıma hamileliğim çok kötü başlamıştı Tamer hoca ile son derece mükemmel hale dönüştü.2018 de de oğlumu kucağıma yine onun vermesi nasip oldu.ilgisi, alakası ,terbiyesi ,saygısı ve mahremiyete bu kadar özen göstermesi cidden alkışlık.Teşekkürler Tamer hocam....

Konum: İstanbul Yakacık Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adet duzensizligi

bir tanidigimin tavsiyesi uzerine gittim muayene oldum ..ve simdiye kadar yakindan ilgilenen ve hastasini gece ginduz yakindan takip eden bolumunun en basarili ve bilgili doktoru diyebilirim..ben bebek istiyorum dedigim tum diktorlar yumurtaligimin zayifladigini ve mumkun olamacagini soylerken...tamer hocam bende buyukce bir miyomun oldugunu ve yumurtalarima baski uygalayabilecegi ihtimalini soyledi ve basarili bir amaliyat gecirdim ..onceki gecirdigim amaliyatlarima gore cok rahat atlattim.24 saat bile demedi...kendisine cok tesekkur ederim....turkiyemizden boyle meslegine asik doktorlar eksik olmasin...

Uzun arayışlar sonrası tavsiye üzerine bu gün kendisine muayene oldum. İlk muayenem olmasına rağmen ilgisinden oldukça memnun kaldım. Ameliyat olmam gerektiği kesin fakat nasıl bir ameliyat olmam konusununda henüz karar verilmedi. Süreci mutlaka ekleyeceğim.. Çok teşekkürler Tamer Bey

Neslihan Öztürk

mrhb ben behiye 7 yıldır tamer beye gidiyorum ve 2 kere ameliyat etti beni hepside başarılı birşekilde geçti ondan başkasına gitmem iyki tanıdım ALLAH RAZI OLSUN TAMER BYDEN

saygınlıgı ve tafafsızlılıgı ile gercekten meslegınde son derece muhkemmel bır doktor kendısıne basarılar dıler bayan hastalarında hıç kuskusuz tamer beye muaane olmalarını tavsıye ederım saygılarımla hocamıza

J

tamer bey gibi doktorlara bu ülkenin her zaman ihtiyacı var...allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin tamer hocam...doğum için iyi bir doktor arayan herkese tüm içtenliğimle ve de gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim doktor kesinlikle tamer hocamdır.

ben elıf guven 27 martta yakacık kadın dogum hataanesınde tamer topal oglu doktorum bn rahımde perde ve rahımagındakı yara sebıyle benı amelıyat ettı kendısı cok ıyı bı doktor hastanenızın en ıyı doktoru bence cok memnun kaldım sımdıye kadar hıc bır doktor bn le o sekılde ılgıenmedı saolsun tamerbey herzaman guler yuzlu ve hastalarıyla herzaman konusan bır doktor allah ondan bın kere razı olsun coluyla cocuyla esıyle mutlu huzurlu bır yasam vesıle etsın ınsallah

mükemmelbişr insan

ben böle bir sıte bulduğum içinde çok sevindim teşekkürler,hastalğım yaklaşık 4 seneddır vardı çok dr gezdim ilaç verip yolladılar hep arayış içindeydimhayatım kabusa dönmüştü sosyal yaşantım çok kötüydü dışarı çıkacağım zamanda su vs içmezdim buda yanında başka sıkıntıları doğurdu bir yaknımın aynı şikayetle ameliyat olması ve çok sağlıklı olması hemen beni tetikledi dr adını aldım ve gıttım tedavım başladı bır buçuk ay sürdü ve ameliyatımıda dr tamer bey başarılı şekilde bitirdi hıc korkum olmadı çünkü tamer beye çok güvendim ve tahmin edemiceğim kadar iyi sonuç aldım çünkü çevremde çok duyodum bu hastalıktan ameliyat olupta iyi sonuç alamayan hastalar vardı, bugün 19 gün oldu ve hıc şikayetlerim kalmadı çok mutluyum bu kararı aldığım için hıc pişman değilim çevremde herkese tamer beyın adını veriyorum ,dr tamer bey bu meslekten emeklı olana kadar bırakmayıda düşünmüyorum benim için tamer beye rastlamak mucize diyebılırım o kadar mutluyum kı anlatmak ıstediklerim gerçekten çok doktoruma sağlık ve yuvasında huzur dilerim türkiyenin böle başarılı hekimlere ihtiyacı var binlerce teşekkürler dr tamer bey başarılarının devamını dilerim iyiki varsınız.. hasta adı .AYNUR YİĞİT ameliayt tarihim ,7.7.2011